seboş bunu çok yapıyor nidense
çözüm odaklıyım.....
ama alıntılama da bir yanlışlık yok.şöyle konu yani alıntıladığım mesaj kimi ilgilendiriyorsa ona hitap ediyorum.mesajı yazan biraz kendini kullanılmış gibi hissediyor olabilir ama olay bu
007 Çek
Senin kaplumbağalı kekini tek geçerim islim kebabı da bişey mi
vaktinde mühendis mühendis diye çok şımarttılar şimdi hava atıyorsun diyorlar.siz şişirmediniz mi beni
vaktinde mühendis mühendis diye çok şımarttılar şimdi hava atıyorsun diyorlar.siz şişirmediniz mi beni
haa şöyle yanlış olmasın deşerim
ben dün çok iyiydim bugün kötü oldum yaaa daha 4 buçuk saat var dermanım kalmaıdı
eve gitçem yemek yapçam daha , bu hayat beni yordu
Evet tek gec benikebap yüzünden olay cıkacak zaten
hele sovr un koltuk olayını çözdüydüm de mühendisliğim nasıl mesajları doldurmuştu
valla anacım şişirsem kendimi şişiririm benim de söylemesi ayıp 11 yıllık mühendis diplomam var.
hele sovr un koltuk olayını çözdüydüm de mühendisliğim nasıl mesajları doldurmuştu
valla anacım şişirsem kendimi şişiririm benim de söylemesi ayıp 11 yıllık mühendis diplomam var.
o olay beni bitirdi zaten boşanmaktan döndüm sayende
Allah razı olsun
ama cidden çok büyük sorunlara yol açıcak bi problemdi, şükür çözüldü, o koltuğun ütülü yerine baktıkça aklıma gleiyosun zaten
neyseki benden başka farkeden yok ütülü yeri
Wuhuuuİki mühendis bir köprü de buluşmuş
o zaman bir mühendisin her zaman daha mı çok kafası çalışır demek istiyorsun
dediğim tek şey geyikkkkkkkkkkkkkkkkkk :102: :102: :102:
bazen hatırlatmak gerekiyor sanırım
ay dur çek seboş doldu patlıcak şindik
Wuhuuuİki mühendis bir köprü de buluşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?