aynen öyle perine egzersizi grubu vardı yaa, kesi bi kere gördüm 3 aydır izlediğim programda
ahahahahha hamile yogasına izin vermeyen koca olsa olsa öküs olur :))))))))
Her türlü
Yok ondan gizli gelirler yine
niye izliyosun böyle şeyleri korkudan çocuğun olmayacak boşu boşuna milletin kukusunu izlediğinle kalacaksın
niye izliyosun böyle şeyleri korkudan çocuğun olmayacak boşu boşuna milletin kukusunu izlediğinle kalacaksın
Selam kızlarrrrr ne habersinizkonu doğum herhalde demi aklıma getirmeyin mahvolmuştum resmen 13 saat sancıdan sonra doğum yapmıştım
izlemesem bilmesem iyice korkarım be canım ama hamile kalma konusunda stres yapıyorum o yüzden gecikebilir haber
Püf yine mi doğum
kesiden korkup sezeryan istemekte ayrı bir ironivelhasılı sanırım bende hamile olsam epidural ya da spinal sezeryan isterim
limk verilebiliyormu bilmiyorum o yüzden yazmadım okeyse veririm sonra linki,lamaze die bi yöntem var normal doğum ile ilgili,yurtdışındakiler genelde bunu uyguluyorlarmış çok bilgililer bide,dediğiniz gibi biz ilişkiden bile kaçınıyoruz. sonuçta gebelik bi hastalık değil.
Akıllı o çek, saclarını çektirme bana
görüş farkı tabiki saygı duyarım ama bana ilginç geliyor bu düşünce
birde sezeryandan sonra sana paşalar gibi bakacak birileri varmı ?
ben 5,5-6 saat çektim sancımı abla
suni sancıda almadım tamamen kendi sancımla geldi oğlum
ilk doğuma göre çok iyi dediler zaman olarak
Bitti bitti, ben de sezeryanla doğurdum düşün
kesiden korkup sezeryan istemekte ayrı bir ironi
ya niye kaçınıyorsunuzki ilişkiden biz hiç kaçınmadık vallahatta son gün ilişkiye girince doğum kolaylaşır mantığıyla davrandık 20 saat içinde doğum başladı
kesiden korkup sezeryan istemekte ayrı bir ironi
ya niye kaçınıyorsunuzki ilişkiden biz hiç kaçınmadık vallahatta son gün ilişkiye girince doğum kolaylaşır mantığıyla davrandık 20 saat içinde doğum başladı
Naptım ben yine
Daha yeni gelmiştim ki
Hoş geldin yerine saç mı yoluyosun yine
Allah Mırat'a sabır versin
ya kızlar benim ilk doğumda kuzucuk dünyaya geldi zaten pok yemiş içerde olmuş kapkara, kendisi de kara çocuk morarmış.. kulaklarından sarkıyor 2 cm kıl, omuz sırt kıllı, gözler çekik bildiğin japon sumo güreşçisi tadında ama moğollardan kaçmış gibi.. Allam dedim bu ne!!! çocuğu sabaha karşı getirdiler bi ara ousla göz göze geldik demiştik ki ya biz çok çirkiniz herhalde :)))))))) yani ilk doğumda aşk filan olmadı bizde sonradan aşık olduk bücürüğümle biz :))
izlemesem bilmesem iyice korkarım be canım ama hamile kalma konusunda stres yapıyorum o yüzden gecikebilir haber
Ebeler basıyo burayı sanıyorum
Bi sakin olun
Vakti gelince her canlı çoğalıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?