kızlar evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor eşime bi mektup yazmak istiyorum sizce nasıl fikir
mektupta yazacaklar ve veriş şeklin önemlii
benimde yaklaşıyoo eylülde ilk yıldönümümüz ne yapçam acaba hiçbi fikrim yok
elmayra ıle gorusen varmı
merhabatatlım düğün hazırlıkları nasıl gidiyor
şuanda durakla dönemindeyiz cnm..
yapıcağımızı yaptık kısmetse eylülde yine başlıcak hazırlıklar
mektup yazmak iyi fikir
bende geçiriğimiz senelerin analizlerinle bir mektup yazmak isterdim.
daha çok kırıcı bi mektup olacak
ben konuşuyorum cnm
o zaman o gün yazma bari, yine yazmak istiyorsan başka bi gün yazar verirsin
biz geçen cuma çok kötü bi uçurumdan döndük boşanma kararı aldık ama uygulayamadık
hastaneye gitmiştik öyel bi gidişimiz varki sarmaş dolaş kahkahalar atıyoruz hastaneye el ele girdik ama işte buraya kadar
kimliğmi unutmuşum beni görevli kızın yanında azarladı kırıldım neyse bende tavır aldım doktordan çıktım raporumu gezdirirkn al sen uğraş demedim hemen geliyorum dedim kendi işimi kendim yaptım bozuldu o arada eski çıktığını gördüm tepem attı iyice moralim bozuldu eşiminde onunla karşılaştığını düşündüm çünkü bana kızgın davrandı hastahane durağına geldiğimizde kapıştık vay efendim beni neden takmıyosunda arkanda dolandırıyorsun dedi bende dedim neden onu mu gördün daha da hiddetleniyosun o arada nerdeyse bana vuracaktı kendini zor tuttu kzımı görmek nasip olmasınnki ben kimseyi görmedim dedi ama bunu dillendireceksen yeter artık bıktım dedi bende evet bende bıktım yollarımızı ayıralım dedim eve ayrı ayrı geldik hiç konuşmadık iftarı gitti dışarda yedi ertesi gün babam bize gelince normal mişiz gibi davrandık ananemlere gittik orda da normal davrandık yani tekrardan bu konuyu dillendirmedik ama ikimizde çok üzüldük
eski kız arkadaşını gördünüz diye neden adamı tersledin ki haa onu gördüğü i,çin seni terslediğini düşünüyosan orasını bilemem
ama öyle değilse de haksızlık etme karşılaşılabilir buna engel olamazsın ki bilerek yapılan bi durum yok ortada
üzmeyin kendinizi böyle, hele eşinin sana daha hassas davranması gerekiyor , yanlış anlaşılmalara izin vermemesi gerekiyor
aslında haklı olabilir çıktığımda telefonunda okey oynuyordu görmemiştir sinir olduğum konu çok başka bu kişi evliğimizi yıkmaya uğraştı eşimi unutamamış evli olduğu halde eşime musallat oldu.eşim yüz vermemiş ben bunları bildiğim halde tepkisiz kalamzdım onu yakalasam bi köşeye sıkıştıracaktım öyle bi güzel dolaşıyorki resmen aranıyordu arkasından gittim eşimde hiççç takmıyor anladı kantine gitti arkasından gittim durağa yönedi yine oraya gittim
iyide her gördüğünde sorun çıkardığını görse kadın mutluluktan göbek atar ,
edepsizin tekiymiş değermi 3 kuruşluk insan için gereksiz strese bak 2. bebeğini kucağına alıcaksınn
eşinin seni terslemesi yanlış ama sende gereksiz yere uzatmışsın günahını almışsın adamın
hem dediğim gibi görse bile konuşmadığı sürece sorun yok karşılaşmak gayet doğal
bozma keyfini
Günaydın
günaydın piliçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?