09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Pazartesi sendromunu ben de sonuna kadar hissedenlerdenim, bu hafta sonu full tatildim deniz kum güneş takıldım ama hala o moddan çıkamadım

gunaydın kızlar ne habersiniz?

geçen hafta 2 gün yoktum.anneme temizliğe gittim.evini pırıl pırıl yaptım

Ben işteyim bugün dün tek yaptığım çamaşırları yıkayıp asmak oldu sanırım bugün kadın bu evde savaş mı çıktı diye not bırakacak bana :))))

ben kadın almıyorum.çok gelenimiz gidenimiz olmuyor.eskisi gibi misafir felan çağırmıyorum.çat kapı gelecek KV gibilerde yok.oldugu kadar.

ben kadın almıyorum.çok gelenimiz gidenimiz olmuyor.eskisi gibi misafir felan çağırmıyorum.çat kapı gelecek KV gibilerde yok.oldugu kadar.

bana da gelen giden yok ama evde iki tane canavar var ben de yoğun çalışıyorum yetişemiyorum eve hafta sonlarımı da temizlikle harcamak istemiyorum iki gün geliyor kadın sağolsun her şeyi hallediyor

bana da gelen giden yok ama evde iki tane canavar var ben de yoğun çalışıyorum yetişemiyorum eve hafta sonlarımı da temizlikle harcamak istemiyorum iki gün geliyor kadın sağolsun her şeyi hallediyor

en iyisi bence.nasıl işine geliyorsa öyle takıl.

pis değilim ama ev temizliğinden nefret ediyorum i hep yaparken saydırıyorum süreklii,

eşimde kadın alma durumuna sinirle yaklaşıyor nedense yılardır annem almadı ki nerden çıktı diyo e diyom annen hayatında çalışmadı ki tek işi ev işleriydi ki artık ev hanımları da alıyor kendi kıymetlerini biliyorlar varlla

şimdilik üstelemiyorum ama ileride çocuk falan olunca illaki alıcam istediği akdar konuşsun

hamilelikten itibaren ben de aldım o kadar da değil yani.ayda 2 defa geldiği bile oluyordu.sonra kız 2 yaşından sonra seyrek aldım.son 1 yıldır da almıyorum.

hamilelikten itibaren ben de aldım o kadar da değil yani.ayda 2 defa geldiği bile oluyordu.sonra kız 2 yaşından sonra seyrek aldım.son 1 yıldır da almıyorum.

yani 2 haftada bir gelse bile olur , araları ben hallederim zaten ama gelip dipköşe silse süpürse kimi zaman camlara girse kimi zaman mutfak dolaplarına yeter işte diğer zamnalar ben idare ederim zaten , amaan anlamıyor, almazsa da kendisi yapar artık bahsetmiştim aşırı titiz ve pimpirikli zatne kendisi bilir

hiç sıkma canını sen keyfine bak pis evde oturmak istemiyorsa alır hatta bir kadın bul diye kendisi söyler

annesi ile neden kıyaslarlar anlamam ben de bunu :)

Günaydın canlar,,,
çok hızlı bir giriş yaptık p.tesiye
yoğunluktan sendrom yaşayamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…