ben artık bdv'de belli başlı kişilerin yorumlarını okuyorum, mesela isim konuları var şu ara, kocalar bastırıyo babamın adını koycam diye, hatunlar beyinle inatlaşma diyo bu nedir yaa bal gibide inatlaşırım bu ne siniklik içimde taşımışım ben o çocuğu
bende öyle evlencem. mantık evliliği yapıcam artık.
e bizimkilerde görücü usulü evlendi kaynım 32-33 yaşında falan
zaten biz baştan kaybediyoz değerimizi oğularını seviyoz ya onlar bizi diliyo ya kayın valdeye görümceye afedersin batıyoz ama görücü usulü olunca onlar alıyor diledikleri kıymetli oluyo tabi ama dünyaya bi daha gelsem yine aşık olur evlenirim
ben de bı turlu aşeremedım
2 aylıktım kvdem çok bılmiş kızkardeşi şimdi aşermekmi olur daha erken dedıler 6 aylık oldum senın aşerme zamnın geçti dediler
bi türlü yakalayamadım doğru zamanı
benim eltim den şu sıra ses soluk yok ikinciye hamileyim üç ay bitti arayıp hayırlı olsun bile demediaslında öylede olmamış canım eltimin ailesiyle kayınvalidemler akraba ama görüşmüyolar olaylar olmuş ne olduysa
pes dedim bu kadarda düzen olmazki benim kv ilk bebeğimde kız olmasaymış ilkine dedi sanki elimde olan bişivalla gülüyorum bazn yapılanlara
ben bu tarz insanlar gibi olamam gelinlerimize
pes dedim bu kadarda düzen olmazki benim kv ilk bebeğimde kız olmasaymış ilkine dedi sanki elimde olan bişivalla gülüyorum bazn yapılanlara
ben bu tarz insanlar gibi olamam gelinlerimize
ne de güzel yazmışsın canım.. ama snein sonun benm gibi olacak diye ben hep korkuyorum.
benim annem çok fenadır valla babamı laflarıyla pıçaklarrr. bende annemden o duruşu gördüm. annemin 2.evliliği. eski kocasını içki, dayak yüzünden bırakmış. sonra babamla evlenmiş ben olmuşum. ama hiçkimseye de eyvallahı yoktur. babam 2 laf söylesin kalbini kırsın annemin hele paralar annem onu. bende ona çekmişim.
ama annemde durgun bu aralar babam atakta hep o laf sokuyor. annem menapoza girdiya ondan olacak bu sakinliğihiç ses etmiyor. sadece çok çektim babandan diyor. kim kimden çekti orası muamma ama
nemsin elti pörtlemiş gene hoşgeldin nems,
bu kız varya senle fena halde kanki olup kv yi pert etmek istiyo :) eltisinin gülü nems ,
peki eşine gösteriyomusun mesajları yarın öbürgün abuk subuk laflar atmaz ortaya deme pek bi cahil sanki de
med çok uyumaktan oluyor bunlarbizim gibi günde 7-8 saat neyine yetmiyorrr
med çıtçıtların geldımı bend eonu merak ettım
Ben burada böyle çok sessizim ya, siz kanmayın bana
İçimdeki feministi kocam bilir
Benim annecim sakin kadındır, sabır deseler = annem derim.
Baba da törpülendi şimdi, yalnız kalma korkusu insanı mum ediyor.
bence cahıl değil çok bilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?