09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

siz de mi okuldan tanışıyorsunuz?

ailelerimiz tanışıyor ama bizim yakınlaşmamız dersane dönemi oldu ünv hazırlanırken aynı dersahedeydik.
başlarda hiç sevgili olamam demiştim büyükte konuşmuşum ama kader ağlarını ördü iyi ki de örmüş

Allah tamamına erdirsin canım ama herşeye hazırlıklı ol, iki ihtimal var ya bu kadın ben büyüttüm diyip merhametli olacak ya da ne var canım nasıl olsa elimde büyüdü diyip herşeye müdehale edecek

baya uzun bir geçmiş. benim de kardeşimin enteresan bir hikayesi var. erkek kardeşim 6-7 aylık. annemlerin çok yakın dostu 2. kızını doğurmuş. böyle olunca da adam evden atmış kadını. bize vedalaşmaya gelmiş.. aynı binadalarmış.babam aşağı inmiş demiş napıyorsun. adam ne dese beğenirsin: ben bu kızlara koca nasıl bulacağım? babam da ver oğluma demiş. beşik kertmesi yapmışlar. babalar asker. babam başka yere o da başka yere Tayin olmuş. Aradan 10 sene sonra aynı yere tayin olup buluşmular. Annem onun kızına gelinim. O da damadım derdi.. ama çocuklar birbirine gıcık olurdu…
Şimdi ikisi de başka insanlarla evliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…