09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben de ben tuhafım sanıyorum

Bir de çözüm buluyorlar ya, iki isim koyun diye,
çocuğa isim koymak isteyen herkesin gönlünü
yapmak için bir ad eklersek Güney Amerikalı
isimlerine döner 3 satır

e bizimkilerde görücü usulü evlendi kaynım 32-33 yaşında falan

zaten biz baştan kaybediyoz değerimizi oğularını seviyoz ya onlar bizi diliyo ya kayın valdeye görümceye afedersin batıyoz ama görücü usulü olunca onlar alıyor diledikleri kıymetli oluyo tabi ama dünyaya bi daha gelsem yine aşık olur evlenirim

aslında öylede olmamış canım eltimin ailesiyle kayınvalidemler akraba ama görüşmüyolar olaylar olmuş ne olduysa

pes dedim bu kadarda düzen olmazki benim kv ilk bebeğimde kız olmasaymış ilkine dedi sanki elimde olan bişi valla gülüyorum bazn yapılanlara
ben bu tarz insanlar gibi olamam gelinlerimize

pes dedim bu kadarda düzen olmazki benim kv ilk bebeğimde kız olmasaymış ilkine dedi sanki elimde olan bişi valla gülüyorum bazn yapılanlara

benımkide kız olmadığı için bana kızdı

hatta bır suru kız eşyası geldi doğumdn sonra hedıye ınsanlara kız demiş

ne yapsak yaranamıyoruz

nemsin elti pörtlemiş gene hoşgeldin nems,

bu kız varya senle fena halde kanki olup kv yi pert etmek istiyo :) eltisinin gülü nems ,

peki eşine gösteriyomusun mesajları yarın öbürgün abuk subuk laflar atmaz ortaya deme pek bi cahil sanki de

oğlun denk getiremedi deseydin resmen cahillik sanki insanın kendi elinde bende gülüyorum böylelerine

Ben burada böyle çok sessizim ya, siz kanmayın bana

İçimdeki feministi kocam bilir

Benim annecim sakin kadındır, sabır deseler = annem derim.
Baba da törpülendi şimdi, yalnız kalma korkusu insanı mum ediyor.

bence cahıl değil çok bilmiş

Nemesisin eltisi komik kız ya
Bilmeden güldürüyo hemde

Annen bunu dedi, baban bunu dedi diye mesaj atılır mı
O senin öz anne baban zaten, eltin kim ki
Bence o kız bi işe girsin, fazla boş kalmış

İşe girersen kek göndercem sana da de

benim kv de kız siparişi verdi geçen eşim demiş sovr hamike diye espri yapmış nasıl oldu o kadar kısa sürede daha geçen regliydi ya demişş, ben utandım ne bilim benim ayıbıma gidiyo bu kadar derinlere gitmek çok çalıştık deseydin dedim bende regl muhabbeti yapan anneye bunu demekde ayıp olmasa gerek

med çok uyumaktan oluyor bunlar bizim gibi günde 7-8 saat neyine yetmiyorrr

Zaten 7-8 saat uyuyorum ki
5-6 dan önce gözüme uyku girmiyor
Tabi bu saatte kalktığım için girmiyor olabilir

med çıtçıtların geldımı bend eonu merak ettım

Gelmedi canım ya, dün bir ton kavga ettim.
Valla arayıp iptal edicem o derece sinirleniyorum böyle şeylere.
Bugün de gelmezse vay onların haline.

şuan dugularıma hakım olamıyorum ağliycimmm

kvdem çarşıya gıtmişti oğluma şortlu takım almış doğumdan sonra bu ılk oğlum 14 aylık oldu

Son düzenleme:
bence cahıl değil çok bilmiş

bence çok aptal çünkü ne mal olduğunu belli etmiş bi kere nemesisinde gaza gelip kv ye kinleneceğini düşünmüş li nemsin kv si batmana gelip vakit geçirmeseler belki arada yanlış anlamalar bile olucaktı ki nems bazı şeyleri kendi gördü tabi ankaraya dönünce neler ollur orası bilinmez ama eltisi yaşadı diye oda aynı şeyleri yaşıycak diye birşey yok , zaten eltiyle kv birarada yaşıyor bildiğim kadarıyla nems kısa süreli gidince onunki kadar nazı geçmez kv nin nemse misafir hassaslığıyla yaklaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…