09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

limk verilebiliyormu bilmiyorum o yüzden yazmadım okeyse veririm sonra linki,lamaze die bi yöntem var normal doğum ile ilgili,yurtdışındakiler genelde bunu uyguluyorlarmış çok bilgililer bide,dediğiniz gibi biz ilişkiden bile kaçınıyoruz. sonuçta gebelik bi hastalık değil.

velhasılı sanırım bende hamile olsam epidural ya da spinal sezeryan isterim
kesiden korkup sezeryan istemekte ayrı bir ironi

ya niye kaçınıyorsunuzki ilişkiden biz hiç kaçınmadık valla hatta son gün ilişkiye girince doğum kolaylaşır mantığıyla davrandık 20 saat içinde doğum başladı

görüş farkı tabiki saygı duyarım ama bana ilginç geliyor bu düşünce

birde sezeryandan sonra sana paşalar gibi bakacak birileri varmı ?

bende ki tırsaklığı bilsen saygıdan ağlarsın hahahaa
panik atağım ben bilim kabız olsam kalpten gidecek potansiyelim var
var çok şükür anacuum var..olmasa da hastanede kendimi yatağa zincirlerdim çıkmazdım :)

ya kızlar benim ilk doğumda kuzucuk dünyaya geldi zaten pok yemiş içerde olmuş kapkara, kendisi de kara çocuk morarmış.. kulaklarından sarkıyor 2 cm kıl, omuz sırt kıllı, gözler çekik bildiğin japon sumo güreşçisi tadında ama moğollardan kaçmış gibi.. Allam dedim bu ne!!! çocuğu sabaha karşı getirdiler bi ara ousla göz göze geldik demiştik ki ya biz çok çirkiniz herhalde :)))))))) yani ilk doğumda aşk filan olmadı bizde sonradan aşık olduk bücürüğümle biz :))

ha bir de saçlı aklınız şaşar, bildiğin iki kuyruk yapmıştık :))))))

Son düzenleme:

aslında ironi gibi geliyo kulağa ama değil, tercih diyelim, vajina kesiği yerine karın kesiği :26:

valla ben hamile değilim ama kalırsam bende kaçmamayı düşünüyorum ilişkiden .eğer doğuma yareayacaksa tepesinden inmem:26:

Naptım ben yine
Daha yeni gelmiştim ki
Hoş geldin yerine saç mı yoluyosun yine
Allah Mırat'a sabır versin

Ben böyle seviyorum seni bak böyle

ahahahahahha yerim ben o karaböcüğüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…