koca toto seni! :) iyidir iyi kadının kalçalısı derler, azcık ele avuca gelecek:)
Olduuuuuuu bal gibi olduuu :) bugün pek bi sevgi pıtırcığıyımöYlen kendime sort aldımmmmmm tshirt aldımmm, kotonu patlattım
kuzum sen ceviz suyunu neden içiyorsun ?
ne işe yarıyor
iyi birşeyse bende yapayım :44:
kuzum sen ceviz suyunu neden içiyorsun ?
ne işe yarıyor
iyi birşeyse bende yapayım :44:
Kuzum ben diyetisyene gidiyorum ya listemi o oluşturuyor. Güne o ceviz suyu ile başlıyorum kandaki yağları parçalar ceviz, iki tane cevizide yiyorum bir de kahvaltıda tam tahallı 2 dilim ekmeğe beyaz peynir, kırmızı biber, ceviz, maydonoz koyuyorum. Kırmızı biberde etkili c vitamini deposu ve yağ parçalama etkisi var bu sebeple kırmızı etli biber ve ceviz vazgeçilmez diyetlerde.
bir de yazdığım ödem çayı varya mucize gibi 3 günde 3kg ödem attım resmen :)
Kuzum ben diyetisyene gidiyorum ya listemi o oluşturuyor. Güne o ceviz suyu ile başlıyorum kandaki yağları parçalar ceviz, iki tane cevizide yiyorum bir de kahvaltıda tam tahallı 2 dilim ekmeğe beyaz peynir, kırmızı biber, ceviz, maydonoz koyuyorum. Kırmızı biberde etkili c vitamini deposu ve yağ parçalama etkisi var bu sebeple kırmızı etli biber ve ceviz vazgeçilmez diyetlerde.
bir de yazdığım ödem çayı varya mucize gibi 3 günde 3kg ödem attım resmen :)
cevizin suyu nasıl olurmuş? ceviz yaprağı falan mı?
As. hoş geldin
Yok yahu 2 tane cevizi akşamdan 1 bardak içme suyuna atıyorsun sabah gözünü açınca içiyorsun, metabolizman hızlanıyor hem de yağ parçalıyor. kara bi su salıyo zaten o ama tadı yok çok rahat içiyorsun normal su içermiş gibi. sonra da cevizleri yiyorsun
aaaa hiç bilmiyordum benim de en az 5 kg. fazlalığım var.
ama burda güvendiğim bir diyetisyen yok
karatay diyetini denedim ama insülinim düştü sanırım yapamadım.
sabahları bende öyle sandivç yapayyım bari kendime
işim hep oturarak olduğu için kilo aldım.
ceviz suyunuda yrndan itibaren başlıyorum.
mideni kötü yapmıyor dimi ?
ipeeeek..........
hoş bulduk. haber var mı değişik?
ne ödem varmış sende de beeaa.
nasıl bir şeymiş o çay?
ellm ooohh güle güle giyy bebeğğğiiim
totonda paralansıın
bayanda popoyu seviyorum ama dik ve sert olucak
ama göbeeek olmasın lütfeeen
koca toto seni! :) iyidir iyi kadının kalçalısı derler, azcık ele avuca gelecek:)
Güle güle kullan cicilerini
Murti'nin gözü gönlü açılsın
güle güle giyy, sefan olsun ohh ohhhh :)
selam millet....................
gerçekten sabah gazetede okudum ben de. normalde kuru yemişlerin daha doğrusu kabuklu yemişlerin kalorisi yüksek diye kaçarız ama yiyenler yemeyenlerenlere göre daha hızlı kilo veriyormuş. denemek lazım.elma sirkesi de tavsiye ederim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?