09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

oo en iyi sensin. şimdi davet falan diye mükellef bir sofraya konarsın. ne olsa ki akşama mesela?
hiç canım istemezken dün kuru fasülye çekti canım. normalde fabrikaların ptesi yemeğidir. hiç yemezdim. anneme dedim bi yapıversene yiyelim...

Benim de insülin direncim yüksek, diaformin kullanıyorum, pirinc patates ekmek yassah

bana diyet listeni yollasan olur mu ki acaba ?
uyar mıyız birbirimize :))

bende bir diyetisyene gideyim ya olmucak böyle kendi bildiğime..

boşandıktan sonra ani kilo kaybı yaşadım ve tansiyon problemi yaşadım sonra vitamin ilaçları ala ala şiştim. 1 senede 10 kg. yakın almışımdır
ama 1-2 ay içinde de 8 kilo vermiştim.

saol bebişiiim sortumu gösterim miii cok sevdim, altına da sandalet alıcam

Bana göstert te herkese göstertme

Sonra ceketini çok sevdim çıkar onu bebeğim, hadi gel bize giderim şarkısını şortuna uyarlayan olur filan

Saymıyım şimdi yemekleri
Kendim sayarım kendi canım çeker
Ama curcuna olcak yine

Bu sefer Ous'ların baba tarafı, komple

taze yapmak zorundamıyız cnm bunu ?

Bana göstert te herkese göstertme

Sonra ceketini çok sevdim çıkar onu bebeğim, hadi gel bize giderim şarkısını şortuna uyarlayan olur filan

ahahahhaha senden bu cümleleri duyacağım kırk yıl aklıma gelmezdi

Uyar mı bilmem, bizim diyetisyen kişiye göre günlük kalori hesapları yaparak yazıo diyetleri, öncesinde ölçüp biçip tartıyo standart gitmiyo biz 3 arkadaş gittik, üçümüzün de listesi farklıydı. ben diyetisyene gideli 4 ay oldu, 15,5 kilo gitti. ilk ay en hızlı verdiğim aydı sonra düzene girdi şimdi 5. aydayım bakalım henüz ölçülüp tartılmadım ama baya farkediliyor pantolonların beli yine başladı bol gelmeye

Belli kurallar ve liste olunca ona uymak zor oluyor en azından psikolojik olsa bile…
Bence en güzeli salata ağırlıklı, ekmeksiz bir yemek. Zaten belli nelerin kalorisi yüksek kendine hakim olur da yemezsen ne ala.
Mesela Pazar sabah kahvaltı yapıyorsun. Senin tabağında kırmızı biberin eşin sıcak ekmeği kesmiş bir çatal kaymak koymuş üstüne ve ağzına götürürken bal damlıyor ekmekten. Naparsın?

Saymıyım şimdi yemekleri
Kendim sayarım kendi canım çeker
Ama curcuna olcak yine

Bu sefer Ous'ların baba tarafı, komple

osuların baba tarafı da annane sürprizi olmaz herhalde.. ous'un annesi babası gelecekse sanki kaçınılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…