ipek sen hangi ildeydin canım ??
bade geldi acıbademde 10bin istiyorlarmış sezerciğe öyle dedi
ya da çok nemli kalıyordur.
aklıma gelen diğer bir şey saten iç çamaşırları.
Öyle mianam bende antepteyim
bak sen şu işe ya
yuh be o ne. ben eskişehirdeyim.
ben doğum yaptığımda acıbadem yoktu sonradan yapıldı. bir arkadaşım doğum yaptı orada 1,5 yıl oluyor. 1500 bile değildi eminim. öyle olsa yapmazdı zaten. bu sosyal güvencesi olmayanlar içindir bence.
evet o ph değerini normal sabun ya da şampuan bozuyor. sadece vajinaya özel temizlik jelleri var ya onu tavsiye ederim sana. benim de hamilelikte beter kaşıntı vardı sanırım mantar gibi çünkü hamileyken su gibi akıntın oluyor. bu da kaşındırıyor tabi. ben onlardan kullanmıştım da kaşıntı vs hiç kalmadı.
anladım çokmu yıkıyorsun normalde vajinanı ??
yani wc temizliği sırasında falan ?? yada banyoda ?
ya da çok nemli kalıyordur.
aklıma gelen diğer bir şey saten iç çamaşırları.
bende hiç kullanmam penye dışıdna iç çamaşırı kroca gelebilir ama napim sağlık daha önemli
doktor bizim diceklerimizi demiş zatenjel önermedi doktor günlük ped kullanma dedi
valla yıkıyorum Allah yarattı demiyorum
iç çamaşırlarım genelde saten zaten meraklıyım iç giyime ama pamuklu giy ve ütüle dedi hiç hoşlaşmadım bu durumdan
Öyle miBen eşimin işi dolayısıyla 4 yıldır burdayım Siz Anteplimisiniz
onu bilmiyorum bak
ama güvencesi olduğu halde böyle fiyatlar isteyen ahstaneler var istda sanırım duymuştum yani
söylemesi ayıp doğumdan önce tangadan başka giyemezdim. hamileliğin son aylarında artık bir balina olduğumdan tangayı taşıyamadım ve normal kilota döndüm. o gün bugün tanga falan giyemiyorum. giyince bana batıyor resmen.
Polis eşiyim canım bendoktor bizim diceklerimizi demiş zaten
çok yıkamıcan işte böyle çitilemiş gibi yıkarsan ph sı bozuluyor hassaslar anacım napalım
evet antepliyim ben
memnun oldum ayrıca eşiniz özel sektördemi yoksa devlettemi ??
2010daki doğumunu hangi hastaneye doktora yaptın ?
valla bilim sanmıyorum. amerikan hastanesi falan olabilir ama zaten oraların da ssk ile anlaşması yoktur. geçen bir arkadaşım ameliyat oldu özel doktoru 15 bin istedi. acıbademde 3 bin e halletti. yani herkes özelde doğum yapıyor artık. 10 bin olsa ben dahil kimse yapmaz hatta yapamaz.
jel önermedi doktor günlük ped kullanma dedi
valla yıkıyorum Allah yarattı demiyorum
iç çamaşırlarım genelde saten zaten meraklıyım iç giyime ama pamuklu giy ve ütüle dedi hiç hoşlaşmadım bu durumdan
Polis eşiyim canım ben
Canım 2010da Malatyada yaptım doğumu ama burda kontrollerimi artemis hastanesi var oraya gidiyordum çok memnundum burda bakacak kimse olmayınca memlekete gitmek zorunda kalmıştım
Akıllı olun, yoksa napacağımı biliyorsunuz; :104:
oo bu avatarı nerden buldun çok tatlı. tam senlik olmuş. kime kızdım elm
Akıllı olun, yoksa napacağımı biliyorsunuz; :104:
badeyi görürsen sor ama acıbadem dedi valla
bizde yuh dedik hatta
Yok Fatma hanıma gitmiştim benhakan yaza gittim deme
Yok Fatma hanıma gitmiştim benOna mı gidiyorsun yoksa Yani o hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?