bu iki günlük hazırlanıyor ve tam tamına yetiyor. 1 haftadan fazla kullanılmamalı zaten 1 hafta kullanıyorsun kesiyorsun 15 gün sonra durumuna göre tekrarlıyorsun.
bende 53 kiloyum yahu boyumda 1.64, 50 kiloda hamile kalmak isterdim ama olmıcak galiba
bende 53 kiloyum yahu boyumda 1.64, 50 kiloda hamile kalmak isterdim ama olmıcak galiba
ne kadar az o kadar iyi.
ben 55 le hamile kaldım 75 le doğuma girdim 66 ile çıktım. 54 e dönmem 1 yıl aldı.
çok sıkılıyorum çok:2:
boy kaç? ya benim 54 kiloyu görmem iskeletor olmam demek 68 kg.ya insem yeter bana :)
Eğer hamileyken deli gibi kilo almazsan bu kilo gayet iyi.
1,63 boy benim doğumdan sonra 54 gördüm hatta 53.
şimdi tatile gittim geldim 57 yim geçen yıldan beri
aslında bünye meselesi şu mankenler nasıl 7-8 kilo alıyor hayret gerçekten. ben 7. aylarda 4 kilo almıştım 1 ayda. dr bütün ilaçlarımı kesti kan ilacı vs.. yani nasıl alıyorsun anca tartıda çıkıyor. bir de elbiseler bol bol offff duba gibiydim.
Boyuna göre iyi kilon kaldırırsın en azından ben boydan yırtıyorum neyse ki 176 benim de 68-70 bana iyi geliyor çok rahat ediyorum ama daha altı ve üstü direk sıkıntı
kendimden tiksindim yaa gündemim tamamen gebelik oldu
aslında bünye meselesi şu mankenler nasıl 7-8 kilo alıyor hayret gerçekten. ben 7. aylarda 4 kilo almıştım 1 ayda. dr bütün ilaçlarımı kesti kan ilacı vs.. yani nasıl alıyorsun anca tartıda çıkıyor. bir de elbiseler bol bol offff duba gibiydim.
oo sen baya uzunsun. kilon çok sırıtmaz bence. anca obez olunca uzun boyda dev anası gibi oluyor.
o zaman aramıza hoş geldin .biz de sıkılıyoruz
dün hamile arkadaşlarımdan biri doğurdu, normal istiyodu bebek gelmedi ne sancı ne açılma hiçbişey, bebekte dönmeyince sezeryan yapmışlar kesi çok büyükmüş yaa kaç cm kesiyolar gözüm korktu valla
8-10 cm olur canım öyle korkulacak bir şeyde yok... 1 sene arayla iki sezeryan olan birisi olarak söylüyorum ki iki doğumumun hemen ardından dolan 6. saatte ayaktaydım bir daha oturmadım :)
bünyeye göre değişiyo demek ki, ya da bebeğin iriliğine göre, normal doğum yapanlarda memnun değil, arkadaşıma kesi atmışlar oturamıyorum diyodu, sezeryan ameliyat diye insanları korkutuyolar ama normalde de kesi atıyolar ne anladım bu işten, bi program izliyorum kadınlar evde kesi mesi olmadan doğuruyolar yırtılma falanda olmuyo valla bizdeki doktorlar bi öğrenmiş ben kesmezsem yırtık olur lafına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?