09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kızlar dün akşam benim büyük kızı aldım çok istediği kuaföre götürdüm saçlarını kestirdik ve pırasa saçlarına maşa yaptırdık, bir görmeniz lazımdı nasıl eğlendi nasıl eğlendi anlatamam, siteye bir girişi var havalı havalı bide pembe bi saç taktı incecik kuaförüm ona kendinden geçti kuzu :))) sonra dönünce kardeş dururmu ablayı gördü baştan kestirmek istemiyordu bende gitcem diye oda söylendi onuda götürdük bi pembe saçta ona taktırdık

Bunlar büyüdükçe işim var benim yandım kıvırcık fotosunu ekledim kuzumun albüme :))

Oy yesinler onları.Kaç yaşındalar

Adımlar şahane fotolarda bülent ersoyvari cat walk yapıyodu, yerim ben onları

Bende gayet iyiyim midem bulanmıyor en azından

Kutlayalım bunu.Şampanya patlatalım

Ramazan serbeti patlatalım

günaydın can kuşlarım
dün akşam akşam saat 9 da acile gittim şiddetli kasık ağrısıyla ter döke döke
kan testi ve idrar tahlilinden sonra idrar yolu enf. çıktım. ilk kez böyle bişi oldum
3 tane ilaç verdi
5 gün kullanıcm
bugünde ağrım var ama düne göre daha hafif

Oy geçmiş olsun, hemen önüne 3 lt su al ve içmeye başla, en kısa çözüm ne kadar çok çiş o kadar çabuk güle güle enf...

Oy geçmiş olsun, hemen önüne 3 lt su al ve içmeye başla, en kısa çözüm ne kadar çok çiş o kadar çabuk güle güle enf...

aaaaa hemen o zaman peki neden olur bu kuzum yaa..
ilk kez böyle şey oldum nasılda ağrım vardı
bi kaç gündür tuhaftı zaten idrarırım rengi ve yanma vardı ama ben anlayamadım az su içtim sanırım dedim

Yıllarca cektim onu ben, cok gecmiş olsun cnm. Sonraki aşama sistit, yok öyle bişi, kasık ağrılarını mumla aratır insana.

Bol su ic, söker atar enfeksiyonu.

Ramazan style diyosun

ivet

Çok geçmiş olsun zibidi...

4 ve 5 ama 5 diyince kızıyor çünkü 6'dan gün almış artık

Allahım tam sevilme zamanları şimdi. Ben de görmek istiyorum cimcimeleri.

bakteri kaynaklıdır çoğu bir yerden kapmış olma ihtimalin yüksek (avm, işyeri vb... kalabalık ortam) sistite dönmeden bol su içerek çözmelisin sistit doğum sancısından beter :2:

birde yanlış anlamayın sakın çarşıdan pazardan alışveriş merkezinden alınan çamaşırlar ve kıyafetleri yıkamadan giyince de ciddi mantar sorunu baş gösterir..

Son düzenleme:
lydx

yerim ben senin o havalı kızını maşallaahh hep böyle dik yürüsün inşalllah
ve rabbim bana da böyle kız nasip etsiiinn

Amin canım en güzelinden, sen sevimlisinden gelsin sana da inşAllah :) ben ilk bebişte çok dua etmiştim allahım sağlıklı olsun ama kız olursa da çok mutlu olurum diye, ikincide de allah'ım çok oldum biliyorum ama bu da kız olsun noluuurr :)) üç olsa yine kız olsun derim ehehehe

kronikleşebilir yani :26:
teşekkür ederim balım 5 gün kullanıcam bu ilaçları geçmezse üroloji bölümüne cıkıcam..

İlaçlar gecirir de mühim olan tekrarlamaması. Ben suyu hayatıma aldığımdan beri kurtuldum cok sükür.

Ay o sistit neydi ya, ağla ağla gebermiştim en son

aslında nerden kaptığım belli burdan
çalıştığım ortam da bir bayanda rhatsız gecen haftadan beri
ve bizim tek wc miz var müşteriler personel herkes buraya giriyor
zaman zaman ayakta yapıyorum ama mecbur..

ben asla giyemiyorum yıkamadan korkuyorum bir dönem sık sık mantar oluyordum sonra nasıl taratlanır öğrendim de bitti çok şükür
o yüzden çok korkuyorum :26:

İlaçlar gecirir de mühim olan tekrarlamaması. Ben suyu hayatıma aldığımdan beri kurtuldum cok sükür.
Ay o sistit neydi ya, ağla ağla gebermiştim en son

biz yine dayanıyoruz da geçen hafta benim büyük kız kapmış kreşten muhtemelen allah'ım çocuk nasıl bir çığlık attı çiş yaparken aklım çıktı! dedim annecim gel şimdi bi bardağa yapacaz diye yok diyo düştüm ben çarptım bakıyorum acep olabilir mi diye görünürde bişi yok, sonra aldık kaba ağlaya ağlaya atladık arabaya getirdim hastaneye çişini hanımın baktık enfeksiyon hemen bizde ilaç başladık artık ben elimde su/süt/gazoz ne kadar sıvı varsa dayadım çocuğa :) 2. günün akşamı baya rahatlamıştı kuzu

ahh canım ağzına sağlıık inşallah
ilkini erkek istemiştim ben çok şükür rabbim gönlüme göre verdi.
şimdide kız istiyorum allahım nasıl süslerim onu nasıl yerim
rabbim acılarını göstermesin sağlıkla büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…