09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayy canım sende mi, bende panikliyim 8 yıldır, en ufak bi stres ya da sinir harbinde kalbim deli gibi atar az mı acillik oldum kalpten gidiyorum diye

çocuğu çok aç bıraktın herhal boku bile yemiş töveb yarabbim iyi kurtarmışsınız yine bende doğumla ilgili bir tek bundan korkuyordum biliyormusun doğum sancımdan bir gün önce çok tırsmıştım bu olaydan bu yüzden sezeyanmı olsam diye düşünürken gecesine geldi sancım

işte acaba bundan 50-60 yıl önce yada dahada önce senin kadar tırsağı yokmuydu acabağ ???
anan seni çok nazlı büyütmüş kısımmmmmm kızmıyorsun inş.

Suniğ sancı verdiler bana acayipbişey oda kıvrandırıyor resmen genelde ikinci doğumlar daha rahat olur

evet bunu 2 saat sancıyla doğurmayı planlarıyorum inş. aminnnnn

İnşallah canım

Abla annen biraz daha icerde kalsaymış ilkolula gidecekmiş demek

Herhalde öyle olurdu,sonradan zayıf bir çocuk olmuş ama yıllarca kan iğneleri oldu bide

aslında ironi gibi geliyo kulağa ama değil, tercih diyelim, vajina kesiği yerine karın kesiği :26:
valla benden sana tavsiye vajinal kesikle daha iyidir helede toparlanma sürecinde üstelik gurbetçisin bildiğim kadarıyla bakan lazım bi hafta en az
valla ben hamile değilim ama kalırsam bende kaçmamayı düşünüyorum ilişkiden .eğer doğuma yareayacaksa tepesinden inmem:26:

yolu her daim açık tutmak gerek

aahhahaha kuku ceşidini arttırıyo
:)) koleksiyon yapcek

işte acaba bundan 50-60 yıl önce yada dahada önce senin kadar tırsağı yokmuydu acabağ ???
anan seni çok nazlı büyütmüş kısımmmmmm kızmıyorsun inş.

banane ben kendi imkanıma bakarım eskiler haline yansın
nazlı mı yok ayol ben evlendikten sonra delirdim öncesinde naz niyaz yoktu bende :))
bi yerimi keseceklerse görmek isterim hem bakıp bakıp ağlayayım şefkat göstereyim kendime

şans be kuzu tam zamanıydı normal doğum için sıkıntıya girmiş hanımefendi, ben çok zor geçirdim o doğum sonrası üç günü Allah kimeye yaşatmasın küvez başında bekledim... bişi olmasın diye ettiğim duanın haddi hesabı yok çok şükür sağ salim geldik bugünlere. Allah'ın emnetine sözümüz yok vardır bir bildiği dedik hep. hala da sıkıntılıdır hemen daralır birde aslında kraliyet ailesine düşecekmiş de bana denk gelmiş öyleee asalet var hanımda! sürekli emir buyursun etrafa :)))))))

senin kuzular çok bilmiş duruyorlar zaten
birbirleriyle anlaşıyorlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…