ben daha düdüklü tenceremi alamadım telefon eksik kalsın ama eltimi kıskanıp bende bi ayfon alabilerim
zaten kımse kımseyı çekmesın canımhaklısın katieem, bana görede insan namussuz yolsuz hırsız olmasın yeter,
bizim bi akraba 30 yıllık evli, kv ile oturdu hep 4 - 5 sene önce öldü kv si
dişe dokunur bi miras bıraktı
Gelinin tüm vücudu dikişler içinde kaç kere ameliyt oldu ciddi rahatsızlıklar geçirdi
para yiyecek sağlık kalmadı daha 50 yasında var yok
Parası pulu yere batsın sağlık huzur olmayınca, kadın en güzel yıllarını kv derdyle ve hastalıkla geçirdi
soğan ekmek yeseydim de böyle olmasaydım keşke ayrılsaydım diyor, sanki çocukları büyümeyecekti boşansaydı.
Bence yuva yıkma çook zor, kurmak daha kolay herkes tersini söylesede.
Artık kimse kimseyi çekmiyor devir değişti o ayrı..
Bende ki de 4s, 5 daha ince ya o yüzden şeyettim
Gel ablam gel hava cok güzel burda
Cidden cok zor yıkmak.
Annem derki elti eltiyi ev sahibi yaparay böyle miydi
Tünaydın canlar.
Derin konulara girilmiş, bişeyler yiyip geliyorum
Elmiş nedenini anlamadığım bi sevgi patlaması var sana karşı bugün içimde, sarıp sarmalayasım var Eki Görüntüle 716945 aynı böyle
zaten kımse kımseyı çekmesın canım
birisi sureklı mutsuzluğum için uğraşıyorsa neden katlanayım
bı annem babam olsaydı asla düşünmez boşanırdım
ben daha düdüklü tenceremi alamadım telefon eksik kalsın ama eltimi kıskanıp bende bi ayfon alabilerim
Ayy en sevdiğim sey sevgi patlamalı ilgiSıkı sıkı sarmala benii ama yeni uyandım deme döverim
Nemoş kıyamam sana ya
Sen tayin meselesini hallet, herşeyin olur en güzelinden inşallah
Ya bugün biraz fazla uyumuşum, 2 de kalktım
Rüyamda da exi gördüm, allak bullak kalktım zaten.
katieecim vefat mı ettiler ? (konuşulduysada haberim yok)
insan bence önce kendine güvenmeli, aile bir yere kadar. ama tabii arkada onların desteğini hissetmek ayrı bi güven veriyor.
ya ben seni çok iyi anlıyorum, mesela benim hala her aradığında para ister yada param yok diye ağlar.
Bize gelirler yaptıkları lüks haracamalrdan bahsederler
bu ne şimdi ?
Parası az olan insan zaruri ihtiyaçlarını karşılar ancak dimi
Bende ailemde asla bişeyimiz eksik diye dillendirmeyiz millet de hiiç. eksiğimiz sıkıntımız yok sanar,
bi gün benim şalterler attı saydırdım halam ve tayfasına,,, biz sizin gibi ağlamıyoruz diye herşey yolunda sanıyorsunuz
Şu tencerede dert mi kaynıyor et mi kaynıyor soran yok dedim.!!! çıt yokkk.
Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin, herkesin kısmeti vardır yeterki ahlaklıca aramasını bilsinler.
canım ben tayinle geldim zaten Batmana eşim polis şark görevimizdeyiz, şarka geliyorum diye hiçbi şey almamazlık etmedim bolca aldım nasıl taşınacak bunca eşya bilmiyorum o derece
düdüklü tencerem vardı ama sevmiyorum tefal alacağım
bi düdüklüde bana lazım bulaşık makinasında yıkanın bozuluyor dendi dinlemedim sen misin dinlemeyen şimdi hava kaçırıyor lastiği gevşemiş
ya ben seni çok iyi anlıyorum, mesela benim hala her aradığında para ister yada param yok diye ağlar.
Bize gelirler yaptıkları lüks haracamalrdan bahsederler
bu ne şimdi ?
Parası az olan insan zaruri ihtiyaçlarını karşılar ancak dimi
Bende ailemde asla bişeyimiz eksik diye dillendirmeyiz millet de hiiç. eksiğimiz sıkıntımız yok sanar,
bi gün benim şalterler attı saydırdım halam ve tayfasına,,, biz sizin gibi ağlamıyoruz diye herşey yolunda sanıyorsunuz
Şu tencerede dert mi kaynıyor et mi kaynıyor soran yok dedim.!!! çıt yokkk.
Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin, herkesin kısmeti vardır yeterki ahlaklıca aramasını bilsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?