Ben de etmem neşelerine göre dolaptan seçer bulurlar, büyük kızım süsüne püsüne takısına düşkündür, bende karışmıyorum hatta geçenlerde maşa bile yaptırdım saçlarına kıvırcık istiyor diye :) özgüvenleri gelişiyor böyle böyle. Çocuğun içinden geliyor aslında kraliyet ailesine mensup bebek olarak dünyaya gelecekmiş ama yanlışlıkla bana düşmüş diyorum ben çocuğun yürümesi bile dik dik.. burnu havada ruhunda var dişi kartal nede olsa
senin için çok ilginç. 2 farklı karakter. farklı bakış açıları. sen de onlarla büyüyorsun aslında. bazen bizim bile akıl edemediklerimizi düşünüyorlar ya hiç hafife almamak lazım yaşlarını falan. o yüzden öz güven için dediklerine katılıyorum. bir de seninkilerin yaşları yakın o da çok güzel. birlikte oynarlar. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah çocuklarımızı
Bana hep parkta tek çocuk anneleri soruyorlar ayyy çok zorr değil mi? Yooo diyorum bak şimdi senin çocuğun tahtrevalliye binmek istediğinde sen kaslarını güçlendiriyorsun, hababam indir kaldır.. Ben ise burada oturuyorum abla-kardeş birbirlerini sallıyorlar
Herkese iyi akşamlar, eLmayra sana da
amın canım darısı basına ıns. benım hedefımde 90 dı ama malesef sıavda tarıhlerı batırdım85.99 puanla yerleştim bu alımda 32 kişi aldılar bızım bölümden 3001 düz memurlukta 84 puanları gordu bu alımda kasımda dahada düşer sormak istediklerini sorabılırsın canım :13:
Bende özel sektorde 4 sene çalıştıktan sonra, evlenip işi bırakmak zorunda kalınca kafama dank etti kamu sektoru. Eşim tayinci ancak memur olarak çalışabileceğim.
Şimdiye kadar türkçe ve matematikten 2 şer soru bankası bitirdim ve coğrafyada 2 soru bankası yarıladım. Hedefim dershaneler açılana kadar coğrafya ve tarihide bitirmek.
Sen dershaneye gitmişmiydin?
günaydın cankuşlar
aşırı aşırısı uykum var
ki dün akşam 7 de uyudum sabah 6,30 da zoraki uyandım , bir gün öncesi de akşam 9 da uyumuştum ,
sanırsam kansızlık ve B12 eksikliği başgösterdi, yıllar öncede olmuştum böyllee
tatil bittimi fallen ?
bizi birbirimize benzetmişler haberin varmı
Günaydın.
Anne olmuş arkadaşlarıma soruyorum:
Gebeliğiniz ilk aylarında depresyon gibi bir durumunuz oldu mu? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, ruhum daralıyor. 7 haftalığım daha, gerçekten depresyona mı girdim yoksa hormonların etkisiyle mi bu kadar hassasım bilmiyorum. Sizlerde de oldu mu böyle bi durum hatırlıyor musunuz?
Günaydın.
Gebeliğiniz ilk aylarında depresyon gibi bir durumunuz oldu mu? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, ruhum daralıyor. 7 haftalığım daha, gerçekten depresyona mı girdim yoksa hormonların etkisiyle mi bu kadar hassasım bilmiyorum. Sizlerde de oldu mu böyle bi durum hatırlıyor musunuz?
Günaydın.
Aman canım ilaç al Kullan kırmızı et ye dalak ye b12 çok önemliymiş benımde öyle sanırım
kafam gözüm tutmuo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?