09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

şuanda durakla dönemindeyiz cnm..
yapıcağımızı yaptık kısmetse eylülde yine başlıcak hazırlıklar

kısmet inş
bizde gün kesilir benim kp anlamışki haftaya düğün sanki herşey tamam ya
neyse zor ikna ettik iki hafta sonra diye
o arada ben çalışıyorum nişanlımda ukraynada çalışıyodu yeni gelmişti.çeyiz adına tek bi iğnesi bile yok
ev aramaya başladık çeyiz bakıyoruz bi yandan gelinlik bi yandan düğün hazırlığı derken evlendik ama herşey aceleye geldi o dönemimiz birbirimizi yemeyle geçmişti. keşke bol bol vaktimiz olsaydı da tadını çıkarsaydım

evlılık yıl donumunde kırıcı mektupmu yazılır kızlar ne kadar garıpsınız he

o zaman o gün yazma bari, yine yazmak istiyorsan başka bi gün yazar verirsin

biz geçen cuma çok kötü bi uçurumdan döndük boşanma kararı aldık ama uygulayamadık
hastaneye gitmiştik öyel bi gidişimiz varki sarmaş dolaş kahkahalar atıyoruz hastaneye el ele girdik ama işte buraya kadar
kimliğmi unutmuşum beni görevli kızın yanında azarladı kırıldım neyse bende tavır aldım doktordan çıktım raporumu gezdirirkn al sen uğraş demedim hemen geliyorum dedim kendi işimi kendim yaptım bozuldu o arada eski çıktığını gördüm tepem attı iyice moralim bozuldu eşiminde onunla karşılaştığını düşündüm çünkü bana kızgın davrandı hastahane durağına geldiğimizde kapıştık vay efendim beni neden takmıyosunda arkanda dolandırıyorsun dedi bende dedim neden onu mu gördün daha da hiddetleniyosun o arada nerdeyse bana vuracaktı kendini zor tuttu kzımı görmek nasip olmasınnki ben kimseyi görmedim dedi ama bunu dillendireceksen yeter artık bıktım dedi bende evet bende bıktım yollarımızı ayıralım dedim eve ayrı ayrı geldik hiç konuşmadık iftarı gitti dışarda yedi ertesi gün babam bize gelince normal mişiz gibi davrandık ananemlere gittik orda da normal davrandık yani tekrardan bu konuyu dillendirmedik ama ikimizde çok üzüldük

eski kız arkadaşını gördünüz diye neden adamı tersledin ki haa onu gördüğü i,çin seni terslediğini düşünüyosan orasını bilemem

ama öyle değilse de haksızlık etme karşılaşılabilir buna engel olamazsın ki bilerek yapılan bi durum yok ortada

üzmeyin kendinizi böyle, hele eşinin sana daha hassas davranması gerekiyor , yanlış anlaşılmalara izin vermemesi gerekiyor

aslında haklı olabilir çıktığımda telefonunda okey oynuyordu görmemiştir sinir olduğum konu çok başka bu kişi evliğimizi yıkmaya uğraştı eşimi unutamamış evli olduğu halde eşime musallat oldu.eşim yüz vermemiş ben bunları bildiğim halde tepkisiz kalamzdım onu yakalasam bi köşeye sıkıştıracaktım öyle bi güzel dolaşıyorki resmen aranıyordu arkasından gittim eşimde hiççç takmıyor anladı kantine gitti arkasından gittim durağa yönedi yine oraya gittim

Son düzenleme:

iyide her gördüğünde sorun çıkardığını görse kadın mutluluktan göbek atar ,

edepsizin tekiymiş değermi 3 kuruşluk insan için gereksiz strese bak 2. bebeğini kucağına alıcaksınn

eşinin seni terslemesi yanlış ama sende gereksiz yere uzatmışsın günahını almışsın adamın

hem dediğim gibi görse bile konuşmadığı sürece sorun yok karşılaşmak gayet doğal

bozma keyfini

evet haklısın canımda engel olamadım işte çok ters davrandım kinli baktım oda sandıki onu takmıyorum

günaydın piliçç

Acıktın kanımca

April yine sahalarda

Asyalı eşin normalde de böyleyse o kızla bi ilgisi yoktur. Hem kendin diyosun kız hala eşime yazılıyodu eşim yüz vermedi diye, şimdi hastanede gördü diye mi yüz verecek ve sana bu sebepten patlayacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…