Atılacak tabi la, ne zorluklarla yaptınız o bebeleri
Harikayım, sen nasılsın?
Babamlar bir hafta tatile gidiyo da benden mutlusu yok su dünyada bebişim
Kızlar dün akşam benim büyük kızı aldım çok istediği kuaföre götürdüm saçlarını kestirdik ve pırasa saçlarına maşa yaptırdık, bir görmeniz lazımdı nasıl eğlendi nasıl eğlendi anlatamam, siteye bir girişi var havalı havalı bide pembe bi saç taktı incecik kuaförüm ona kendinden geçti kuzu :))) sonra dönünce kardeş dururmu ablayı gördü baştan kestirmek istemiyordu bende gitcem diye oda söylendi onuda götürdük bi pembe saçta ona taktırdık
Bunlar büyüdükçe işim var benim yandımkıvırcık fotosunu ekledim kuzumun albüme :))
Kızlar dün akşam benim büyük kızı aldım çok istediği kuaföre götürdüm saçlarını kestirdik ve pırasa saçlarına maşa yaptırdık, bir görmeniz lazımdı nasıl eğlendi nasıl eğlendi anlatamam, siteye bir girişi var havalı havalı bide pembe bi saç taktı incecik kuaförüm ona kendinden geçti kuzu :))) sonra dönünce kardeş dururmu ablayı gördü baştan kestirmek istemiyordu bende gitcem diye oda söylendi onuda götürdük bi pembe saçta ona taktırdık
Bunlar büyüdükçe işim var benim yandımkıvırcık fotosunu ekledim kuzumun albüme :))
Bende gayet iyiyim midem bulanmıyor en azından
Kutlayalım bunu.Şampanya patlatalım
Oy yesinler onları.Kaç yaşındalar
günaydın can kuşlarım
dün akşam akşam saat 9 da acile gittim şiddetli kasık ağrısıyla ter döke döke
kan testi ve idrar tahlilinden sonra idrar yolu enf. çıktım. ilk kez böyle bişi oldum
3 tane ilaç verdi
5 gün kullanıcm
bugünde ağrım var ama düne göre daha hafif
Oy geçmiş olsun, hemen önüne 3 lt su al ve içmeye başla, en kısa çözüm ne kadar çok çiş o kadar çabuk güle güle enf...
günaydın can kuşlarım
kan testi ve idrar tahlilinden sonra idrar yolu enf. çıktım. ilk kez böyle bişi oldum
3 tane ilaç verdi
5 gün kullanıcm
Ramazan style diyosun
Yıllarca cektim onu ben, cok gecmiş olsun cnm. Sonraki aşama sistit, yok öyle bişi, kasık ağrılarını mumla aratır insana.
Bol su ic, söker atar enfeksiyonu.
günaydın can kuşlarım
3 tane ilaç verdi
5 gün kullanıcm
4 ve 5 ama 5 diyince kızıyor çünkü 6'dan gün almış artık
aaaaa hemen o zaman peki neden olur bu kuzum yaa..
ilk kez böyle şey oldum nasılda ağrım vardı
bi kaç gündür tuhaftı zaten idrarırım rengi ve yanma vardı ama ben anlayamadım az su içtim sanırım dedim
lydx
yerim ben senin o havalı kızını maşallaahh hep böyle dik yürüsün inşalllah
ve rabbim bana da böyle kız nasip etsiiinn
kronikleşebilir yani :26:
teşekkür ederim balım 5 gün kullanıcam bu ilaçları geçmezse üroloji bölümüne cıkıcam..
bakteri kaynaklıdır çoğu bir yerden kapmış olma ihtimalin yüksek (avm, işyeri vb... kalabalık ortam) sistite dönmeden bol su içerek çözmelisin sistit doğum sancısından beter :2:
birde yanlış anlamayın sakın çarşıdan pazardan alışveriş merkezinden alınan çamaşırlar ve kıyafetleri yıkamadan giyince de ciddi mantar sorunu baş gösterir..
bakteri kaynaklıdır çoğu bir yerden kapmış olma ihtimalin yüksek (avm, işyeri vb... kalabalık ortam) sistite dönmeden bol su içerek çözmelisin sistit doğum sancısından beter :2:
birde yanlış anlamayın sakın çarşıdan pazardan alışveriş merkezinden alınan çamaşırlar ve kıyafetleri yıkamadan giyince de ciddi mantar sorunu baş gösterir..
teşekkür ederim kronikimÇok geçmiş olsun zibidi...
İlaçlar gecirir de mühim olan tekrarlamaması. Ben suyu hayatıma aldığımdan beri kurtuldum cok sükür.
Ay o sistit neydi ya, ağla ağla gebermiştim en son
Amin canım en güzelinden, sen sevimlisinden gelsin sana da inşAllah :) ben ilk bebişte çok dua etmiştim allahım sağlıklı olsun ama kız olursa da çok mutlu olurum diye, ikincide de allah'ım çok oldum biliyorum ama bu da kız olsun noluuurr :)) üç olsa yine kız olsun derim ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?