neden ben etap altınelden cok memnun kalmıştım
yemek çıkmıyor mu sizin orada. araba bayileri 5. yıldızlıdır ya. yemekleri falan. ben aracımı almak için gittiğimde bir iki dolandırdılar da ..
yemekler çok çok kötü zaten iki çeşit çıkıyor
çorba menemen gibi
menemende cürük biber cıkabiliyor yada bayat yumurta çorba dersen bildiğin suu..
seni neden dolandırdılar yavrum
anlatsana azcık nasıl?
çocuk havuzu falan var mı mesela?
yemekler nasıl?
odalar?
hayır hayır sakın sey yapma etap altınelı
bende burcudan tavsıye almıstım kafam rahat gıttım bır baktım kapı duvar
tur fırmasından musterı almıyorlar tur ıle otel arasındakı kavgadan nasıbını cocuklar alıyor
ınanılmaz kalabalık bız dolastık tabı ıcını her yerde uc bes cocuklu aıleler plaj olmadıgı ıcın havuzu ınsan kaynıyor
2.5 tl yarımkılosu basma yaprak aldık tabı cok ınanılmaz guzel sımdı gıdınce 6-7 sıse daha alacagımben 6 gün kaldım. çocuk olunca her şey dahil ve havuzlu otelleri tercih ediyorum. bir de odada halı olmalı. takıntılıyım bu konuda..
eylül gibi serin olmazsa bir de ben gideyim ayvalığa. ben bir de organik şeylere meraklıyım. gidersem oradan yağ zeytin gibi şeyler de alırım diyorum. bakalım...
+ plajı vardı
ve herşey dahilde hiç para ödemiyordun içiceklere alkole vs.
Tünaydın be
2.5 tl yarımkılosu basma yaprak aldık tabı cok ınanılmaz guzel sımdı gıdınce 6-7 sıse daha alacagım
serın derken aksamları hep bır esıyor ama hıc b ısey olmadı ben ılaclı fılan gıtmıstım gayet korudu Allahtan
bızım kaldıgımızyerde havuzluydu buarada sadece ege uyudugu zamanlarda ve egenın denıze gırmeden once eglenmesı ıcın kullandık ama oyle cocuk parkı ıste anısmasyon fılan yoktu
Tünaydın be
valla canım o fotolarda gozuken sahıl varya yok oyle bısey enıne uzun ancak boyuna 2 metre ende bır plaj
degısmıs olabileceğini dusunuyorum hersey dahıl orasında sıkıntı yok
ama palajı olmadıgı ıcın (tatılsepetındekı resımlerı suana asla aıt degıl gozlerımle gordum) havuz tıklım tıklım suanda gıdılmez yanı oraya gıdılcegıne buyuk berk otellerı var merkezın gobegınde
yada temızel
tünaydın çekk, hayırdıırr ,
bende yeni geldimmm , muhabbete girmeye çalışıyom
galiba ben saksıyıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?