09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben de en son 2010da memleketimde doğum yaptım 250 tl verdik.Özel hastaneydi bıçak parası aldılar

valla ılk dogumumde tupuydu bebegıydı hastanesı(buyuk hastanelerden bırı) oara kalmamıstı ne hastanede gıyecek guzel guzel pıjemalar alabılmıstım ne fotocu ne kuafor
hep fotolarda saftım kaymıs vazıyetteydım
o yuzden ıcımde kalacagıma kenarda dursun duyorum ınsanlar dogum yapıyor anında duzeltıyorlar onu benım yanımd akıms eolmadıgı ıcın ben tuvalete gıdemıyorum sacımı nasıl tarıyayım mubarek o yuzden ıstegıme gore yapıcam herseyı

Ben de en son 2010da memleketimde doğum yaptım 250 tl verdik.Özel hastaneydi bıçak parası aldılar
memleket ??????????

benden bir yıl önce bi arkaba doğum yaptı bağkurlu olmalarına rağmen burda çok ünlü bir doktorun özel muyanesine gittiler hep hastaneye bile gitmediler ozamanda bile muayenesi 80tlmiydi neydi her gittiklerdinde bayıldırlar o parayı
adamın doğum yaptıracağı hastaane bunalrdan 500 tl aldı hastane masrafı olarak buda utanmadan pişkin pişkin 1000 tl istedi bunlarda verdiler tabi mecbur
doktorlarda uyanık oluyor bazen bunlarda para var diye almak istediğide olabiliyor yani

heee öleymiş..bizim akrabanın gelini doğurdu..
ayy görsen makyaj falan full...doğum sırasında kuaför gelip pudrasını tazeliyormuş terlediği için...yok artık dedimmm

Malatya
Evet canım muayene parası her yerde genelde 70-80 Olan var olmayan var nasıl verilecek hiç düşünülmüyorSezeryanda her zaman isteğe bağlı keyfi yapılmıyor,sağlık sıkıntıları sonundada yapılıyor nasıl versin insanlar

mensime 2 gün kaldı hamilelik şansı düşük dimi
oldukça düşük
Ya Tutarsa (Gülşen) - YouTube

bu aksam gole maya calıcam

8 gun olacak erkenmı rısklımı
sanmam tutcanı sen yumurtlama zamanını biliyormusun? akıntın oluyormu o günlerde

bizim burda şuanda muayenelerde ssk anlaşmalı olanlara 25-30 tl civarı ben 25 tl veriyorum zaten bunun 12sini devlet alıyor geri kalanını doktor ve hastane alıyor

hıc oyle seylerden anlamıyorum ben bılımcım ya

gecen hamıle kaldıgımda ben 8.gunumdeydım ama kacamak yapmıyorduk boyle bırazda onun vıcdan azabı var egeyı kardesıdnen mahrum ettım dıyorum :S sımdı kacamak yapıyoz o donem full kılıflı yanı

8.gunde hamıle kalmıstım

26 gunde bır reglı goruyom

herkezın ıstahı tavan sekerıme vet cok dusuk olmaz
sal spidirmanları gitsin
bebege karar verdınmı?

evet canım 13 temmuzda tatilden döndük o günden beri korunmadık ama dediğim gibi zaten 20 temmuz adet günüm, ovulasyonu kaçırdım, 2 temmuzda jinekoloğa gitmiştim yumurtlama günlerine girmişsin demişti ultrasonda gördü

evet düşük ama boşverr sen salla..başla şimiden çalışmalara..ön çalışma olur fenamıı

ön sevısmemı?
ay ben vazgectım yabızım borclardan kendımıız kasımda temızlıyoz kenara u c bes bısey atmadan yapmım bebegı ben anam dogum parasını okuduk daha sımdı ne kadar pahalılar dımı

26 günse olabilir aslında
ben yumurtladığım günü bilirdim ya böyle yumurta akı gibi bişi geliyordu çamaşırıma
sırf teyit için 2 ay ovu testi kullandım gerçektende o akıntı geldiğinde yumurtluyordum yani
sende öyle akıntı gibi bişi gelmiyormu?

aa evet anladım canım hayırlısı olsun cok bekletmeden gelsın mınık
buarada yıldonumunuz gecmıs tebrık ederım Allah omur boyu evlı kalmayı nasıp etsın (hepımıze) amıııııııııııııııııınnnnnnnnnnn

buarada bu gunlere takılma benım sordguuma bakma ben rısk dusukken yapıyom tutarsa tutar dıyom :)

istanbulda fenaymış yaa fiyatlar yaa...burada maksimum en iyisi 1500 e patlar belki...o da belki yaniii

anam ne kadar kararsız karısın kıs
bi dakka önce bebek istiyordu şimdi vazgeçti

benım pek akıntım olmaz olduguda olur olmadıgıda bılemıyorumkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…