09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

2 gün üst üste almasaydın çeeek zor olmazmı?

Üst üste almayacam ki
Ama keşke Cumartesi Pazar olsaydı da üst üste olsaydı

Bizimkileri Cumartesi alacağım ( Yarın değil haftaya )
Ama Ous'un ailesi hafta sonu izinli değil onları hafta içi alacağım mecburen
Geçen sene de öyle olmuştu

Son düzenleme:

hee iyi o zaman aralıklıymış
aynu menüyü yaparsın
nede olsa farklı gruplar

İş çıkışı daha zor oluyo ama
Umarım benden önce damlamazlar

Aynen bende öyle düşündüm pampa :13:

kapı duvar oturular önce gelirlerse
yada çalıştır onlarıda bişiler yapsınlar :)

bu akşam teyzemlere davetliyiz yemekten yırttım yine

kapı duvar oturular önce gelirlerse
yada çalıştır onlarıda bişiler yapsınlar :)

bu akşam teyzemlere davetliyiz yemekten yırttım yine

Ben biraz önce gidip rahat çalışmak istiyorum mutfakta
Yardım istemem, isteyen kendi eder

Bizde dün Ous'un halasına davetliydik
Ama çok gezmekte yoruyor gofret uykusuz kalıyor insan zaten bir de yorgunluk eklenince ruh gibi dolanıyorum ben
Bu akşam evde olduğumuza mutluyum iki kişinin yemeği çok sorun değil kalabalık içinde hazır olda duracağıma saatlerce

Yarın da anneme gidicem

ne güzel bizim de burada hiç akrabamız yok. sadece anneme gidiyorum. bir kardeşim var 2 yıllık evli. karısı çok nazlı davet etmez.

ne güzel bizim de burada hiç akrabamız yok. sadece anneme gidiyorum. bir kardeşim var 2 yıllık evli. karısı çok nazlı davet etmez.

Benim yengem de öyle
Tek iftarda değil hiç bi zaman misafir istemez

Ben çalıştığım halde elimden geldiğince ağırlamak isterim
Misafir berekettir

Geçen yıl izin günlerini ayarlamıyolardı
Gelmeyiz dediler Ous'un ailesi
Ben yine aldım hafta içi gelin dedim
Zor olur dediler, olsun dedim önemli değil
Birine uyan gün diğerine uymuyodu diye 1 kişi eksikti ama ben elimden geleni yaptım en azından

Off ne gündü yahu...
Öyle bir yoğunluk bastırdı anlatamam daha yeni bitti işim anca toparlanıp çıkacağım..
Sevgiler..

Kızlar yoğun bi program var. Nette sadece otelde var pek giremiyorum. Fotolarım var bol bol eklerim size öpüldünüz.

Foto eklemeye çalıştm ama cepten giriyorm ekleyemedim. Başka zaman inşallah. Kk ya iphone da yeterince geliştirilmemiş yada ben beceremedim sizleri çok çok öpüyorum kızlar unutulmadınız bilesiniz.
Bişey yazarsanı özelden yazn ama buranın hızına yetişemem :)

şimdi bayanlar yarın annemleri, kv leri yemeğe alıcam birde teyzemi de çağırıcam annemden farkı yoktur benim için hatta daha fazla emeği vardır bile diyebilirim büyüme aşamalarımda , o yüzden onları da ayrı çağırmak istemedim , menümü sayıyım sizce uygunmudur söyleyin bakalım;

mercimek çorbası
islim köfte
bulgur pilavı

diğer : zeytinyağlı barbunya , rus salatası , börülce salatası , kaşık salata ,sarma (dolma yapçaktım ama teyzem bugün sarma sarıomuş yapma boşuna dedi) , birde peynirli börek

yeter mi kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…