09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Güle güle kullan cicilerini
Murti'nin gözü gönlü açılsın

kuzum sen ceviz suyunu neden içiyorsun ?
ne işe yarıyor
iyi birşeyse bende yapayım :44:

Kuzum ben diyetisyene gidiyorum ya listemi o oluşturuyor. Güne o ceviz suyu ile başlıyorum kandaki yağları parçalar ceviz, iki tane cevizide yiyorum bir de kahvaltıda tam tahallı 2 dilim ekmeğe beyaz peynir, kırmızı biber, ceviz, maydonoz koyuyorum. Kırmızı biberde etkili c vitamini deposu ve yağ parçalama etkisi var bu sebeple kırmızı etli biber ve ceviz vazgeçilmez diyetlerde.

bir de yazdığım ödem çayı varya mucize gibi 3 günde 3kg ödem attım resmen :)

ne ödem varmış sende de beeaa.
nasıl bir şeymiş o çay?

aaaa hiç bilmiyordum benim de en az 5 kg. fazlalığım var.
ama burda güvendiğim bir diyetisyen yok
karatay diyetini denedim ama insülinim düştü sanırım yapamadım.
sabahları bende öyle sandivç yapayyım bari kendime
işim hep oturarak olduğu için kilo aldım.
ceviz suyunuda yrndan itibaren başlıyorum.
mideni kötü yapmıyor dimi ?

cevizin suyu nasıl olurmuş? ceviz yaprağı falan mı?

Yok yahu 2 tane cevizi akşamdan 1 bardak içme suyuna atıyorsun sabah gözünü açınca içiyorsun, metabolizman hızlanıyor hem de yağ parçalıyor. kara bi su salıyo zaten o ama tadı yok çok rahat içiyorsun normal su içermiş gibi. sonra da cevizleri yiyorsun

gerçekten sabah gazetede okudum ben de. normalde kuru yemişlerin daha doğrusu kabuklu yemişlerin kalorisi yüksek diye kaçarız ama yiyenler yemeyenlerenlere göre daha hızlı kilo veriyormuş. denemek lazım.elma sirkesi de tavsiye ederim ben.

karatay filam hikaye, düzenli diyet yaparsan ne aç kalıyorsun ne bişi. Ara öğünler önemli mutlaka yenmeli. benim sabah kahvaltım bu yazdığım sandviç saat 8:30 gibi yiyorum, sonra 10:30'da ya bir yoğurt ya bir bardak yağsız süt içiyorum, öğlen 1'de öğle yemeği (2 gün ızgara kırmızı et 3 köfte, ızgara et vs..), saat 15:30'da 2 galeta ve 1 adet meyve, akşam 19:30'de de akşam yemeği (2 gün sebze, 2 gün et, 1 gün balık, 1 gün baklagil) tüm yemekler 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile olacak, akşam 21:00-21:30 arası mutlaka yine bir meyve (asla muz ve çilek yok) birde tarçınlı süt içiyorum... kapatıyorum :))) o bahsettiğim çayıda yemeklerden ortalama 20 dk - 30 dk. sonra alıyorum..

ilk 1 ay bu liste dönüyor ikinci ay öğleye çorbalar ekleniyor. Bu listenin püf noktası öğle yemeğinde ufak bir dilim tahıllı ekmek ve akşam yarım dilim ekmek mutlaka yenecek. günde en az 4-5 dilim ufak tahıllı ekmek yiyorsun anlayacağın.

hoş bulduk. haber var mı değişik?

Pek yok
Elmayra alış veriş yapmış şort filan almış, bi desevgi pıtırcığı gibi dolanıyo ne hikmetse
Lydx ceviz suyu, biber tarifi veriyo kızlara diet miet işleri
Bende akşama iftara davetliyim menü ne acaba diyodum

ouz akupunktura başladı 1 haftada 4 kg. verdi
ama 1 hafta boyunca sadece salata yoğurt ve çiğ sebze yedi :/
artık sala diyorum öğk yapıyor
buda şok diyet ve adam demiş ki dün
6 hafta sonunda toplam 11 kg. daha vericeksin.

bence çok sağlıksız.. bende gidicektim onunla birlikte ama yapamam

ne ödem varmış sende de beeaa.
nasıl bir şeymiş o çay?

5,5 kg ödem vardı attım hepsini, benim insulin direncim çok yüksekti bu sebeple de su çok tutuyordum, tuzla da aram maşallah iyiydi. 2 litre su, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı karanfil, 2 tane tarçın kabuğu, yarım limon. kaynatıp soğuduktan sonra içiyorsun her öğünden sonra, deli gibi tuvalete taşınıyorsun sonra :))))

ellm ooohh güle güle giyy bebeğğğiiim
totonda paralansıın

Saol bebişimm

bayanda popoyu seviyorum ama dik ve sert olucak
ama göbeeek olmasın lütfeeen

Benim sorunum da mide iki kilo alıyorum onu da mideden

koca toto seni! :) iyidir iyi kadının kalçalısı derler, azcık ele avuca gelecek :)

Gelecek de, peki bizim hakkı bulut mideleri nolacak
Güle güle kullan cicilerini
Murti'nin gözü gönlü açılsın

saol bebişiiim sortumu gösterim miii cok sevdim, altına da sandalet alıcam

güle güle giyy, sefan olsun ohh ohhhh :)

saol cnmmmm

selam millet....................

Selm cnmm

Elma sirkesini ben çocuklara havuza girmeden önce kulaklarına damlatırım ben (gerçek elma sirkesi olacak) enfeksiyonu engeller yaz/kış aklınızda olsun prof.dan alınmış bilgidir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…