09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bu otele bizim iş arkadşları gittiler
her sene ailecek buu otele gidiyorlar çok güzelmiş denizi çok süpermiş.

bende rez bugun yaptırdım :26::26::26::26::26:

çok duyuyoum otelin adını , bizde yanındaki otellerden birine gittik, denizi süper evet

yanlız sarımsaklı merkez yürüyerek 15 dk falan , arabayla 5 dk, yanlız merkezinde pek bişi yok

esas cundanın merkezi daha hareketli orası da yarım saate yakın sürüyor arabyala yürüyerek gidilmez

yakınlarda pek market falan yok, sigaradır süttür bişiler lazım olcaksa bol bol alın da öyle gidin yanınıza

selamlar ben geldim ,

cute Grand temizel demi kaldınız siz

hayır canım ama kalmak ıstedık orası zaten cok pahalıymıs(ben o fıyatı oraya verceme bodruma gıderım zatende) tur bızı kazıklıyordu bız kendımız bulduk kaldıgımız yeri
ama en ıyı ıkı otelı temızel ve buyuk berk

ben cesaret edemedim. ama turistleri görsen 1 yaşındaki çocuğu kolluklarla 1,80 lik havuza yukardan atıveriyorlar. ben 2 yaşında götürdüm ilk.

bizde fethiye ve ayvalık arasında kalmıştık bu sene

Ayvalıka giderseniz Ergin oteli düşünebilirsiniz ardakaşım geçen yıl gitmişti çok memnun kalmıştı
Aklınızda olsun pampa

Ayvalıka giderseniz Ergin oteli düşünebilirsiniz ardakaşım geçen yıl gitmişti çok memnun kalmıştı
Aklınızda olsun pampa

aman kafam karıştı şimdi:
1. ayvalık mı fethiye mi?
2. ayvalıkta hangi otel?
eylülün ilk haftası gidersem ayvalık soğuk mu olur? aslında gönlüm ayvalıktan yana ama bu kısım çok önemli durdukyere tatil zehir olmasın

holiday resort güzeldir

berk yan yana 4 otel
buyuk berk , berk aqua bılmem ne berk
bız ordayken ozon dogulu bır clupte cıktı
bence merkezde ustelık clup
cundayıda ben pek begenmedım yunan ezgılerıydı sureklı :)
yanıolsada olur olmasada olurdu
egeye oradan ganganm style sarkısı soyleyen bır oyuncak almıstık saatlerce onu calmıstı basımızda )

holiday resort güzeldir

gittiğim otellerden hem otel hemde sehır hem mevkı hemde aradıgım herseyı sadece bodrumda buldum bodrumda club orada kalmıstım daha once 10 gun kadar cok guzeldı yanı ben bodrumu sevıyırm gumbettekı otellere guvenemıyorum etap altınelı burcudan dınlemesek okeyde ben gozlerımle gordum resımlerı + anlatılanı bırde karsılastıgımızı :)

selamlar ben geldim ,

cute Grand temizel demi kaldınız siz

As. hoş geldin pampa

Aklınızda olsun pampa

Sağ ol
Bizim Ous biraz pimpirikli 40 kere fikir değişir hemen her konuda hemde
Ona bırakıyorum nereyi bulursa bulsun bana uyar nasılsa, bişey olursa kem küm edemez sen buldun derim

fallen neyse ben agustosun ılk haftasından 10 kadar oradayım :)
cutemom seklınde bulursunuz benı
sımdıde ben yemege gıdıcem kızlar

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz
bana dr. idrar yolu enf. dedi ama ben sık sık wc ye gitmiyorum ve yanma yok
sadece ağrım şişlik ve orda bi dolgunluk var kasık bölgemde normal mi?
acaba diyorum kist falan mı oldu yumurtalıklarımda acıyor

Gratiste indirim varmış beyler bayanlar :) bissürü oje aldım kiiiii

Bi tane mayokini almıştım dün kotondan akşam eve gidince denedim yine kumpir patates gibi oldum Sanırım vücut yapım mayokiniye uygun değil

araçsız gidenler için dolmuş yokmu pampaaa oralarda. :)

Ben hiç bilmiyorum Zibidicim geçmiş olsun

her pırnağa birini sür bebişim

ben olduğum zamanlar küçük tuv yaparken hafif bi yanma oluyodu , birde sabhaları kalktığımda yüzüm baya şiş oluyodu ordan anlıyodum ah diyodum yine oldum yani kasık ağrısı falan hiç hatırlamıyorum

bak netten baktım ordada yazıyo ; Sık sık ve azar azar idrara çıkma
İdrar yaparken yanma
Kasık ağrısı
Kötü kokulu idrar
Bulanık idrar
Kanlı idrar
Ateş
Böğür ağrısı

istersen bi doktora daha danış, sabah uyandığında yüzün falan şişiyomu peki

Son düzenleme:

renk renk mi ojeleriin

bende mayo alıcam havuzda giymek için ellm.. mümkünse en kapalılarından istiyorum haşema mı alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…