09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

değişiklik olması açısından gidebilirsin aslında. her an karı koca birbirine bağlı yapışık ikiz gibi olmamalı. geçen benim de eşim iftara gitti. patladım evde resmen ama napım.

aman memurluk demeyin ya.
geçmişe bakınca "keşke" dediğim.
bazen "acaba hala olabilir mi" dediğim.
evde pestilim çıkınca "çok geç" dediğim bir zerzevat benim için.

hayırlısı olsun canım benımde hıc aklımda yoku esım ozel soktorde gec saatlerde cıkılıyor kendısı 5 te evde oluyor dıye calışmama ızı vermedı bırkaç iş yerıde esim askeri personel tayıncıyız dıye işe almadılar benı onun hırsıyla bas koydum kımsede ınanmıyordu bıryere yerleşecegime yoksa bende bırkaç kez sınav ıcın basvuru yapıp gıtmedıgım bıle oldu

Pazar sabahı iki numara sabah 6.10'da bir numara 6:40'da yanımdaydı. Bu sabahta korkmuş hanımefendi bir şeyden sabaha karşı 5'ti geldiğinde yanıma tekrar uyuttum ama 6.25'de dikildi... Bence de yat uyu fırsat varken :)

Son düzenleme:

ben olsam ben de işe almam askeri personel eşini

Bence de git değişiklik iyidir, sıkılırsan erken kaçar eve geçersin yemekten sonra.

değişiklik olması açısından gidebilirsin aslında. her an karı koca birbirine bağlı yapışık ikiz gibi olmamalı. geçen benim de eşim iftara gitti. patladım evde resmen ama napım.
arayamda yer ayırttıram bari kızım gidiyor zaten komşum baktığı için asyayı da yazmış
bana kızımın güccüklüğünü hatırlattınız uykususz gecelere dönecem yine -

lydx en kötüsü hasta olup da bir tek uyumak istersin ama olmaz ya o çok fena..ilk 2 yıl çok daha beter oluyor da ilk okula kadar düzelir sanırım en geç. benim 3 yaşında yatma kalkma zamanları düzelmiş olsa da biraz gece ani uyku kaçmaları sabah kargalardan önce uyanmalar oluyor.. ay hele son tatile gittiğimizde bir yorgunuz bir yorgun gün boyu araba kullanmışız zaten bir de gündüz yüzdük falan derken gece 3 falan benimki: anne kediyi anlat. ben başlıyorum. bir kedi varmış. annesiyle oyun oynuyormuş. annesi köpeğe demiş ki..
"anne o köpek değil kedi" ben: haa evet kedi işte....

Bence de git değişiklik iyidir, sıkılırsan erken kaçar eve geçersin yemekten sonra.

arıyorum bakıcımızı listeye yazsın

he bu arada komşuma dedimki doğacak bebeğede bakarsın dimi oda bilmem dedi bakmazsan kapıya getirir asar işe giderim dedim güldü
kızımı çok seviyolar kız eve gelmek istemiyor

ay alemsin valla. zaten iki ayrı bakıcı tutacak değilsin ya. mutlak bakacak. bakmazsa ikisi de aynı bakıcıda olmalı kesinlikle.

kendi evinde bakıyor yani. ben olsam kendi evimde baktırırım. sabah neden çocuğumun uykusunu kaçırıp yola çıkarayım ki. karı var kışı var bu işin

çok yakın canım zorlanmıyorum
evdede denedim çok yumuşak yüzlüyüm ben gelen bakıcı iki günde anlıyor sallamıyor beni
hem böyle olunca hergün ev toplu olcak diye derdim yok acil bi isim çıksa gel bak diye minnet etmiyorum çocuğu bırakıyorum hemen

Son düzenleme:
kendi evinde bakıyor yani. ben olsam kendi evimde baktırırım. sabah neden çocuğumun uykusunu kaçırıp yola çıkarayım ki. karı var kışı var bu işin

Benim kreş faciaman sonra (çocukları 10 aylıktan bu yana kreşte büyüttüm) bakıcımızla 1,5 sene geçirdik biz ben götürüp getiriyordum ama bakıcı çok iyiydi hatta ben evi onun dibine taşıdım sırf bu sebepten ancak bu sene artık yaz okulu ile beraber tekrar kreşe başladılar seneye okula başladıklarında tekrar bakıcı ihtiyacım olacak ve o başka bir çocuk almamışsa ben yine ona götüreceğim inşallah ama başka çocuk bulursa işte o zaman yandı gülüm ketenhelva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…