09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ödem çayı ilginç geldi bana da.ben çok ödem tutuyorum.ödem olunca yağ gitmiyor

kiraz saplı form çayı öneririm abla.
işe yarıyor bana doktor tavsiye etmişti tadı da çok güzel gerçekten.
kiraz saplı çay ve baharatlı ya da tarçınlı yeşilçay içiyorum yağ yakımını arttırıyor.

Ben yaptım yine akşam ama bu sefer yanımda iki fırlama ile ben hareketi yapıyorum önümde iki pop daha dikiliyo gülme krizine girdim resmen en son ısırıcam sizi diye taklalar atıyorduk yerde

yerim ben o popoları ne zamandır yapıyosun düzenlimi birde ne gibi faydalar hissettin

Hoş buldum sov sağol ne yapayım canım ya sıcaktan bayılacam artık kızımda uzandı tv seyrediyor evde

ooohh hayat kızına güzel valla , sıcaklar bayıyor evet , benimde kızın gibi en güzel sosyal faaliyetin tv karşısında yayılmak,

işim gücüm olmasın günlerce kalkmadan yatabilirim pek miskinim sanırım yeni nesil böyle galiba

bu hareketleri nerden bulurum canım

sen yazmıştın ama

cevizi sürekli yiyorsun değil mi ara vermeden

Öyle valla tatilin keyfini çıkarıyor şimdilik,okuluna dönünce yoğunluk başlayacak yine dinlenme safhasında artık elşnde telefon cırt cırt oynuyor..

yerim ben o popoları ne zamandır yapıyosun düzenlimi birde ne gibi faydalar hissettin

Komik gelecek belki sana ama vardır bi 12 sene.. Amerika'da master yaptığım zaman okulda bi kız sayesinde yoga ile tanışmıştım o zaman öğretmişti sonra beraber kursa gitmeye başlamıştık aydınlanıcaz ohmm bizim çakralarımız açık bu dünyaya neden geldiğimizi bulacaz modundaydık gençtik güzeldik... Hala da devam ediyorum işte Ne faydası oldu dersen bilmem genelde çok enerjiğimdir herkes bu enerjiyi nereden bulduğuma şaşar, her daim pozitifimdir lay lay lom takılırım, yaşımdan da genç gösterdiğimi söylerler

cevizi sürekli yiyorsun değil mi ara vermeden

Diyeti bozduğumdan beri yemiyordum kek içinde güzel gidiyor diye ona kullanıyordum hahahahha yarın sabah itibari ile diyet süresince bir sonraki diyetisyen kontrolüne kadar full devam bu liste 1 aylık, 1 ay sonra bünye bu listeyi standarta bağlıyo sabitliyo mecburen değişmesi gerekmiş bu iconu da sevdim bu arada

whuu 12 sene olmuşş, bende daha yeniyim gerçi beklentiye girmek için erken , bakalım biraz daha geçsin neler hissedicem

whuu 12 sene olmuşş, bende daha yeniyim gerçi beklentiye girmek için erken , bakalım biraz daha geçsin neler hissedicem

Oldu evet bi ara baya dadanmıştım biyoenerji, reiki, nefes teknikleri vs.. diye evlilikten sonra köreldim şimdi yine başladım hatta bugün bazı kitaplarımı bile sipariş ettim okumak için

enerjini buradan bile hissedebiliyorum
kararlısın verirsin kiloları ben de devam ediyorum fakat hiç hareket yok 5 haftada 2,5 kg ancak verebildim.şimdi ramazan olunca iyice yavaşladım. ramazan sonrası hızlanarak devam edeceğim ben de

Tanrı ile Sohbet serisini sipariş ettim bir sitede okudum bazı notlarını çok hoşuma gitti bakalım gelsin neler bulacağım içinden. Kitabı okuyan birisinin bloguna kitap sayfalarından aldığı notlar var çok ilgimi çekti paylaşmak istedim sizinle de

.. Çünkü insanlar sevdikleri şeyi yok etmeye,daha sonra da yok ettikleri şeyi sevmeye ve değer vermeye meraklıdırlar. syf:31

...Sevginin koşullu olduğunu ,size ebeveynleriniz öğretti.Onların sevgi koşullarını kaç kez hissettiniz.İşte bu deneyimleri,kendi ilişkilerinize taşıdınız. ...Koşulsuz sevilmenin nasıl bir şey olduğunu unuttunuz. syf:33

...Korku;daraltan,kapayan,içe hapseden,kaçan,gizleyen,biriktirerek yığan,zarar veren enerjidir. Sevgi;genişleten,açan,yayılan,kalan,açık olan,paylaşan,iyileştiren enerjidir. syf:35

...Kendi yaptıklarınızı değiştirmek,başkalarının yaptıklarını değiştirmekten çok daha kolaydır. Bir şeyi değiştirmek için ilk adım, onun olmasını sizin seçtiğinizi kabul etmektir. syf:52-53

...Acı çekmenin olaylarla ilgisi yoktur;acıyı yaratan,olaylara gösterdiğiniz tepkilerdir. Olan her şey , yalnızca oluyor. Olanlar hakkında ne hissettiğiniz ise size bağlı. syf:127

gibi pek hoş.. bakalım gelince de fikrim aynı olacak mı.

Kararlıyım işin ucunda ciddi bi takım var ahahha gereksiz masraf etmek yerine gereksiz kiloları veririm daha iyi !! :)))

Oldu evet bi ara baya dadanmıştım biyoenerji, reiki, nefes teknikleri vs.. diye evlilikten sonra köreldim şimdi yine başladım hatta bugün bazı kitaplarımı bile sipariş ettim okumak için

ben genelde pek uğraşmam böyle şeylerle ama nedense tibete fena sardım gereksiz hırs yaptım

alıcam kitabını da bakalım

callenetics yaptınmı hiç

Son düzenleme:
Yalova'ya giden var mı kızlar
O taraf gidicez sanırım da pek fikrim yok

ben genelde pek uğraşmam böyle şeylerle ama nedense tibete fena sardım gereksiz hırs yaptım

alıcam kitabını da bakalım

callenetics yaptınmı hiç

Yok kuzum ya çok zor o birde benim sol bacağımda tendinit bursit diye bi gereksiz hastalık var onu atamadığımdan bu tip sporlara giremiyorum yassaklıyım tek yapabildiğim uzay yürüşü ve düz yürüyüş birde yüzme :) callanetics'in hareketleri baya zorlu, gençlere göre ben yaşlandım artık ehhehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…