09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Tünaydın canlar.
Derin konulara girilmiş, bişeyler yiyip geliyorum

Elmiş nedenini anlamadığım bi sevgi patlaması var sana karşı bugün içimde, sarıp sarmalayasım var aynı böyle

zaten kımse kımseyı çekmesın canım

birisi sureklı mutsuzluğum için uğraşıyorsa neden katlanayım

Son düzenleme:

Ayy en sevdiğim sey sevgi patlamalı ilgi Sıkı sıkı sarmala benii ama yeni uyandım deme döverim

zaten kımse kımseyı çekmesın canım

birisi sureklı mutsuzluğum için uğraşıyorsa neden katlanayım

bı annem babam olsaydı asla düşünmez boşanırdım

canım teyzemin kızının 2 çocuğu var boşanmadı çekti adamı. çektide ne oldu?? çocukların aklı başında babadan nefret ediyorlar. kız 8. sınıf her yıl burs kazanıp dersanelerde okudu ücretsiz yada çok az ücretle. ama ailvi problemler yüzünden psikolojik tedavi görüyor. kadın hala da boşanmadı. adam çalışmıyor kadın çalışıyor. 2 çocukla ilgileniyor evle ilgileniyor birde adama bakıyor. adam balık tutmalarda geziyor. böyle bir hayatın olacağına boşanırsın bence. büyükte konuşmak istemiyorum çok korkuyorum başıma gelir diye..

ben daha düdüklü tenceremi alamadım telefon eksik kalsın ama eltimi kıskanıp bende bi ayfon alabilerim

ya ben seni çok iyi anlıyorum, mesela benim hala her aradığında para ister yada param yok diye ağlar.
Bize gelirler yaptıkları lüks haracamalrdan bahsederler
bu ne şimdi ?
Parası az olan insan zaruri ihtiyaçlarını karşılar ancak dimi

Bende ailemde asla bişeyimiz eksik diye dillendirmeyiz millet de hiiç. eksiğimiz sıkıntımız yok sanar,
bi gün benim şalterler attı saydırdım halam ve tayfasına,,, biz sizin gibi ağlamıyoruz diye herşey yolunda sanıyorsunuz
Şu tencerede dert mi kaynıyor et mi kaynıyor soran yok dedim.!!! çıt yokkk.

Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin, herkesin kısmeti vardır yeterki ahlaklıca aramasını bilsinler.

Nemoş kıyamam sana ya

Sen tayin meselesini hallet, herşeyin olur en güzelinden inşallah

canım ben tayinle geldim zaten Batmana eşim polis şark görevimizdeyiz, şarka geliyorum diye hiçbi şey almamazlık etmedim bolca aldım nasıl taşınacak bunca eşya bilmiyorum o derece
düdüklü tencerem vardı ama sevmiyorum tefal alacağım

katieecim vefat mı ettiler ? (konuşulduysada haberim yok)

insan bence önce kendine güvenmeli, aile bir yere kadar. ama tabii arkada onların desteğini hissetmek ayrı bi güven veriyor.

maddı olarak demıyorum yalnız bı kadın olmak çok zor kendı adımada demedım yanı insanın arkasında bırısı varsa dahada çok düşünmeye gerek yok zaten çalışır kazanır geçinir

millet yolunu bulmuş yüz yüz değil eşek derisi derlerya aynı öyle

med çok uyumaktan oluyor bunlar bizim gibi günde 7-8 saat neyine yetmiyorrr

bi düdüklüde bana lazım bulaşık makinasında yıkanın bozuluyor dendi dinlemedim sen misin dinlemeyen şimdi hava kaçırıyor lastiği gevşemiş

bitanecik arkadaşım benim Allah sana çok çok versin en hayırlısını versin herşeyin. kısmetin bol olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…