09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Öncelikle merhaba herkese. Bu topiğin müdavimi değilim. Bu yazıyı gördüm ben de bir kaç şey eklemek istiyorum. Benim anlayamadığım sorunu olan da düşman olmayan da düşman. Belli kişiler var bu tarz işleri görev edinmişler kendilerine. Biri bir yorum yapınca aynısını yapma hissi oluşuyor. Herhalde farklı düşünürsem dışlanırım forumun bilindik üyeleri tarafından diye mi düşünüyorlar acaba? Biraz kendinize özgü olun be kardeşim. Med'i gördüm ben, özelde de görüştüm. Sevdiğim bir üye içi dışı bir. Yönetimin verdiği karara saygı duyarım diyecek bir şeyim yok. Fakat tanıyanın da tanımayanın da arkasından atıp tutması çok garip bir durum.

islim kebabı hani köfte patlıcan biber domates tek tek kürdanlanıyo o dimi

kısır yapmayı ben hala bilmiyorum

ama yemeklerim çok güzel oluyo

04.38.10

tavuk göğsü içerisine közlenmiş ezilmiş limon ve baharatlanmış patlıcan sarıyorum ve fırında üzerinde kaşarla pişiriyorum, enfes bir şey oluyor deneyin :)

ben genelde diğer yorumları okumadan yapıyorum.sonra bir bakıyorum genele yakın düşünüyorum.

04.38.10

kısır en kolayı canım. neresinde sorun yaşıyorsun.
ben mutfak konusunda yıldızlı ahçılara pabuç çıkartırım ama yufkadan börek yapamıyorum. olacak şey değil

Kızlar siz hep Sebatiye abla X ten alıntı yaptın Y ye cevap verdin diyosunuz ya
Alışın artık hep öyle

Ama taktik şöyle
Gofret bişey anlattı ben ondan alıntı yapıp cevapladım diyelim ya
Sebatiye abla benden alıntı yapıp cevaplar Gofreti
Sonuçta aynı şeye yorum yapıyoruzdur biz direk o kişiden o yorumculardan birinden alıntılayarak yapıyo

Muhaha biz bi de Elmayra'yı acemi sanırdık
Daha İpek ve Sebatiye abla bile bilmiyomuş

islim kebabı biraz yöresel bir isim olarak geldi bana. bir de ballandıra ballandıra deyince batmana ait bir şey sandım resmen.
yoksa var ya bir islim yaparım parmak kalmaz.

sen yapamıyon galibası

Muhaha biz bi de Elmayra'yı acemi sanırdık
Daha İpek ve Sebatiye abla bile bilmiyomuş

04.38.10

hmmmmm patlacanlı yemekleri severim

tavuk göğsü içerisine közlenmiş ezilmiş limon ve baharatlanmış patlıcan sarıyorum ve fırında üzerinde kaşarla pişiriyorum, enfes bir şey oluyor deneyin :)

heee o mu ben de bi şey sandıydım. ben onu serçe parmağımla yaparım

O en azından şeklini biliyo

Çok yapardım ben ya. Cok severim patlıcanlı seyleri. Hey gidi hey üzerine kasar da rendelerdim :)

O kadar da acemi değilim bee

Benim anlatmaya calıstığım seyde buydu beetleecim. Eğer ortada sorun var ise yönetim ilgilenir, baskalarının kendilerine görev edinmesinin mantığı ne?

Ve çeeek olayı çözer

islim kebabı biraz yöresel bir isim olarak geldi bana. bir de ballandıra ballandıra deyince batmana ait bir şey sandım resmen.
yoksa var ya bir islim yaparım parmak kalmaz.

beni de övsene ben de yapabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…