bende ki tırsaklığı bilsen saygıdan ağlarsın hahahaa
panik atağım ben bilim kabız olsam kalpten gidecek potansiyelim var
var çok şükür anacuum var..olmasa da hastanede kendimi yatağa zincirlerdim çıkmazdım :)
annem 4750 gram kardeşimi nasıl doğurdu ki yaa :44:
ya kızlar benim ilk doğumda kuzucuk dünyaya geldi zaten pok yemiş içerde olmuş kapkara, kendisi de kara çocuk morarmış.. kulaklarından sarkıyor 2 cm kıl, omuz sırt kıllı, gözler çekik bildiğin japon sumo güreşçisi tadında ama moğollardan kaçmış gibi.. Allam dedim bu ne!!! çocuğu sabaha karşı getirdiler bi ara ousla göz göze geldik demiştik ki ya biz çok çirkiniz herhalde :)))))))) yani ilk doğumda aşk filan olmadı bizde sonradan aşık olduk bücürüğümle biz :))
ha bir de saçlı aklınız şaşar, bildiğin iki kuyruk yapmıştık :))))))
işte acaba bundan 50-60 yıl önce yada dahada önce senin kadar tırsağı yokmuydu acabağ ???bende ki tırsaklığı bilsen saygıdan ağlarsın hahahaa
panik atağım ben bilim kabız olsam kalpten gidecek potansiyelim var
var çok şükür anacuum var..olmasa da hastanede kendimi yatağa zincirlerdim çıkmazdım :)
Suniğ sancı verdiler bana acayipbişey oda kıvrandırıyor resmengenelde ikinci doğumlar daha rahat olur
Annem 6,5 kilo doğmuş
Ben mitoz bölüneceğim
Ben mitoz bölüneceğim
çocuğu çok aç bıraktın herhal boku bile yemiştöveb yarabbim iyi kurtarmışsınız yine bende doğumla ilgili bir tek bundan korkuyordum biliyormusun doğum sancımdan bir gün önce çok tırsmıştım bu olaydan bu yüzden sezeyanmı olsam diye düşünürken gecesine geldi sancım
işte acaba bundan 50-60 yıl önce yada dahada önce senin kadar tırsağı yokmuydu acabağ ???
anan seni çok nazlı büyütmüş kısımmmmmmkızmıyorsun inş.
evet bunu 2 saat sancıyla doğurmayı planlarıyorum inş. aminnnnn
Abla annen biraz daha icerde kalsaymış ilkolula gidecekmiş demek
Ben böyle seviyorum seni bak böyle
valla benden sana tavsiye vajinal kesikle daha iyidir helede toparlanma sürecinde üstelik gurbetçisin bildiğim kadarıyla bakan lazım bi hafta en azaslında ironi gibi geliyo kulağa ama değil, tercih diyelim, vajina kesiği yerine karın kesiği :26:
valla ben hamile değilim ama kalırsam bende kaçmamayı düşünüyorum ilişkiden .eğer doğuma yareayacaksa tepesinden inmem:26:
:)) koleksiyon yapcekaahhahaha kuku ceşidini arttırıyo
işte acaba bundan 50-60 yıl önce yada dahada önce senin kadar tırsağı yokmuydu acabağ ???
anan seni çok nazlı büyütmüş kısımmmmmmkızmıyorsun inş.
çocuğu çok aç bıraktın herhal boku bile yemiştöveb yarabbim iyi kurtarmışsınız yine bende doğumla ilgili bir tek bundan korkuyordum biliyormusun doğum sancımdan bir gün önce çok tırsmıştım bu olaydan bu yüzden sezeyanmı olsam diye düşünürken gecesine geldi sancım
Eee sahi sen naptın
Hamam operasyonu nasıl gidiyo
Annem 6,5 kilo doğmuş
şans be kuzu tam zamanıydı normal doğum için sıkıntıya girmiş hanımefendi, ben çok zor geçirdim o doğum sonrası üç günü Allah kimeye yaşatmasın küvez başında bekledim... bişi olmasın diye ettiğim duanın haddi hesabı yok çok şükür sağ salim geldik bugünlere. Allah'ın emnetine sözümüz yok vardır bir bildiği dedik hep. hala da sıkıntılıdır hemen daralır birde aslında kraliyet ailesine düşecekmiş de bana denk gelmiş öyleee asalet var hanımda! sürekli emir buyursun etrafa :)))))))
aslında ironi gibi geliyo kulağa ama değil, tercih diyelim, vajina kesiği yerine karın kesiği :26:
Ramazan dolayısıyla hamamlar kapalıymış çek
mantıklı bir yaklaşım bence :)
çocukları çok seviyorum bende ama nedense hamile kalmayı hiç düşünmüyorum bu da ayrı bir tezat oluyor bendeki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?