09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bız alyatur dıye bır yerden gıttık ancak o gunde yazmıstım bız kaldıgımız sure boyunca bır suru musterı geldı etap altınelden ets tur musterılerı
tur 19 cok bılındık degıl bızım turdada sıkıntı vardı ama otel bızı kapı musterısıolarak bıle kabul etmıyordu halbukı daha sonra aradıgımzda yer musaıtlıgının oldugunu soyledıler canım yemeklerını bılemıyorum plajının olmaması ve havuzda ınsanların tıklım tıklım olması yettı zaten daha sonra bızım otelı degıstırın burayı odemeyın dedık goruntu olarak etapaltıntelguzeldı guzel ama suan o resımlerde gozuken sekılde bıle degıl badanası boyası gordugumuzde bız acaba burasımı fılan emın olamadık

sovrrr hani sen bana hamilemisin dedin ya
idrar yollarım intihaplanmış ondanmış ağrım akşam acile gitttiiim

aaaa geçmiş olsuunn bilirim o iltihabı kaç kere yaşadımm bol bol su iç

ihmal etme sakın bide o meret bi kere oldumu tekrarlamaya meyilli oluyor

ben 6-7 yaşlarındayken bile olmuştum yapamamıştım saatlere küçk tuv i, sonra annemler sana bebek alcaz demişlerdi, halıya yapıvermiştimm,

kaç kere yaşadığımdan çok büyük sorun gibi gelmiyo bana alıştım, Allah daha büyük hastalık vermesinn

odalar temiz yemekler iyiyse deneyebilirim. hangi turla anlaşması var otelin? yaprak da çok ucuzmuş.

sanırım hıc bır turla yok cunku bu otele bızı onlar yonlendırmedı bız baska yonlendırdıkleır otele gıtmeye calısırken konusmalardan oturu cagrıldık otele
baslarına bela aldılar 2 gun odememız gelmedı mısafır ettıler ama bızım sınırlerımız cok bozuldu tabıkıde bızden sonra bızım turla anlasma yapmıslarmıdır bılmıyorum sahıplerı cok ıyıydı 1 aksam 1 saatlıgıne otel sahıbı ve oglu ıkısını ısletıyor
otel sahıbıyle egeyı 1 saat bıraktık kantoran yagı alamaya gıttık geldık :))) bırde bebek arabası vermıslerdı egeye gezdırelım dıeye fılan
odalar fılande temız hergun temızlendı yemeklerıde agayet ıyıydı canım

gerçek kantoron yağı sanırım? ne kadar ?
sahte olmadığı nasıl anlaşılıyor?

benim gittiğim zaman aynı resimlerdeki gibiydi.
çokta memnun kalmıştık biz.
akşamlaırı cok güzel animasyon eğlenceler vardı
gündüz havuz aktiviteleri falan..
yok kuzumm ınankı badanası bıle oyle kahvelı beyazlı degıl bembeyeaz boyalı o tahtalarıda beyaza boyamıslar cok kuraktı :S

bızım gıttıgımızde ucuzdu canım kısı bası 85 tl odedık bız tura onlar bızım otelle 80 anlastılar cok sıkıntılıydı ancak tatıı yapamadan donebılırdık
bızım gıttıgımız yer gran mılano gorup gıtseydım gıtmezdımama ekstra dusundugum durumlar bızım olmadı zaten vakıt yetmedı

Çok çalıştırıyolar beni bu ara Hoş geldik o zaman :13:
Sen saksıysan bende saksıyım pampa

Evrakların arasında

#dirensaksı diye iğrenç bişi diyim o zaman

çek senin izin ne zamandı, gerçi eşinin belli olmadığı için almıyodun dimi

ee alsan bi kafa izni yatsan yayılsan düşünmez misin, evde yatmak bile iyi geliyo insan bazen ,

gerçi ben bazen izin almaktan bile korkuyorum evde daha çok yorulurum gelen gidenden diye

Çok çalıştırıyolar beni bu ara Hoş geldik o zaman :13:
Sen saksıysan bende saksıyım pampa

Evrakların arasında

bitti mi bari işin? elmişin özlemiştir seni. çek çek diye pek sayıklamadı gerçi sabah ama yine de dalaşmak ister

gerçek kantoron yağı sanırım? ne kadar ?
sahte olmadığı nasıl anlaşılıyor?

annem ıcın almıstık fıyatını hıc hatırlamıyorum ınan kı otel sahıplerının gonderdıgı yerden almıstık yagı
yapragıda onların tanıdıklardan aldık

güzele benziyo aslında cute tabi netteki gibiyse , bizim otel sarımsaklıdaydı denize falan yakındı ama yemekler çok kötüydü ordayken otel palmerayı çok methettiler bize ama rez yapmıştık bi kere dönemedik o tarafa

'Palmera Resort Otel Fotoğrafları' - www.palmeraresortotel.com , güzele benziyo

en kötüsü gidip de hüsrana uğramak. tüm yıl o anı bekliyorsun hazırlanıyorsun falan...para da veriyorsun, en önemlisi zaman. sonra beklediğin gibi çıkmayınca çok kötü.
benim de memnun kaldığım otellerden biri the holiday resort didim de.
Holiday resorts
tavsiye ederim. çok güzel.

hangısını metetmıslerdı canım
sımdı otele bakıyorum gormusmuydum acaba?

o paylaştığım palmerayı methetmişlerdi, şimdi fotolarına da baktım güzele benziyo, denize sıfır zaten aradan cadde falan geçmiyo, yemeklerini ve temizliğini methetmişlerdi ama gidip görmedim resimleri güzele benziyo,sarımsaklıda

Son düzenleme:

Ous'u bekliyorum evet
Sanırım Ağustos'un son haftası o da bende uygun olacağız
Ayvalık diye düşünüyoruz

Diğer bir haftaya bakarız, yatış yaparım belki
Zaten pek yaz kalmıyo
Eylülde de görümcemin düğünü olacak

bitti mi bari işin? elmişin özlemiştir seni. çek çek diye pek sayıklamadı gerçi sabah ama yine de dalaşmak ister

Büyük bi kısmı bitti
Kalanların da aciliyeti yok
Bi yorum atarım bi yaparım

Geldim beni değilse de saçlarımı özlemiştir yolamadı bugün diye :96:

tabi kötü durum sonuçta her zaman yılda defalarca tatile gitme imkanı olmayabiliyo, gitmişken güzel olsun diyosun,

bide sizde çocukta var aradığınız başka özelliklerde var

dediğin otelde baya güzel bellii didime gitmek nasip oılmadı hiç halbuki izmire 2 saat falan seneye belki durumları toparlayınca gideriz

o zamanda çocuk yeni doğmuş falan olursa gidilmez heralde, çocuk 2-3 aylıkken falan gidilebiliyomu çocuk denize sokuluyomu yani bilginiz var mı

Bu otele bizim iş arkadşları gittiler
her sene ailecek buu otele gidiyorlar çok güzelmiş denizi çok süpermiş.

bende rez bugun yaptırdım :26::26::26::26::26:

Bu otele bizim iş arkadşları gittiler
her sene ailecek buu otele gidiyorlar çok güzelmiş denizi çok süpermiş.

bende rez bugun yaptırdım :26::26::26::26::26:

kk ayvalıga gıdıyor anlasılan en zaman gıdıyorsun afflen?

sov bızım otelınde onunde plajı yoktu ama plajta sezlonglar ve armutları vardı ama gectıgın yol normal yol
etaptakı temmı desem ne desem koskoca alsaft gecıyorsun oyle degıldı
fallen gecelıgı kac lıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…