Ben de en son 2010da memleketimde doğum yaptım 250 tl verdik.Özel hastaneydi bıçak parası aldılarbide bizim burda doktorlar pek ayrı para almıyorlar ya
hastane bi paket fiyat çıkarıyor hepsi onun içinde oluyor işte
ben 2008 de doğum yaptığımda sancı çektiğim geceyi sayarsan bi gecede kaldık orda tüm masraflarla 180 tlmi ne verdiydik
burda fiyatlar o yani
yalaka :44:
bu kadar ustume dusunce trıp atasım geldı ıste kadın psıkolojısı
hoşbulduk kankaaa
bende belkimm burada çalıştığım için doğururum..iyi bir hoca var tanıdık o olaiblir...yoksam özel hastane paklar beniii
ayy ALLAHIM tam senden beklendik biş...süslü paçozzz
aynenn öleeeee
memleket ??????????Ben de en son 2010da memleketimde doğum yaptım 250 tl verdik.Özel hastaneydi bıçak parası aldılar
valla ılk dogumumde tupuydu bebegıydı hastanesı(buyuk hastanelerden bırı) oara kalmamıstı ne hastanede gıyecek guzel guzel pıjemalar alabılmıstım ne fotocu ne kuafor
hep fotolarda saftım kaymıs vazıyetteydım
o yuzden ıcımde kalacagıma kenarda dursun duyorum ınsanlar dogum yapıyor anında duzeltıyorlar onu benım yanımd akıms eolmadıgı ıcın ben tuvalete gıdemıyorum sacımı nasıl tarıyayım mubarek o yuzden ıstegıme gore yapıcam herseyı
cutem tam klasik kadınsın zaten balım şaşırmadım buna
Malatyamemleket ??????????
benden bir yıl önce bi arkaba doğum yaptı bağkurlu olmalarına rağmen burda çok ünlü bir doktorun özel muyanesine gittiler hep hastaneye bile gitmediler ozamanda bile muayenesi 80tlmiydi neydi her gittiklerdinde bayıldırlar o parayı
adamın doğum yaptıracağı hastaane bunalrdan 500 tl aldı hastane masrafı olarak buda utanmadan pişkin pişkin 1000 tl istedi bunlarda verdiler tabi mecbur
doktorlarda uyanık oluyor bazen bunlarda para var diye almak istediğide olabiliyor yani
oldukça düşükmensime 2 gün kaldı hamilelik şansı düşük dimi
sanmam tutcanı sen yumurtlama zamanını biliyormusun? akıntın oluyormu o günlerde
Malatya
Evet canım muayene parası her yerde genelde 70-80Olan var olmayan var nasıl verilecek hiç düşünülmüyor Sezeryanda her zaman isteğe bağlı keyfi yapılmıyor,sağlık sıkıntıları sonundada yapılıyor nasıl versin insanlar
mensime 2 gün kaldı hamilelik şansı düşük dimi
oldukça düşük
sanmam tutcanı sen yumurtlama zamanını biliyormusun? akıntın oluyormu o günlerde
bizim burda şuanda muayenelerde ssk anlaşmalı olanlara 25-30 tl civarı ben 25 tl veriyorum zaten bunun 12sini devlet alıyor geri kalanını doktor ve hastane alıyor
mensime 2 gün kaldı hamilelik şansı düşük dimi
herkezın ıstahı tavan sekerıme vet cok dusuk olmaz
sal spidirmanları gitsin
bebege karar verdınmı?
evet düşük ama boşverr sen salla..başla şimiden çalışmalara..ön çalışma olur fenamıı
hıc oyle seylerden anlamıyorum ben bılımcım ya
gecen hamıle kaldıgımda ben 8.gunumdeydım ama kacamak yapmıyorduk boyle bırazda onun vıcdan azabı var egeyı kardesıdnen mahrum ettım dıyorum :S sımdı kacamak yapıyoz o donem full kılıflı yanı
8.gunde hamıle kalmıstım
26 gunde bır reglı goruyom
evet canım 13 temmuzda tatilden döndük o günden beri korunmadık ama dediğim gibi zaten 20 temmuz adet günüm, ovulasyonu kaçırdım, 2 temmuzda jinekoloğa gitmiştim yumurtlama günlerine girmişsin demişti ultrasonda gördü
ön sevısmemı?
ay ben vazgectım yabızım borclardan kendımıız kasımda temızlıyoz kenara u c bes bısey atmadan yapmım bebegı ben anam dogum parasını okuduk daha sımdı ne kadar pahalılar dımı
ön sevısmemı?
ay ben vazgectım yabızım borclardan kendımıız kasımda temızlıyoz kenara u c bes bısey atmadan yapmım bebegı ben anam dogum parasını okuduk daha sımdı ne kadar pahalılar dımı
26 günse olabilir aslında
ben yumurtladığım günü bilirdim ya böyle yumurta akı gibi bişi geliyordu çamaşırıma
sırf teyit için 2 ay ovu testi kullandım gerçektende o akıntı geldiğinde yumurtluyordum yani
sende öyle akıntı gibi bişi gelmiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?