09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tabi onlar gezmeyi sevdiğinden gelenlerde öyledir zırt pırt gelip gitmelerden dolayı hep hazırda ikramı olsa gerek ,

gerçi eskilerde hep öyledir de benimki biraz değişik sanırsam :26:

ki bende çok severim ikram yapmayı uğraşmayı ama herkes çalışınca pek gelen gidende olmuyo e ous ta da hiç iştah yok ilk başlar yapıyodum bayatlıyo atılıyodu, mecbur yap mıyorum bende kilo almamak adına

Evet çevresi de öyle ama
Kendileri bana zırt pırt gelmeye çalışırken
Gitmiş anneme şimdiden diyomuş ki X'in eltisi var hep gelip giderle tabağını çatalını fazla alıyım
Elti dedikleri 1 kişi, ben bunları sülalesini ağırlıyorum be teyzedir kuzendir öteki teyzedir dayıdır yengedir vs.

Bende ilk başlar daha çok yapıyodum Ous kilo alınc arejime başladı yapma dedi
Ben çok yesemde tek bitiremem tabi, misaifr gelince yapıyorum o yüzdne hamur işi

April snein başka işin yok mu
Dikizliyip duruyosun çıtın çıkmıyo

libidom düşmedi yahu
orta seviyeye getirelim uykumn geldı yoksa uyucam

april gel iyi lafın belini kırak kimsin nesin necisin

Bugün iki kafadar karar aldık diyetisyenden yeni diyet listemizi aldık sıfırdan başlıyoruz tekrar diyeti bırakan diğerine kallavi bi takım elbise alacak. Hedef 15 kg :44: 3 ay kota koyduk kendimize du bakalım nolacak

"[h=2]İkinci evlilik ve çocuk"[/h]
adlı konuyu okuyamadım daha fazla.yazık çocuga.kadına da yazık.çok acı verdi çıktım.

Bugün iki kafadar karar aldık diyetisyenden yeni diyet listemizi aldık sıfırdan başlıyoruz tekrar diyeti bırakan diğerine kallavi bi takım elbise alacak. Hedef 15 kg :44: 3 ay kota koyduk kendimize du bakalım nolacak

beni de alın aranıza.benim de kilo vermem lazım.listeyi bana da verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…