akşam yemeğe sizdeyiz o zaman :) Menü sağlam..
yok kuzum teknolojiden bi haber akıldan yoksunuz eksik etek mimarisine sahip, mevcudiyeti babaya ait kişileriz... :)
bdv'yi dikizliyim azcık canım çekti
wayy anasını bee evde kebap yapan hatunlarda varmış
wayy anasını bee evde kebap yapan hatunlarda varmış
Anlatayım da herkes rahatlasın. Topiğimin ziyaretci sayısı da artsın
Medle samimi olduğumdan beri birileri gelip bana med MELODİ mi diye soruyor. Ben de ısrarla Melodi kim diyorum. Cidden sadece ismen biliyorum onu. BDVde birkac konuda ters düşmüştük. Olay bu. X bir üyeden farkı yok benim icin.
Güya Med Melodiymiş. Melodi üyelerle ters düşmüş, kazenle tartışmış, baya büyük olay cıkmış, sonra da üyeliğini iptal ettirmiş. Birkaç ay sonra da Med olarak geri dönmüşmüş.
Med'i mart ayı gibi tanıdım. Ortak bir sorunla arkadaş olduk, cok da iyi anlaştık. Sohbetini, arkadaşlığını seviyorum. Özele de tasıdık. Mail ve telefonla da görüşmeye basladık.
Onunla samimi olduktan sonra bana sürekli med melodiymiş fln dediler. Ben de ısrarla melodi kim beeededim.
Abi ben melodiyi tanımıyorum ki aa evet o dicem ya da aa hayır o değil dicem. Ben medi bilirim. Gerisi de beni ilgilendirmez.
Nedir bu ikinci üyelik avcılığı arkadaş. Hadi Kazen birileriyle ters düşüyor, kırılıyor, küsüyor, kızıyor da size ne oluyor? Neyi görev biliyorsunuz, insanları taciz ediyorsunuz?
Bu son acıklamam. Bana iyi niyetle soran samimi arkadaşlarımı bu işin dışında tutarak yazmak istedim.
Sıkıldım ben, siz sıkılmadınız mı hayalet avcılığından
ahahahha o ne be özlü söz gibi
Adı kebap yapatlıcana sarılmış köfte işte
Öncelikle merhaba herkese. Bu topiğin müdavimi değilim. Bu yazıyı gördüm ben de bir kaç şey eklemek istiyorum. Benim anlayamadığım sorunu olan da düşman olmayan da düşman. Belli kişiler var bu tarz işleri görev edinmişler kendilerine. Biri bir yorum yapınca aynısını yapma hissi oluşuyor. Herhalde farklı düşünürsem dışlanırım forumun bilindik üyeleri tarafından diye mi düşünüyorlar acaba? Biraz kendinize özgü olun be kardeşim. Med'i gördüm ben, özelde de görüştüm. Sevdiğim bir üye içi dışı bir. Yönetimin verdiği karara saygı duyarım diyecek bir şeyim yok. Fakat tanıyanın da tanımayanın da arkasından atıp tutması çok garip bir durum.
islim kebabı hani köfte patlıcan biber domates tek tek kürdanlanıyo o dimi
kısır yapmayı ben hala bilmiyorum
ama yemeklerim çok güzel oluyo
04.38.10
Muhaha biz bi de Elmayra'yı acemi sanırdık
Daha İpek ve Sebatiye abla bile bilmiyomuş
sen yapamıyon galibası
Muhaha biz bi de Elmayra'yı acemi sanırdık
Daha İpek ve Sebatiye abla bile bilmiyomuş
islim kebabı hani köfte patlıcan biber domates tek tek kürdanlanıyo o dimi
kısır yapmayı ben hala bilmiyorum
ama yemeklerim çok güzel oluyo
04.38.10
hmmmmm patlacanlı yemekleri severim
tavuk göğsü içerisine közlenmiş ezilmiş limon ve baharatlanmış patlıcan sarıyorum ve fırında üzerinde kaşarla pişiriyorum, enfes bir şey oluyor deneyin :)
heee o mu ben de bi şey sandıydım. ben onu serçe parmağımla yaparım
O en azından şeklini biliyo
Öncelikle merhaba herkese. Bu topiğin müdavimi değilim. Bu yazıyı gördüm ben de bir kaç şey eklemek istiyorum. Benim anlayamadığım sorunu olan da düşman olmayan da düşman. Belli kişiler var bu tarz işleri görev edinmişler kendilerine. Biri bir yorum yapınca aynısını yapma hissi oluşuyor. Herhalde farklı düşünürsem dışlanırım forumun bilindik üyeleri tarafından diye mi düşünüyorlar acaba? Biraz kendinize özgü olun be kardeşim. Med'i gördüm ben, özelde de görüştüm. Sevdiğim bir üye içi dışı bir. Yönetimin verdiği karara saygı duyarım diyecek bir şeyim yok. Fakat tanıyanın da tanımayanın da arkasından atıp tutması çok garip bir durum.
kısır en kolayı canım. neresinde sorun yaşıyorsun.
ben mutfak konusunda yıldızlı ahçılara pabuç çıkartırım ama yufkadan börek yapamıyorum. olacak şey değil
Kızlar siz hep Sebatiye abla X ten alıntı yaptın Y ye cevap verdin diyosunuz ya
Alışın artıkhep öyle
Ama taktik şöyle
Gofret bişey anlattı ben ondan alıntı yapıp cevapladım diyelim ya
Sebatiye abla benden alıntı yapıp cevaplar Gofreti
Sonuçta aynı şeye yorum yapıyoruzdur biz direk o kişiden o yorumculardan birinden alıntılayarak yapıyo
islim kebabı biraz yöresel bir isim olarak geldi bana. bir de ballandıra ballandıra deyince batmana ait bir şey sandım resmen.
yoksa var ya bir islim yaparım parmak kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?