09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yemek çıkmıyor mu sizin orada. araba bayileri 5. yıldızlıdır ya. yemekleri falan. ben aracımı almak için gittiğimde bir iki dolandırdılar da ..

yemekler çok çok kötü zaten iki çeşit çıkıyor
çorba menemen gibi
menemende cürük biber cıkabiliyor yada bayat yumurta çorba dersen bildiğin suu..

seni neden dolandırdılar yavrum

yemekler çok çok kötü zaten iki çeşit çıkıyor
çorba menemen gibi
menemende cürük biber cıkabiliyor yada bayat yumurta çorba dersen bildiğin suu..

seni neden dolandırdılar yavrum

ben ödemenin bir kısmını usd olarak yapmıştım. sonra araç son kontrole giriyor ya kalite kontrol gibi oraya çıkardılar göstermek için. çocuk vardı kucağımda su takviyesi falan derken neredeyse yatmak için yatak isteyecektim. hangi bayisiniz siz?

burcu etap altınelın plajı yok kuzum camurluk orası :S ve merkeze cok uzak
ben ıyıkıde oraya gırmemısım dıyorum mesela onur uyuyorken veya ege uyuyorken bır cok kere merkezde oldugumuzıcın markete bakkala gıttım dolasmayı sevıyorum orada olsaydık sıgara sut ıcın merkeze ıncektık

anlatsana azcık nasıl?
çocuk havuzu falan var mı mesela?
yemekler nasıl?
odalar?

hayır hayır sakın sey yapma etap altınelı
bende burcudan tavsıye almıstım kafam rahat gıttım bır baktım kapı duvar
tur fırmasından musterı almıyorlar tur ıle otel arasındakı kavgadan nasıbını cocuklar alıyor

ınanılmaz kalabalık bız dolastık tabı ıcını her yerde uc bes cocuklu aıleler plaj olmadıgı ıcın havuzu ınsan kaynıyor

buarada burcu bızı yaktı demıyorum bız otelı almıstık burcudan sonra ogrendım ben otelı
ama onun zamanı farklıdır dıye dusunuyorum plaj var dedıler plaj yolun karısında aradakı yolda sokak yolu deıgl bıldıgınız ana yol temmı dersınız ne dersenız deyın plajın oldugu yerınde solundada derın camurluklar tabı ne denıze gıren var ne cıkan

Son düzenleme:

sana katılmıyorum
ben 3 sene evel gitmiştim oraya cokta güzelde tam aile oteli yemekleri açık büfe full de güzeldi.
tur firmasından müşteri almıyorlar değil sen ismi olmayan bir turla gitmişssin
biz tur19 la gittik çok cok rahattık hatta odamızda ki klima bozulmuştu hemen odamızı falan değiştirdiler.

2.5 tl yarımkılosu basma yaprak aldık tabı cok ınanılmaz guzel sımdı gıdınce 6-7 sıse daha alacagım

serın derken aksamları hep bır esıyor ama hıc b ısey olmadı ben ılaclı fılan gıtmıstım gayet korudu Allahtan

bızım kaldıgımızyerde havuzluydu buarada sadece ege uyudugu zamanlarda ve egenın denıze gırmeden once eglenmesı ıcın kullandık ama oyle cocuk parkı ıste anısmasyon fılan yoktu

+ plajı vardı
ve herşey dahilde hiç para ödemiyordun içiceklere alkole vs.

valla canım o fotolarda gozuken sahıl varya yok oyle bısey enıne uzun ancak boyuna 2 metre ende bır plaj
degısmıs olabileceğini dusunuyorum hersey dahıl orasında sıkıntı yok
ama palajı olmadıgı ıcın (tatılsepetındekı resımlerı suana asla aıt degıl gozlerımle gordum) havuz tıklım tıklım suanda gıdılmez yanı oraya gıdılcegıne buyuk berk otellerı var merkezın gobegınde
yada temızel

odalar temiz yemekler iyiyse deneyebilirim. hangi turla anlaşması var otelin? yaprak da çok ucuzmuş.

benim gittiğim zaman aynı resimlerdeki gibiydi.
çokta memnun kalmıştık biz.
akşamlaırı cok güzel animasyon eğlenceler vardı
gündüz havuz aktiviteleri falan..

bu sene bizde ayvalığa gittik, oteli söylemiyim hiç biz ucuz olsun dedik , sizde çocuklar var ekstra düşünceğiniz durumlar olduğundan sizi sarmaz bizim otel, ama ayvalık serin evet suyu da baya soğuk ama çok güzel tertemiz suyuna bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…