kızlar dün iftarda komşumdaydık bugünde lokalde sadece kadınlara iftar yemeği varmış komşum illa senide yazdırayım dedi bende eşimle bi görüşeyimde dedim çünkü kararsız kaldım hani oruç tutmuyorum ya eşimde olur bence hem bende dışarda yerim dedi gitsemmiki bilemiyorum:26::26::26::26::26::26::26:
aman memurluk demeyin ya.
geçmişe bakınca "keşke" dediğim.
bazen "acaba hala olabilir mi" dediğim.
evde pestilim çıkınca "çok geç" dediğim bir zerzevat benim için.
yat canım yat marta kadar doyana kadar yat. sonrasında hasta olsan, konuşacak halin olmasa artık milyon senaryo yazabilirsin uyumak yok. uykun kumandası çocuğa bağlı bir kavram. bak ctsi gecesi 1 de uyumuş olsam. 2,5 de sahura kalkıyorum. yatana kadar 4. benim cadı 8 de uyanıyor. pazar sabahı Allahtan reva mı? daha bebekken 6,30 da kalkıyordu yine şimdi iyi uyuyor. ama ctsi ben çalışsam babasıyla 10,30 a kadar yatıyorlar.
hayırlısı olsun canım benımde hıc aklımda yoku esım ozel soktorde gec saatlerde cıkılıyor kendısı 5 te evde oluyor dıye calışmama ızı vermedı bırkaç iş yerıde esim askeri personel tayıncıyız dıye işe almadılar benı onun hırsıyla bas koydum kımsede ınanmıyordu bıryere yerleşecegimeyoksa bende bırkaç kez sınav ıcın basvuru yapıp gıtmedıgım bıle oldu
kızlar dün iftarda komşumdaydık bugünde lokalde sadece kadınlara iftar yemeği varmış komşum illa senide yazdırayım dedi bende eşimle bi görüşeyimde dedim çünkü kararsız kaldım hani oruç tutmuyorum ya eşimde olur bence hem bende dışarda yerim dedi gitsemmiki bilemiyorum:26::26::26::26::26::26::26:
Git ne olacak
arayamda yer ayırttıram bari kızım gidiyor zaten komşum baktığı için asyayı da yazmışdeğişiklik olması açısından gidebilirsin aslında. her an karı koca birbirine bağlı yapışık ikiz gibi olmamalı. geçen benim de eşim iftara gitti. patladım evde resmen ama napım.
bana kızımın güccüklüğünü hatırlattınız uykususz gecelere dönecem yine -Pazar sabahı iki numara sabah 6.10'da bir numara 6:40'da yanımdaydı. Bu sabahta korkmuş hanımefendi bir şeyden sabaha karşı 5'ti geldiğinde yanıma tekrar uyuttum ama 6.25'de dikildi... Bence de yat uyu fırsat varken :)
Pazar sabahı iki numara sabah 6.10'da bir numara 6:40'da yanımdaydı. Bu sabahta korkmuş hanımefendi bir şeyden sabaha karşı 5'ti geldiğinde yanıma tekrar uyuttum ama 6.25'de dikildi... Bence de yat uyu fırsat varken :)
Bence de git değişiklik iyidir, sıkılırsan erken kaçar eve geçersin yemekten sonra.
ben olsam ben de işe almam askeri personel eşini
arıyorum bakıcımızı listeye yazsın
he bu arada komşuma dedimki doğacak bebeğede bakarsın dimi oda bilmem dedi bakmazsan kapıya getirir asar işe giderim dedim güldü
kızımı çok seviyolar kız eve gelmek istemiyor
dışladılar benı yoksa nıyetım yoktu hıc demek patronlarda senın gıbı dusunuyor
ay alemsin valla. zaten iki ayrı bakıcı tutacak değilsin ya. mutlak bakacak. bakmazsa ikisi de aynı bakıcıda olmalı kesinlikle.
eevt bende öyle düşünüyodum bakmaz ise eve tutacaktım bakıcıyı
yınemı cınsı munasebet konusu yok
yınemı cınsı munasebet konusu yok
kendi evinde bakıyor yani. ben olsam kendi evimde baktırırım. sabah neden çocuğumun uykusunu kaçırıp yola çıkarayım ki. karı var kışı var bu işin
kendi evinde bakıyor yani. ben olsam kendi evimde baktırırım. sabah neden çocuğumun uykusunu kaçırıp yola çıkarayım ki. karı var kışı var bu işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?