:)) koleksiyon yapcek
banane ben kendi imkanıma bakarım eskiler haline yansın
nazlı mı yok ayol ben evlendikten sonra delirdim öncesinde naz niyaz yoktu bende :))
bi yerimi keseceklerse görmek isterim hem bakıp bakıp ağlayayım şefkat göstereyim kendime
şans be kuzu tam zamanıydı normal doğum için sıkıntıya girmiş hanımefendi, ben çok zor geçirdim o doğum sonrası üç günü Allah kimeye yaşatmasın küvez başında bekledim... bişi olmasın diye ettiğim duanın haddi hesabı yok çok şükür sağ salim geldik bugünlere. Allah'ın emnetine sözümüz yok vardır bir bildiği dedik hep. hala da sıkıntılıdır hemen daralır birde aslında kraliyet ailesine düşecekmiş de bana denk gelmiş öyleee asalet var hanımda! sürekli emir buyursun etrafa :)))))))
ben insan değilmiyim kızaaamCin Bade bile korkuyosa
Bizim korkmamız çok normal ki
Cin Bade bile korkuyosa
Bizim korkmamız çok normal ki
Korkmaqyın doğumdan bu kadar yahu,heleki bu zmanda epidural doğum varken daha rahat artık
valla benden sana tavsiye vajinal kesikle daha iyidir helede toparlanma sürecinde üstelik gurbetçisin bildiğim kadarıyla bakan lazım bi hafta en az
yolu her daim açık tutmak gerek
ben insan değilmiyim kızaaam
benimde hislerim var örtülerimi kaldırdığımda ürkek bir kedi yüreciğim var benim
fonda ben insan değilmiyim.....kendime acıdım bian için
ben insan değilmiyim kızaaam
benimde hislerim var örtülerimi kaldırdığımda ürkek bir kedi yüreciğim var benim
fonda ben insan değilmiyim.....kendime acıdım bian için
Aleyküm selam
ben işte ilk gebe kaldığım gündne beri hep doğrudum nolcakki modundaydım hiç tırsmadım sancıdan ay nasıl doğrucam ben kaygım hiç mi hiç olmadı sanırım o yüzden normal doğumu bu kadar savunuyorum birde herşeyin doğları taraftarıyım mesela sezeryan olunacaksa bile 39+5 den önce olmaması gerektiğini düşünüyorum yani tam gelmesi muhtemel zamandan önce
38.haftada yapılan sezeryanlarda bebeklerin henüz doğuma hazır olmadığını düşünüyorum yani doğal süreci yaşamıyorlar bebeler
Korkmaqyın doğumdan bu kadar yahu,heleki bu zmanda epidural doğum varken daha rahat artık
aynen
sanki dünyada ilk doğum yapacak bu hatunlar
uzaya çıkmıyorsunuz altı üstü doğum yapıyorsunuz abartmayın bu kadar
tokdura baakrsan en geç 38 civarı doğurtur senibenim kuzenin doğumda korkudan sancısı kesildi..sonucu çook kötü oldu falan..
ben ondan sonra böyle korkmaya başladım galiba..önceden bu kadar tavana zıplamıyodum
zamanını tohtur civanım bilir..o ne zaman pıçahlarsa beni ben o zaman doğururum :)))
kusura bakmayınforumları her zaman takip ediyordum ama yeni üyelik aldım herkese selamlarım olsun :)
sana sarılıp içime sokasım geldi. :26:
Yüreciğine kurban
Bırak bu Küçük Emrah ayaklarını ( O'na en çok Elmayra benzer)
Cinsin, cadısın, doktoru bile paralarsın yani
Ben napim utanırım, ve çoook korkarım da bişeycik yapamam
sana sarılıp içime sokasım geldi. :26:
Yüreciğine kurban
Ben daha hiç araştırmaya başladım
Bunlar ne diyo çoğu zaman anlamıyorum bile
Ama niyet edersem sorcam sizlere
Ne biliyim düşünce bile oha filan oluyo insan
bence ne sor ne araştır cehalet bu durumlarda en iyisidir bildikçe korkun artacakBen daha hiç araştırmaya başladım
Bunlar ne diyo çoğu zaman anlamıyorum bile
Ama niyet edersem sorcam sizlere
Ne biliyim düşünce bile oha filan oluyo insan
N arin bunlar varyaelbette zor tarafları var ama en sağlıklı olanıda normal doğumdur..
tüh yemedi yine...
benim tohturum bile yok laa kim kesecek beni halen seçemedim
bu gidişle mezbahaya gidicem:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?