Yok randevum 22 sinde bugün kan aldılar 30 dk arayla 3 kere ilkinde 2 tüp aldılar. Kollarım çok kötü . 3 kere prolaktnime baktılar birde progesterona.
Bide emar sonucunu aldım 3 mm lik mikroadenom varmış hipofiz bezi sağ yarısında prekontrasn skeanslarda bez ile hemen hemen izointens karakterde izlenirken post kontrast dinamik incelemede bezin kalan bölümüne göre daha az ve daha geç kontrastlanma gösteren 3mm çapında mkroadenomatöz oluşumunun varlğı dikkat çekmekedir yazıyor
Kan sonuçlarını emar sonucunu falan 22 sinde gösercem
Tari bu anlattıklarını tercüme ermesi için birde pratisyen doktor veriyorlar mı raporun yanında annem:26:
Anlattıklarından bildiğim 10 kelimeyi geçmez.:44:
Sen gitsene yeni yuvana
Mart annesi seni
Yok randevum 22 sinde bugün kan aldılar 30 dk arayla 3 kere ilkinde 2 tüp aldılar. Kollarım çok kötü . 3 kere prolaktnime baktılar birde progesterona.
Bide emar sonucunu aldım 3 mm lik mikroadenom varmış hipofiz bezi sağ yarısında prekontrasn skeanslarda bez ile hemen hemen izointens karakterde izlenirken post kontrast dinamik incelemede bezin kalan bölümüne göre daha az ve daha geç kontrastlanma gösteren 3mm çapında mkroadenomatöz oluşumunun varlğı dikkat çekmekedir yazıyor
mart annelerine takılmıyorum artık psikoloğum bozuluyo
geçmiş olsun canım da bu bulgular ne anlama geliyor acaba?
Bensiz gidersen bozulur tabi psikoloğun
Kadesa bdv yi bırakıp mart anneleri topiclerinde gezer artıkSen gitsene yeni yuvana
Mart annesi seni
Benimde net problemli, BdV de takılmak en iyisi bugün.Muhabbet bağına giricem de pc inanılmaz yavas, pencereden atıcam da cıplak komsularımın balkona düşer diye korkuyorum
Kadiş BdV yi burakamas , artık tek ortak noktamız BdV onlaKadesa bdv yi bırakıp mart anneleri topiclerinde gezer artıkBdvde ablasız kalır Kadesa abla
e sana da gel diyorum ousun çayına bi ilaç tamamdır o iş
Sen de gebe kalırsan ortak noktalarınız çoğalırBenimde net problemli, BdV de takılmak en iyisi bugün.
Tikkat et çıplak komşular ahlakını bozmasın
Kadiş BdV yi burakamas , artık tek ortak noktamız BdV onla
Hesapladım kadişim , en iyi ihtimalle Nisan annelerine yetişiyorum
Aradan kaynak yapsam Mart annelerine, belki anlamazlar.
Günaydınlar bugün açılışı ben yapayım
Elmayra özledin mi beni
Zibidi,çekirge,sovr nasılsınız bugün
Ben artık sizi değil karnınızdakileri özlüyorum
Günaydın canımıniciii
Ben artık sizi değil karnınızdakileri özlüyorum
Günaydın canımıniciii
ne o karnımızda bişi yok die özlenmiyor muyuz? hazır kilo veriyorken ne o şimdi göbek mi yapalım
Günaydın canlarım.
Bugün de evdeyim gidemedim işe, yine rahatsız gibiyim
Nöğrüyonuz bakim?
Elmayra yırtık dondan çıkar gibi çıkma birden görünce korkuyorum lan erken doğum yaptırcan bana
Allahım nerelere gideyim ben pabucum dama atıldı
Nasılsın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?