Bana mı didin
Orucum ben , bişey istemem
Bana bir akıl verin yahu, şu kadişin inadına bebe yapcam, OUs U ikna edemiyom, acaba içkisine ilaç mı atsam
yaz gelince acılan konular söyle; karşı balkonda cıplak adamlar varKocam kafama yumrk attı beynimin kanını dağıttı ama ben onu affettim, gerci koca özür dilememiş ama olsun
Bana mı didin
Orucum ben , bişey istemem
Bana bir akıl verin yahu, şu kadişin inadına bebe yapcam, OUs U ikna edemiyom, acaba içkisine ilaç mı atsam
gerçek mi bu konular canım
ilaç at ben öyle yaptım sonra da kötü emellerime alet ettim
Puhaha,sonra kkya konu açsın ous
eşim bana ticavüz etti
kaçınılmazdı tadını çıkardım
BDVye konu ac :)
Ay sekerim sen istiyorsan hemen hamile kal, kocana da ilaclar %99 koruyormuş, senin sipirminler cok hızlıydı birinci oldular dersin
Derlerl
yaz gelince acılan konular söyle; karşı balkonda cıplak adamlar varKocam kafama yumrk attı beynimin kanını dağıttı ama ben onu affettim, gerci koca özür dilememiş ama olsun
kötü amellere alet olma bacımSensin nine.!!!!
Bu gece başlıyorum bebe çalışmalarına,seni Mart annelerinde yakalıycam
Yumruk mu yedin çekirgem
Evet tabi ki :) Ama gebelerin bdvye girmesi yassah! :)
Puhaha,
Bende gidip yorum yaparım " hadi be sende,kadıncağız minicik bedeniynen sana nasıl tecavüz etsin" diye
He ya, damızlık boğa gibisin diyede eklerim
Puhaha,
Bende gidip yorum yaparım " hadi be sende,kadıncağız minicik bedeniynen sana nasıl tecavüz etsin" diye
ben gebe saylmam henüz şok ve kabul aşamasındayımözellikle şu cıbıl adamlı konuyu merak ettim ne eğlenceli ya
yok ki kardeşim şöle karşı balkonumuzda cıbıl adam
korumalarla burgere giden 8 binlik makarna yiyen
atraksiyon olurdu
ben gebe saylmam henüz şok ve kabul aşamasındayımözellikle şu cıbıl adamlı konuyu merak ettim ne eğlenceli ya
kızaamm koptum burda
Öfff, netim gidiyo.
Bu bir işaret heralde, yemek yapmadım daha.
Akşam okurum sizi, öpüyorum
ramazan günü namahremli şeylerden bahsedip günaha sokuyosunuz adamı be derdim ben de,elmayra da gelip günaha giriyosan okuma kardeşim derdi
pat diye çıktım şarjörüm bitince :) amin sağol hemşom..Sezercik olacak inş.Ben de iyiyim canım sağolMaşaallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Sezeryan olacaksın galiba
5 sene önce ameliyat olacağım zaman aradımda 7,5 istediler,başka hastanede 3 dediler aradaki farka bakarmısın aynı işlem yapılacaktı bide
:
BdV deki konu sahibinden senin için adres isterim bebeem.yok ki kardeşim şöle karşı balkonumuzda cıbıl adam
korumalarla burgere giden 8 binlik makarna yiyen
atraksiyon olurdu
Öle demicen la, öle dersen inanmaz, yigidim aslanım dicen, hic isve yok sendeD
Ben seni zevknen keserim bademim.pat diye çıktım şarjörüm bitince :) amin sağol hemşom..Sezercik olacak inş.
iki bıçak bi iğne işte abla istedikleri para 10 bin :)
Pıtırcığın 2 kolu mosmor siz geyik yapun
ramazan günü namahremli şeylerden bahsedip günaha sokuyosunuz adamı be derdim ben de,elmayra da gelip günaha giriyosan okuma kardeşim derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?