09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bence yeter be cnm
ooh ziyafet var yani akşama

Cutenin neden gittiğini tahmin ettimde
elm neden gitmiş.
Elmin bu sefer coktur da

günaydın ziboşş,

sanırım elm de bdv de biriyle ağız dalaşına girmiş, şu hani çocuklarım eşimin ilk çocuklarıyla anlaşamıyor vs diye bi konu vardı ordan sanırsma bende cutenin nedenini anlayamadım ,

yahu ikisi de çok yaramaz , hele elm yokmu hiç uslu durmuyo

Meğer haftasonuumuş bnde neden yazmıyosunuz dedim:) öpüldünüz

gunaydın millet ben cuma günü ufak bir lekelenme şikayetiyle doktora koştum neyseki bebişim iyiymiş 3 gün dinlendim bugün yine işe geldim
sizler nasılsınız ?

günaydınn kızllarr

bli neyse ki bişi yokmuşşş , gün geçtikçe daha iyi olacaksınn

bende dün aileleri yemeğe aldım ilk defa çok güzel geçti zaten vakit nası geçti anlamadım bile ama orucun üstüne misafir ağırlamak gerçekten yorucu aileler bile olsa gece nasıl uyudum hatırlamıyorum bile çökmüşüm resmen , neyseki atlattım artık

gunaydın millet ben cuma günü ufak bir lekelenme şikayetiyle doktora koştum neyseki bebişim iyiymiş 3 gün dinlendim bugün yine işe geldim
sizler nasılsınız ?

Geçmiş olsun dikkat et sen yine de yorma kendini :) masa altından uzatıver ayaklarını...

ben yorgun
ben uykusuz
ben libodusu düşük çocuğum

şaka maka çok yorgunum kızlar
dünde işteydim satışa destek amaçlı ve hiç oturmadım
boş insan doluydu çocuğunla parka pikniğe gitmek yerine plaza plaza geziyorlardı
akşam da pek dinlenemedim..

pazar günü mü çalıştın?? Oy... ben iki haftada bi cumartesi çalışıyorum o bile zor geliyor..

haftaya yorgun başlamak da kötü oluyor bende yorgunum bugün akşam olsa hemen modundayımm

sende akşam dinlenirsin artık ki yarına guzel başla bari

libidon düşmeyeydi iyiydi

pazar günü mü çalıştın?? Oy... ben iki haftada bi cumartesi çalışıyorum o bile zor geliyor..

bu işi bırakmama tek neden pazarları gelmem zaten cnm.
bir pazarım var dinlenmeme onda da dinlenmeyince bütün hafta ruh gibi oluyorum
11-18 arası burdaydım ve + herhangi bir ücrette almıyorum

haftaya yorgun başlamak da kötü oluyor bende yorgunum bugün akşam olsa hemen modundayımm

sende akşam dinlenirsin artık ki yarına guzel başla bari

libidon düşmeyeydi iyiydi

kendimi çok çirkin hissediyorum bugün
arkadaşıma soruyorum bir şey var bende bugün baksana kaşlarım kapkalın yüzüm bir çirkin
burcum bişeyin yok iyisin güzelsin hep aynı burcusun
o zaman dedim libidom düşük

libido düşüklüğüne kendine bakarak mı karar veriyosun sabah sabah güldürdün beniii

bence kendine değil de enişteye bakarak karar ver bu durumaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…