26 günse olabilir aslında
ben yumurtladığım günü bilirdim ya böyle yumurta akı gibi bişi geliyordu çamaşırıma
sırf teyit için 2 ay ovu testi kullandım gerçektende o akıntı geldiğinde yumurtluyordum yani
sende öyle akıntı gibi bişi gelmiyormu?
benım pek akıntım olmaz olduguda olur olmadıgıda bılemıyorumkı
sen hangi ildeydin ?istanbulda fenaymış yaa fiyatlar yaa...burada maksimum en iyisi 1500 e patlar belki...o da belki yaniii
kız işte olduğunu takip et diyorum bende böyle şeffaf renkte olacak tıpkı pişmemiş yumurta akı gibi sümüksü sünecek yanibenım pek akıntım olmaz olduguda olur olmadıgıda bılemıyorumkı
aa evet anladım canım hayırlısı olsun cok bekletmeden gelsın mınık
buarada yıldonumunuz gecmıs tebrık ederım Allah omur boyu evlı kalmayı nasıp etsın (hepımıze) amıııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
buarada bu gunlere takılma benım sordguuma bakma ben rısk dusukken yapıyom tutarsa tutar dıyom :)
benim döngüm 30 gün canım, ayın 2si ile 7si arası en uygun günler, test değilde netten bakmıştım doktorda öyle dedi bide fitil vermişti bana gynoflor diye kullanan oldu mu
benim döngüm 30 gün canım, ayın 2si ile 7si arası en uygun günler, test değilde netten bakmıştım doktorda öyle dedi bide fitil vermişti bana gynoflor diye kullanan oldu mu
istanbulda fenaymış yaa fiyatlar yaa...burada maksimum en iyisi 1500 e patlar belki...o da belki yaniii
Bizim burdada özel hastalere gidince güvencemiz olduğu için 12 veriyoruz ama biraz daha iyi hastaneler 25 alıyoroldukça düşük
sanmam tutcanı sen yumurtlama zamanını biliyormusun? akıntın oluyormu o günlerde
bizim burda şuanda muayenelerde ssk anlaşmalı olanlara 25-30 tl civarı ben 25 tl veriyorum zaten bunun 12sini devlet alıyor geri kalanını doktor ve hastane alıyor
Bizim burdada özel hastalere gidince güvencemiz olduğu için 12 veriyoruz ama biraz daha iyi hastaneler 25 alıyor
sen hangi ildeydin ?
kız işte olduğunu takip et diyorum bende böyle şeffaf renkte olacak tıpkı pişmemiş yumurta akı gibi sümüksü sünecek yani
ssk ile anlaşmalı özellerde mi bu fiyat?
vajinanın bi ph değeri varmış benimki düşükmüş düşük olduğunda enfeksiyon veya mantar riski artıyomuş, değeri düzenlesin diye verdi, 1 hafta kullandım
vajinanın bi ph değeri varmış benimki düşükmüş düşük olduğunda enfeksiyon veya mantar riski artıyomuş, değeri düzenlesin diye verdi, 1 hafta kullandım
konyadayım canımm
özellerde şekerimmm
Yeşilyurt canımmalatyayı aşağı yukarı bilirim aslında önceden giderdim ordaki hastanelere du bakım hangi hastane vardı :26::26::26: ismini unuttum bi ara medikalin satış bölümündeydim ben o zaman gitmiştim bi kaç kez ama adını unuttum şimdi
yeşilkentmi ne vardı onun devlet hastanesine gitmiştim birde birde hekimhanın hekimhanın köyden pek bir farkı yoktu ama o girişteki ismi yeşil olan yer harbi çok yeşil harika bir yer
ben özelde 550 tl ye yaptım 3 yıl önce. bu fiyat anca acıbadem gibi 1. sınıflarda olur sanırım şu an.
anladım çokmu yıkıyorsun normalde vajinanı ??
yani wc temizliği sırasında falan ?? yada banyoda ?
Yeşilyurt canım
Canım ben Gaziantep'te yaşıyorumMalatya'yı biliyorum memlketim yılda 2-3 kez gidiyorum ama çokta iyi bilmiyorum Küçük ama güzel bir şehirdir Siz de oraya yakın bir şehirde misiniz
ben özelde 550 tl ye yaptım 3 yıl önce. bu fiyat anca acıbadem gibi 1. sınıflarda olur sanırım şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?