sana katılmıyorum
ben 3 sene evel gitmiştim oraya cokta güzelde tam aile oteli yemekleri açık büfe full de güzeldi.
tur firmasından müşteri almıyorlar değil sen ismi olmayan bir turla gitmişssin
biz tur19 la gittik çok cok rahattık hatta odamızda ki klima bozulmuştu hemen odamızı falan değiştirdiler.
sovrrr hani sen bana hamilemisin dedin ya
idrar yollarım intihaplanmış ondanmış ağrım akşam acile gitttiiim
odalar temiz yemekler iyiyse deneyebilirim. hangi turla anlaşması var otelin? yaprak da çok ucuzmuş.
tünaydın çekk, hayırdıırr ,
bende yeni geldimmm , muhabbete girmeye çalışıyom
galiba ben saksıyıımm
tünaydın da nerede kaldın?
sanırım hıc bır turla yok cunku bu otele bızı onlar yonlendırmedı bız baska yonlendırdıkleır otele gıtmeye calısırken konusmalardan oturu cagrıldık otele
baslarına bela aldılar 2 gun odememız gelmedı mısafır ettıler ama bızım sınırlerımız cok bozuldu tabıkıde bızden sonra bızım turla anlasma yapmıslarmıdır bılmıyorum sahıplerı cok ıyıydı 1 aksam 1 saatlıgıne otel sahıbı ve oglu ıkısını ısletıyor
otel sahıbıyle egeyı 1 saat bıraktık kantoran yagı alamaya gıttık geldık :))) bırde bebek arabası vermıslerdı egeye gezdırelım dıeye fılan
odalar fılande temız hergun temızlendı yemeklerıde agayet ıyıydı canım
yok kuzumm ınankı badanası bıle oyle kahvelı beyazlı degıl bembeyeaz boyalı o tahtalarıda beyaza boyamıslar cok kuraktı :Sbenim gittiğim zaman aynı resimlerdeki gibiydi.
çokta memnun kalmıştık biz.
akşamlaırı cok güzel animasyon eğlenceler vardı
gündüz havuz aktiviteleri falan..
bu sene bizde ayvalığa gittik, oteli söylemiyim hiç biz ucuz olsun dedik , sizde çocuklar var ekstra düşünceğiniz durumlar olduğundan sizi sarmaz bizim otel, ama ayvalık serin evet suyu da baya soğuk ama çok güzel tertemiz suyuna bayılıyorum
Çok çalıştırıyolar beni bu araHoş geldik o zaman :13:
Sen saksıysan bende saksıyım pampa
Evrakların arasında
Çok çalıştırıyolar beni bu araHoş geldik o zaman :13:
Sen saksıysan bende saksıyım pampa
Evrakların arasında
gerçek kantoron yağı sanırım? ne kadar ?
sahte olmadığı nasıl anlaşılıyor?
bızım gıttıgımızde ucuzdu canım kısı bası 85 tl odedık bız tura onlar bızım otelle 80 anlastılarcok sıkıntılıydı ancak tatıı yapamadan donebılırdık
bızım gıttıgımız yer gran mılano gorup gıtseydım gıtmezdımama ekstra dusundugum durumlar bızım olmadı zaten vakıt yetmedı
güzele benziyo aslında cute tabi netteki gibiyse , bizim otel sarımsaklıdaydı denize falan yakındı ama yemekler çok kötüydü ordayken otel palmerayı çok methettiler bize ama rez yapmıştık bi kere dönemedik o tarafa
'Palmera Resort Otel Fotoğrafları' - www.palmeraresortotel.com , güzele benziyo
güzele benziyo aslında cute tabi netteki gibiyse , bizim otel sarımsaklıdaydı denize falan yakındı ama yemekler çok kötüydü ordayken otel palmerayı çok methettiler bize ama rez yapmıştık bi kere dönemedik o tarafa
hangısını metetmıslerdı canım
sımdı otele bakıyorum gormusmuydum acaba?
#dirensaksı diye iğrenç bişi diyim o zaman
çek senin izin ne zamandı, gerçi eşinin belli olmadığı için almıyodun dimi
ee alsan bi kafa izni yatsan yayılsan düşünmez misin, evde yatmak bile iyi geliyo insan bazen ,
gerçi ben bazen izin almaktan bile korkuyorum evde daha çok yorulurum gelen gidenden diye
bitti mi bari işin? elmişin özlemiştir seni. çek çek diye pek sayıklamadı gerçi sabah ama yine de dalaşmak ister
en kötüsü gidip de hüsrana uğramak. tüm yıl o anı bekliyorsun hazırlanıyorsun falan...para da veriyorsun, en önemlisi zaman. sonra beklediğin gibi çıkmayınca çok kötü.
benim de memnun kaldığım otellerden biri the holiday resort didim de.
Holiday resorts
tavsiye ederim. çok güzel.
hangısını metetmıslerdı canım
sımdı otele bakıyorum gormusmuydum acaba?
Bu otele bizim iş arkadşları gittiler
her sene ailecek buu otele gidiyorlar çok güzelmiş denizi çok süpermiş.
bende rez bugun yaptırdım :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?