09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ipek sen hangi ildeydin canım ??
bade geldi acıbademde 10bin istiyorlarmış sezerciğe öyle dedi

yuh be o ne. ben eskişehirdeyim.
ben doğum yaptığımda acıbadem yoktu sonradan yapıldı. bir arkadaşım doğum yaptı orada 1,5 yıl oluyor. 1500 bile değildi eminim. öyle olsa yapmazdı zaten. bu sosyal güvencesi olmayanlar içindir bence.

onu bilmiyorum bak
ama güvencesi olduğu halde böyle fiyatlar isteyen ahstaneler var istda sanırım duymuştum yani

jel önermedi doktor günlük ped kullanma dedi

anladım çokmu yıkıyorsun normalde vajinanı ??
yani wc temizliği sırasında falan ?? yada banyoda ?

valla yıkıyorum Allah yarattı demiyorum

ya da çok nemli kalıyordur.
aklıma gelen diğer bir şey saten iç çamaşırları.

iç çamaşırlarım genelde saten zaten meraklıyım iç giyime ama pamuklu giy ve ütüle dedi hiç hoşlaşmadım bu durumdan

bende hiç kullanmam penye dışıdna iç çamaşırı kroca gelebilir ama napim sağlık daha önemli

söylemesi ayıp doğumdan önce tangadan başka giyemezdim. hamileliğin son aylarında artık bir balina olduğumdan tangayı taşıyamadım ve normal kilota döndüm. o gün bugün tanga falan giyemiyorum. giyince bana batıyor resmen.

doktor bizim diceklerimizi demiş zaten
çok yıkamıcan işte böyle çitilemiş gibi yıkarsan ph sı bozuluyor hassaslar anacım napalım

Öyle miBen eşimin işi dolayısıyla 4 yıldır burdayımSiz Anteplimisiniz

evet antepliyim ben
memnun oldum ayrıca eşiniz özel sektördemi yoksa devlettemi ??
2010daki doğumunu hangi hastaneye doktora yaptın ?

onu bilmiyorum bak
ama güvencesi olduğu halde böyle fiyatlar isteyen ahstaneler var istda sanırım duymuştum yani

valla bilim sanmıyorum. amerikan hastanesi falan olabilir ama zaten oraların da ssk ile anlaşması yoktur. geçen bir arkadaşım ameliyat oldu özel doktoru 15 bin istedi. acıbademde 3 bin e halletti. yani herkes özelde doğum yapıyor artık. 10 bin olsa ben dahil kimse yapmaz hatta yapamaz.

bende aynen öyle ya
beyaz penye don giyiyorum genelde renklileride varda tabi ama geneli beyaz akıntımın rengini falan kontrol edebiliyorum beyaz olunca çünkü

Akıllı olun, yoksa napacağımı biliyorsunuz; :104:

Polis eşiyim canım ben
Canım 2010da Malatyada yaptım doğumu ama burda kontrollerimi artemis hastanesi var oraya gidiyordum çok memnundum burda bakacak kimse olmayınca memlekete gitmek zorunda kalmıştım

badeyi görürsen sor ama acıbadem dedi valla
bizde yuh dedik hatta

canım yıka da jel dediğim zaten her yerde satılır. ben banyoda bile duş jeli sürmem. gerçekten bak kullan farkı gör. sebamed falan ii bir marka.anti bakteriyel olması önemli zaten

badeyi görürsen sor ama acıbadem dedi valla
bizde yuh dedik hatta

şimdi şöyle ben doğuma kadar doğum fiyatını öğrenmedim. dr araştırmasına göre hastane seçtik zaten. acıbademe gittik diyelim rutin kontroller için. herkes 9 ay gördüğü adamla doğurmak ister demi. sana dediler 10 bin..nolcak
yuh diyorum.

Yok Fatma hanıma gitmiştim benOna mı gidiyorsun yoksaYani o hastaneye

yok allah korusun onla çok komik bir anı yaşadıkta

neyse şimdi demiyim ama bilgisi çok çok az bir doktor diyim sadece
şuanda o yaşam hastanesinde ben yaşama gidiyorum ama şahin korkmaza gidiyorum
hatta gittiğimde gördüm dedim alacak başka doktor bulamadınızmı

bu arada ben karataşta oturuyorum senin semtin hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…