Pek yok
Elmayra alış veriş yapmış şort filan almış, bi desevgi pıtırcığı gibi dolanıyo ne hikmetse
Lydx ceviz suyu, biber tarifi veriyo kızlara diet miet işleri
Bende akşama iftara davetliyim menü ne acaba diyodum
5,5 kg ödem vardı attım hepsini, benim insulin direncim çok yüksekti bu sebeple de su çok tutuyordum, tuzla da aram maşallah iyiydi. 2 litre su, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı karanfil, 2 tane tarçın kabuğu, yarım limon. kaynatıp soğuduktan sonra içiyorsun her öğünden sonra, deli gibi tuvalete taşınıyorsun sonra :))))
Benim de insülin direncim yüksek, diaformin kullanıyorum, pirinc patates ekmek yassah
karatay filam hikaye, düzenli diyet yaparsan ne aç kalıyorsun ne bişi. Ara öğünler önemli mutlaka yenmeli. benim sabah kahvaltım bu yazdığım sandviç saat 8:30 gibi yiyorum, sonra 10:30'da ya bir yoğurt ya bir bardak yağsız süt içiyorum, öğlen 1'de öğle yemeği (2 gün ızgara kırmızı et 3 köfte, ızgara et vs..), saat 15:30'da 2 galeta ve 1 adet meyve, akşam 19:30'de de akşam yemeği (2 gün sebze, 2 gün et, 1 gün balık, 1 gün baklagil) tüm yemekler 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile olacak, akşam 21:00-21:30 arası mutlaka yine bir meyve (asla muz ve çilek yok) birde tarçınlı süt içiyorum... kapatıyorum :))) o bahsettiğim çayıda yemeklerden ortalama 20 dk - 30 dk. sonra alıyorum..
ilk 1 ay bu liste dönüyor ikinci ay öğleye çorbalar ekleniyor. Bu listenin püf noktası öğle yemeğinde ufak bir dilim tahıllı ekmek ve akşam yarım dilim ekmek mutlaka yenecek. günde en az 4-5 dilim ufak tahıllı ekmek yiyorsun anlayacağın.
saat daha 2 zibidi. akşam olur mu ki?
saol bebişiiim sortumu gösterim miii cok sevdim, altına da sandalet alıcam
sabah akşam alıyorsun di mi? ben de mecburen kullanıyorum yapcek bişi yok :)
ben tavuk haşlama yapıcam,atarım tavuğu patatesi havucu soğanı, bi dilimde limon cıstak cıstak haşlanır
oo en iyi sensin. şimdi davet falan diye mükellef bir sofraya konarsın. ne olsa ki akşama mesela?
hiç canım istemezken dün kuru fasülye çekti canım. normalde fabrikaların ptesi yemeğidir. hiç yemezdim. anneme dedim bi yapıversene yiyelim...
5,5 kg ödem vardı attım hepsini, benim insulin direncim çok yüksekti bu sebeple de su çok tutuyordum, tuzla da aram maşallah iyiydi. 2 litre su, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı karanfil, 2 tane tarçın kabuğu, yarım limon. kaynatıp soğuduktan sonra içiyorsun her öğünden sonra, deli gibi tuvalete taşınıyorsun sonra :))))
Bana göstert te herkese göstertme
Sonra ceketini çok sevdim çıkar onu bebeğim, hadi gel bize giderim şarkısını şortuna uyarlayan olur filan
bana diyet listeni yollasan olur mu ki acaba ?
uyar mıyız birbirimize :))
bende bir diyetisyene gideyim ya olmucak böyle kendi bildiğime..
boşandıktan sonra ani kilo kaybı yaşadım ve tansiyon problemi yaşadım sonra vitamin ilaçları ala ala şiştim. 1 senede 10 kg. yakın almışımdır
ama 1-2 ay içinde de 8 kilo vermiştim.
evet, ama tok tutuyor seviyorum onu :)
limon ne için peki
ahahahhaha senden bu cümleleri duyacağım kırk yıl aklıma gelmezdi
taze yapmak zorundamıyız cnm bunu ?
annem at dedi hafif mayhoşluk verirmiş kuzum
Kürkü verirken ayıplı konuşcan ama demedin mi
En ayıplım bu benim
Onu da şarkılardan öğrendim
Sizden öğrendiklerimi saymazsak
karatay filam hikaye, düzenli diyet yaparsan ne aç kalıyorsun ne bişi. Ara öğünler önemli mutlaka yenmeli. benim sabah kahvaltım bu yazdığım sandviç saat 8:30 gibi yiyorum, sonra 10:30'da ya bir yoğurt ya bir bardak yağsız süt içiyorum, öğlen 1'de öğle yemeği (2 gün ızgara kırmızı et 3 köfte, ızgara et vs..), saat 15:30'da 2 galeta ve 1 adet meyve, akşam 19:30'de de akşam yemeği (2 gün sebze, 2 gün et, 1 gün balık, 1 gün baklagil) tüm yemekler 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile olacak, akşam 21:00-21:30 arası mutlaka yine bir meyve (asla muz ve çilek yok) birde tarçınlı süt içiyorum... kapatıyorum :))) o bahsettiğim çayıda yemeklerden ortalama 20 dk - 30 dk. sonra alıyorum..
ilk 1 ay bu liste dönüyor ikinci ay öğleye çorbalar ekleniyor. Bu listenin püf noktası öğle yemeğinde ufak bir dilim tahıllı ekmek ve akşam yarım dilim ekmek mutlaka yenecek. günde en az 4-5 dilim ufak tahıllı ekmek yiyorsun anlayacağın.
Saymıyım şimdi yemekleri
Kendim sayarım kendi canım çeker
Ama curcuna olcak yine
Bu sefer Ous'ların baba tarafı, komple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?