09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yemek yedim geldim
Şimdi sıra göbekte

Muhahha Nemesis keklere koptum

BDV'yi okuyunca konuşmamaya karar vermiştim aslında
ama burada hepimiz hemfikiriz.

Mutsuz aile, mutsuz çocuklar, mutsuz, umutsuz gelecektir.
Bir çocuk için, ben zaten hep huzursuzdum, acaba huzursuz
mu öleceğim kaygısı taşımaktır. Bunu iliklerinde hissetmektir.
Kimseye tam güvenmemektir. Hep yalnızlık hissiyle yaşamaktır.

Nereden biliyorum derseniz, yaşıyorum...

Mis gibi hayatı, mis gibi yapmak için aşk acısı da çektim,
aldatıldım da zamanında ama hiçbir acı mutsuz bir annenin
ürkek gözlerine bakmak gibi olmuyor.

O yüzden aklı ve mantığıyla hareket eden kadınları hep destekliyorum.
Çocuğu babasız büyüyecek diye, ezilmeyi göze alan çocuğuna iyilik yapmıyor.
Ayrıca anne baba ayrılınca, kişilerin görevleri bitmiyor. Görevini unutan
evli olsa da unutur.

Offf çok efkarlı şeylere girmeyin

şapka çıkarasım geldi katılıyorm :13::13::13::13::13::13:
bişeyleri bizzat yaşayıp görmekte insanı bu denli içten konuşturuyor heralde

Batmandasın ya, şarktasın diye almadın daha sandım :44::44:

Çok safım ya

ben artık bdv'de belli başlı kişilerin yorumlarını okuyorum, mesela isim konuları var şu ara, kocalar bastırıyo babamın adını koycam diye, hatunlar beyinle inatlaşma diyo bu nedir yaa bal gibide inatlaşırım bu ne siniklik içimde taşımışım ben o çocuğu

benim elti 93 doğumlu düşünemiyomu dicemde şimdiki nesil gayet cin yani batmandan ankaraya kek mi gider
şimdiki nesil herşeyi biliyo ama canım şımarıklık bence onun yaptığı
takma sen kafana bizler kendimizi naza çekmedikte çok mu değerli oldk sanıyorsun ben aşerdiğim halde terslendim kv tarafından halbuki kamu personeli fıstık gibi gelinim büyük kaynıma kız bile bulamıyorlar

ne de güzel yazmışsın canım.. ama snein sonun benm gibi olacak diye ben hep korkuyorum.

benim annem çok fenadır valla babamı laflarıyla pıçaklarrr. bende annemden o duruşu gördüm. annemin 2.evliliği. eski kocasını içki, dayak yüzünden bırakmış. sonra babamla evlenmiş ben olmuşum. ama hiçkimseye de eyvallahı yoktur. babam 2 laf söylesin kalbini kırsın annemin hele paralar annem onu. bende ona çekmişim.
ama annemde durgun bu aralar babam atakta hep o laf sokuyor. annem menapoza girdiya ondan olacak bu sakinliği hiç ses etmiyor. sadece çok çektim babandan diyor. kim kimden çekti orası muamma ama

merhaba arkadaşlar,Bir arkadaşım fotoğraf yarışmasına katıldı eğer en azındn 3, olursa fotoğraf makinesi kazanacak ve bunu çok istiyor.Ona yardımcı olmak için sizden ufak bir rica da bulunmak istiyorum vereceğim linke tıklayıp bir oy verirseniz beni çook mutlu edersiniz.
Milliyetin düzenlediği yasal bir yarışmadır.Konusu yaşam ve teknolojidir. ve fotoğrafımız şu anda dörüdüncü.Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar :)

Hüzünlü Bir Konuşma - Milliyet

e bizimkilerde görücü usulü evlendi kaynım 32-33 yaşında falan

ben de bı turlu aşeremedım

2 aylıktım kvdem çok bılmiş kızkardeşi şimdi aşermekmi olur daha erken dedıler 6 aylık oldum senın aşerme zamnın geçti dediler

bi türlü yakalayamadım doğru zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…