09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bana mı didin
Orucum ben , bişey istemem
Bana bir akıl verin yahu, şu kadişin inadına bebe yapcam, OUs U ikna edemiyom, acaba içkisine ilaç mı atsam

BDVye konu ac :)

Ay sekerim sen istiyorsan hemen hamile kal, kocana da ilaclar %99 koruyormuş, senin sipirminler cok hızlıydı birinci oldular dersin

Derlerl

yaz gelince acılan konular söyle; karşı balkonda cıplak adamlar var Kocam kafama yumrk attı beynimin kanını dağıttı ama ben onu affettim, gerci koca özür dilememiş ama olsun

gerçek mi bu konular canım

Bana mı didin
Orucum ben , bişey istemem
Bana bir akıl verin yahu, şu kadişin inadına bebe yapcam, OUs U ikna edemiyom, acaba içkisine ilaç mı atsam

ilaç at ben öyle yaptım sonra da kötü emellerime alet ettim

sonra kkya konu açsın ous
eşim bana ticavüz etti
kaçınılmazdı tadını çıkardım
Puhaha,
Bende gidip yorum yaparım " hadi be sende,kadıncağız minicik bedeniynen sana nasıl tecavüz etsin" diye
BDVye konu ac :)

Ay sekerim sen istiyorsan hemen hamile kal, kocana da ilaclar %99 koruyormuş, senin sipirminler cok hızlıydı birinci oldular dersin

Derlerl

He ya, damızlık boğa gibisin diyede eklerim

yaz gelince acılan konular söyle; karşı balkonda cıplak adamlar var Kocam kafama yumrk attı beynimin kanını dağıttı ama ben onu affettim, gerci koca özür dilememiş ama olsun

yok ki kardeşim şöle karşı balkonumuzda cıbıl adam
korumalarla burgere giden 8 binlik makarna yiyen
atraksiyon olurdu

Sensin nine.!!!!
Bu gece başlıyorum bebe çalışmalarına,seni Mart annelerinde yakalıycam

Yumruk mu yedin çekirgem
kötü amellere alet olma bacım
en az 3 diye kandıracaklar bak
3de yetmez 5 diyecekler
sonra artık ver allahım ver

Evet tabi ki :) Ama gebelerin bdvye girmesi yassah! :)

ben gebe saylmam henüz şok ve kabul aşamasındayım özellikle şu cıbıl adamlı konuyu merak ettim ne eğlenceli ya

Puhaha,
Bende gidip yorum yaparım " hadi be sende,kadıncağız minicik bedeniynen sana nasıl tecavüz etsin" diye

kızaamm koptum burda

Puhaha,

zeusum de zeusum
edeleli kollarınılan koruyamadın mı kendini de
sende istemem yan cebime koy demişin de

Öle demicen la, öle dersen inanmaz, yigidim aslanım dicen, hic isve yok sende de

atraksiyon olurdu

Nerdeee bize de hep atletliler denk gelio ne olurdu karşıma altı katında da cıplak adam yasayan bi apt dikselerdi
ben gebe saylmam henüz şok ve kabul aşamasındayım özellikle şu cıbıl adamlı konuyu merak ettim ne eğlenceli ya

kızaamm koptum burda

Gebesin!

Öfff, netim gidiyo.
Bu bir işaret heralde, yemek yapmadım daha.
Akşam okurum sizi, öpüyorum

ramazan günü namahremli şeylerden bahsedip günaha sokuyosunuz adamı be derdim ben de,elmayra da gelip günaha giriyosan okuma kardeşim derdi

Öfff, netim gidiyo.
Bu bir işaret heralde, yemek yapmadım daha.
Akşam okurum sizi, öpüyorum

Güzel güzel yemekler yap hadi

ramazan günü namahremli şeylerden bahsedip günaha sokuyosunuz adamı be derdim ben de,elmayra da gelip günaha giriyosan okuma kardeşim derdi

ahh ahhh eski ramazanlar yok

Ben de iyiyim canım sağolMaşaallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSezeryan olacaksın galiba
pat diye çıktım şarjörüm bitince :) amin sağol hemşom..Sezercik olacak inş.

5 sene önce ameliyat olacağım zaman aradımda 7,5 istediler,başka hastanede 3 dediler aradaki farka bakarmısın aynı işlem yapılacaktı bide

:

iki bıçak bi iğne işte abla istedikleri para 10 bin :)

atraksiyon olurdu
BdV deki konu sahibinden senin için adres isterim bebeem.
Seç al şortlulardan birini, hem topluma faydan olur biraz.
Bir cıbıldan kurtarırsın mutasıp mahalleyi.
Öle demicen la, öle dersen inanmaz, yigidim aslanım dicen, hic isve yok sendeD

Badeden aldım cilve dersini, sen düşün benim pazen donları:26:
Arada burayı okuyorum senden bişeyler kaparmıyım diye,sende ser verip sır vermiyon

Son düzenleme:
Konu sahibi yokken biraz yayılayım şurada.
Heryeri dağıtıp gitcem elmy cadısı
Oh be, çene, çene , çene , bıktıydım burdaki çeneden.

Yok randevum 22 sinde bugün kan aldılar 30 dk arayla 3 kere ilkinde 2 tüp aldılar. Kollarım çok kötü . 3 kere prolaktnime baktılar birde progesterona.
Bide emar sonucunu aldım 3 mm lik mikroadenom varmış hipofiz bezi sağ yarısında prekontrasn skeanslarda bez ile hemen hemen izointens karakterde izlenirken post kontrast dinamik incelemede bezin kalan bölümüne göre daha az ve daha geç kontrastlanma gösteren 3mm çapında mkroadenomatöz oluşumunun varlğı dikkat çekmekedir yazıyor
Kan sonuçlarını emar sonucunu falan 22 sinde gösercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…