09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu iki günlük hazırlanıyor ve tam tamına yetiyor. 1 haftadan fazla kullanılmamalı zaten 1 hafta kullanıyorsun kesiyorsun 15 gün sonra durumuna göre tekrarlıyorsun.

gerçekten işe yarıyor yani?? şimdi değil de ramazandan sonra yapabilirim. yazdım canım saol.

Eğer hamileyken deli gibi kilo almazsan bu kilo gayet iyi.

aslında bünye meselesi şu mankenler nasıl 7-8 kilo alıyor hayret gerçekten. ben 7. aylarda 4 kilo almıştım 1 ayda. dr bütün ilaçlarımı kesti kan ilacı vs.. yani nasıl alıyorsun anca tartıda çıkıyor. bir de elbiseler bol bol offff duba gibiydim.

1,63 boy benim doğumdan sonra 54 gördüm hatta 53.
şimdi tatile gittim geldim 57 yim geçen yıldan beri

Boyuna göre iyi kilon kaldırırsın en azından ben boydan yırtıyorum neyse ki 176 benim de 68-70 bana iyi geliyor çok rahat ediyorum ama daha altı ve üstü direk sıkıntı

İlk hamileliğimde 17,5 kilo almıştım ikinci hamileliğimde 6 kg. İkincisinde kusmaktan yerlerde sürünüyordum malesef... 8 ay süründüm zaten doğurdum. Kusmaktan yemek yiyemediğim için az buz yediğimde bebeğe gitmişti..

Boyuna göre iyi kilon kaldırırsın en azından ben boydan yırtıyorum neyse ki 176 benim de 68-70 bana iyi geliyor çok rahat ediyorum ama daha altı ve üstü direk sıkıntı

oo sen baya uzunsun. kilon çok sırıtmaz bence. anca obez olunca uzun boyda dev anası gibi oluyor.

kendimden tiksindim yaa gündemim tamamen gebelik oldu

Deli misin tabi ki konusucaz, aileni planlıyoruz, boru mu

Bir arkadaşım hamile kaldı, 8 kilo aldı toplamda. Kilo allmaya yatkındı, günde iki bardak sütle kotardı hamileliği. Ben hamile kalsam kesin varil gibi olurum kesin

her gün her gün ne pişirsem derdi beni bitiriyo yaa, eşim oruç tutuyo ben tutmuyorum iyi bakayım adama diyorum ama her gün mükellef sofralar kuramıyorum tabisi,yorulmasın diye yardımda ettirmiyorum, Batmanda 19.45te falan ezan okunuyo Ankarada te 8 buçukta yemek yiyoduk gece uyuyamıyodum

dün hamile arkadaşlarımdan biri doğurdu, normal istiyodu bebek gelmedi ne sancı ne açılma hiçbişey, bebekte dönmeyince sezeryan yapmışlar kesi çok büyükmüş yaa kaç cm kesiyolar gözüm korktu valla

8-10 cm olur canım öyle korkulacak bir şeyde yok... 1 sene arayla iki sezeryan olan birisi olarak söylüyorum ki iki doğumumun hemen ardından dolan 6. saatte ayaktaydım bir daha oturmadım :)

8-10 cm olur canım öyle korkulacak bir şeyde yok... 1 sene arayla iki sezeryan olan birisi olarak söylüyorum ki iki doğumumun hemen ardından dolan 6. saatte ayaktaydım bir daha oturmadım :)

bünyeye göre değişiyo demek ki, ya da bebeğin iriliğine göre, normal doğum yapanlarda memnun değil, arkadaşıma kesi atmışlar oturamıyorum diyodu, sezeryan ameliyat diye insanları korkutuyolar ama normalde de kesi atıyolar ne anladım bu işten, bi program izliyorum kadınlar evde kesi mesi olmadan doğuruyolar yırtılma falanda olmuyo valla bizdeki doktorlar bi öğrenmiş ben kesmezsem yırtık olur lafına

Ben normal doğumu bekledim hastaneye gittiğimde sancım vs. her şeyim gelmişti, oh dedim tamam ne güzel doğurucam ama nerde benim pok yiyenim kakasını yemişti mecburen sezeryan oldum. Kesi işi zor, doktorların işi de zor çünkü ilk hamileliklerde tecrübesizlikler çok malesef, halbuki ebeyi dinleseler, kesisiz doğuracaklar. Birde hastaneye çok erken geliyor insanlar, zamanlama çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…