bugün yoklamayı ben alıyorum geç geldn otur sıfır
eevt normaldede aşırı sinirlenir bilmiyorum işte binalık gaflete düştümAcıktın kanımca
April yine sahalarda
Asyalı eşin normalde de böyleyse o kızla bi ilgisi yoktur. Hem kendin diyosun kız hala eşime yazılıyodu eşim yüz vermedi diye, şimdi hastanede gördü diye mi yüz verecek ve sana bu sebepten patlayacak ?
iyi o zamn bi daha olmasınAma örtmenim çok trafik vardı
biz geçenlerde dışardaydık eşimle hadi dedik yemeği yiyelim öyel geçelim eve
her zaman gittiğimiz bi kebapçı vardı oraya gidelim dedim bi girdik ilk eşim girdi eski kız arkadaşı eşiyle yemek yiyo
kızda bizi gördü eşim bocaladı hatta tepki vericem diye napalım dedi
dedim napçaz yemeğe geldik gircez yicez ki onalrda 5 yıl çıkmıuşlar eşim baya yıpranmış ayrıldıklarında
arkalı önlü masalarda yemek yedik kalktık , ha keşke görmeseydilk hoşuma gitmiyo ama
napim ülkemi değiştireyim aynı şehirdeyiz karşılaşmak en doğalı öenmli olan sıradan bi insan mış gibi davranmak
ama benim ex i yolda falan görürsek karşılaşırsakk benim ous benim kafamı kırarmışşşmanyakmıdır nedir
Evet manyak olmalısen onun kafasını kırıyo musun sanki
sanırsam kırmam gerekiyooo, ammaan sanki tanıyoda ben demesem anlıcak sanki o olduğunuu
ama ben zzehir hafiye olduğum için tanırım
ama benim ex i yolda falan görürsek karşılaşırsakk benim ous benim kafamı kırarmışşşmanyakmıdır nedir
tuttum senin ousu kırsın kafasınıcidden bendede bi erkek içgüdüsü var sanki
kız ous benim kafamı kırcakmışş
ex in değill
tuttum senin ousu kırsın kafasınıcidden bendede bi erkek içgüdüsü var sanki
bir özet lütfen.ablanız yorgun bugun.dün kötü bir migren krizi geçirdi oruç felan gitti.acile kaldırıldı
hiç iyi olmadı.bugun de oruç tutamadım
evet aslında ölede işte kıskançlık pek engel ulunacak bi durum değil sankiEx'i kastetmemiş ama
Ex bile olsa bence kimse kimsnein kafasını kırmamalı
Olmuş bitmiş bişey ki onla değil senle evlenmiş
Ona bakılırsa
Kendi eski sevgilisinin kocası da Ous'un kafasını kırmalıydı
Ohoo bu bi kısır döngü olur
geçmiş olsun canım pek bişi yok ouslardan bahsediyoz kıskançlıktan falan filanbir özet lütfen.ablanız yorgun bugun.dün kötü bir migren krizi geçirdi oruç felan gitti.acile kaldırıldı
hiç iyi olmadı.bugun de oruç tutamadım
benım ousta cok kıskanc
oof offf bilirim o atakları krizleri ben
şuanda nasılsın sebatiyem
yorgunum ancak psikolojik midir fiziksel midir bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?