09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

senin için çok ilginç. 2 farklı karakter. farklı bakış açıları. sen de onlarla büyüyorsun aslında. bazen bizim bile akıl edemediklerimizi düşünüyorlar ya hiç hafife almamak lazım yaşlarını falan. o yüzden öz güven için dediklerine katılıyorum. bir de seninkilerin yaşları yakın o da çok güzel. birlikte oynarlar. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah çocuklarımızı

Bana hep parkta tek çocuk anneleri soruyorlar ayyy çok zorr değil mi? Yooo diyorum bak şimdi senin çocuğun tahtrevalliye binmek istediğinde sen kaslarını güçlendiriyorsun, hababam indir kaldır.. Ben ise burada oturuyorum abla-kardeş birbirlerini sallıyorlar

ay bu çok doğru bak. parkta kaslara kuvvet. bir de bazen öyle bir yorgun oluyorum ki kızım bana: anne benimle oynar mısın diyor. oynasan bir şey oynamasan içine dert olacak. bu açısan kesinlikle haklısın.

kızlar bayılazamm artık.
midem kalk gidelim diyor. saat otur yerinde çok var daha diyor.

Bende özel sektorde 4 sene çalıştıktan sonra, evlenip işi bırakmak zorunda kalınca kafama dank etti kamu sektoru. Eşim tayinci ancak memur olarak çalışabileceğim.

Şimdiye kadar türkçe ve matematikten 2 şer soru bankası bitirdim ve coğrafyada 2 soru bankası yarıladım. Hedefim dershaneler açılana kadar coğrafya ve tarihide bitirmek.

Sen dershaneye gitmişmiydin?

Hayır dershaneye gıtmedım ben canım evde kendım calılştımbende 1 yıl ozel sektorde calışıp evlendım benım esımde tayıncı askerı personelmı esın

günaydın cankuşlar

aşırı aşırısı uykum var

ki dün akşam 7 de uyudum sabah 6,30 da zoraki uyandım , bir gün öncesi de akşam 9 da uyumuştum ,

sanırsam kansızlık ve B12 eksikliği başgösterdi, yıllar öncede olmuştum böyllee

Aman canım ilaç al Kullan kırmızı et ye dalak ye b12 çok önemliymiş benımde öyle sanırım
kafam gözüm tutmuo hiç

tatil bittimi fallen ?
bizi birbirimize benzetmişler haberin varmı

Günaydın.

Anne olmuş arkadaşlarıma soruyorum:

Gebeliğiniz ilk aylarında depresyon gibi bir durumunuz oldu mu? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, ruhum daralıyor. 7 haftalığım daha, gerçekten depresyona mı girdim yoksa hormonların etkisiyle mi bu kadar hassasım bilmiyorum. Sizlerde de oldu mu böyle bi durum hatırlıyor musunuz?

Bıraz daha acarmısın canım?
duygusallıkmı bıkkınlıkmı?
evdemısın hamılelıgın bulantılımı gecıyor?

benım hamılelıgım sureklı yatarak gectıgı ıcın cok sıkıntılıydı ınan gunler aylar gecmeyecek gıbıydı resmen hamıle kaldım o 1 sene kayıp bende sonrakı yaz dogumdans onra alısverıse cıktıgımda daracık pantolonlaır gorunce soka gırmısıtm gıyemem ben bunları demısıtm :) hayattan kopmusutm halıyle psıkolojımde normal degıldı

Şu an hormonların halay çekio rep yapıo kolbastı oynuo sonra uyuyo kalkıo felan....

Sakin ol bol bol dua et...

ben o depresyonu doğumdan sonra yaşadım..

çok zor oluyor bitanemmm ((

Günaydın canım yaşadıkların tamamen hormonal değişklikten kaynaklıdır..Yeni bir süreç yaşadığın için gayet normaldir bunlar

nick eşi diye bır konu var ortaya karısıkta

orada huylarımızı benzetmısler sanırım

ne bılım kız ben tatıle gıdıyom dedın sankı gecenlerde
kac lıra gecelıgı?
hangı tarıhlerde
3 agustos ıle 10 agustos bende ordayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…