- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
hoşgeldin hanım ablla
her telden çalıyoz her zamanki gibi sen nasılsın
ödem çayı ilginç geldi bana da.ben çok ödem tutuyorum.ödem olunca yağ gitmiyor
Ben yaptım yine akşam ama bu sefer yanımda iki fırlama ile ben hareketi yapıyorum önümde iki pop daha dikiliyo gülme krizine girdim resmen en son ısırıcam sizi diye taklalar atıyorduk yerde
Hoş buldum sov sağolne yapayım canım ya sıcaktan bayılacam artık kızımda uzandı tv seyrediyor evde
abla bak şimdi ilk hafta her hareketi 3 er kere yapıyosun , yani en fazla 2 dk nı alıyor
ve inan ki ben daha 4. günümde olmama rağmen daha zinde uyanıyorum , her hafta 2 şer arttırıyosun yani bugün başlasan bu hafta 3er kkez haftaya 5 er kez derken ramazan geçer kolaylarını atlatırsın yanii
Ya su klasik diye yazmadım günde 2,5 lt su farz'ı zaten diğerleri sünnetleri kuzum. İşe yarıyor, ilk ay 6,5 kg vermiştim bununla ben sonra devam ettim ama ikinci ay liste değişiyor. Yeni listeyi alınca yine paylaşırım merak etmeyin bizde 24.7 başlangıç 24.8'de ikinci listeyi alacağız gelişmeleri paylaşırım sizinle.
ooohh hayat kızına güzel valla , sıcaklar bayıyor evet , benimde kızın gibi en güzel sosyal faaliyetin tv karşısında yayılmak,
işim gücüm olmasın günlerce kalkmadan yatabilirim pek miskinim sanırım yeni nesil böyle galiba
yerim ben o popolarıne zamandır yapıyosun düzenlimi birde ne gibi faydalar hissettin
cevizi sürekli yiyorsun değil mi ara vermeden
bu hareketleri nerden bulurum canım
sen yazmıştın ama
Komik gelecek belki sana ama vardır bi 12 sene.. Amerika'da master yaptığım zaman okulda bi kız sayesinde yoga ile tanışmıştım o zaman öğretmişti sonra beraber kursa gitmeye başlamıştık aydınlanıcaz ohmm bizim çakralarımız açık bu dünyaya neden geldiğimizi bulacaz modundaydık gençtik güzeldik... Hala da devam ediyorum işteNe faydası oldu dersen bilmem genelde çok enerjiğimdir herkes bu enerjiyi nereden bulduğuma şaşar, her daim pozitifimdir lay lay lom takılırım, yaşımdan da genç gösterdiğimi söylerler
whuu 12 sene olmuşş, bende daha yeniyim gerçi beklentiye girmek için erken , bakalım biraz daha geçsin neler hissedicem
bu hareketleri nerden bulurum canım
sen yazmıştın ama
Diyeti bozduğumdan beri yemiyordum kek içinde güzel gidiyor diye ona kullanıyordum hahahahha yarın sabah itibari ile diyet süresince bir sonraki diyetisyen kontrolüne kadar full devam bu liste 1 aylık, 1 ay sonra bünye bu listeyi standarta bağlıyo sabitliyo mecburen değişmesi gerekmişbu iconu da sevdim bu arada
enerjini buradan bile hissedebiliyorum
kararlısın verirsin kiloları ben de devam ediyorum fakat hiç hareket yok 5 haftada 2,5 kg ancak verebildim.şimdi ramazan olunca iyice yavaşladım. ramazan sonrası hızlanarak devam edeceğim ben de
Oldu evet bi ara baya dadanmıştım biyoenerji, reiki, nefes teknikleri vs.. diye evlilikten sonra köreldim şimdi yine başladım hatta bugün bazı kitaplarımı bile sipariş ettim okumak için
Yalova'ya giden var mı kızlar
O taraf gidicez sanırım da pek fikrim yok
ben genelde pek uğraşmam böyle şeylerle ama nedense tibete fena sardım gereksiz hırs yaptım
alıcam kitabını da bakalım
callenetics yaptınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?