- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
..........................
evet güvendiğim bir genel cerrah var ona gitmek istiyorum ama doruk hastanelerden cok korkuyor bende yanında olmak istiyorum hastane bile olsa. kesilicek falan diyor ikna ettik hatta gecen akşam ouz batikon almış eline sürdü bak acıyor mu kesildi mi sana da bunu sürücekler dedi biraz rahatladı..üroloji diyeceğim hepten karışacaksınkesinlikle hastane ve ben olsam genel cerrahiyi tercih ederdim ama bu işi sürekli yapıyor olan birisi olmalı.
işte gerçekten sünnet deyip geçmemek lazım. çocuğun tüm hayatını etkileyebilir. ben olsam büyük bir hastanede yaptırırdım.
evet güvendiğim bir genel cerrah var ona gitmek istiyorum ama doruk hastanelerden cok korkuyor bende yanında olmak istiyorum hastane bile olsa. kesilicek falan diyor ikna ettik hatta gecen akşam ouz batikon almış eline sürdü bak acıyor mu kesildi mi sana da bunu sürücekler dedi biraz rahatladı..
zibidi pipiyi şekillendirecekmisiniz sonunda yavrum
evet güvendiğim bir genel cerrah var ona gitmek istiyorum ama doruk hastanelerden cok korkuyor bende yanında olmak istiyorum hastane bile olsa. kesilicek falan diyor ikna ettik hatta gecen akşam ouz batikon almış eline sürdü bak acıyor mu kesildi mi sana da bunu sürücekler dedi biraz rahatladı..
kesinlikle tüm hayatını etkiler
bana diyor ki akşam
anne erkin pipisi mantar olmuş
bende hastalık kaptı sandım
nasıl yani annecim falan dedim
dolapta mantar vardı anne işte böyle ucu kocaman olmuş birde büyümüş pipisi dedi
ya normalde özel hastanelerde çocukları ameliyatlara alırken hafif dozda bi ilaç verilir ve çocuk ameliyathaneye gittiğini bile hatırlamaz travma oluşmaması için filan derler ama ben bunu kesinlikle kabul etmiyorum, çünkü kendine geldikden sonra olanı biteni farkettiğinde daha ciddi bir travma yaşıyor çocuklar. Batikonu sürmeniz iyi olmuş, iğneyi olduktan sonra anlmayacak zaten bu arada kaç yaşındaydı?
kısmetse bakalım. bayramdan sonra diyoruz cıksın aradan
ay sen bak küçük tosbaya.. nasıl benzetiyorlar..zamane çocukları ya biz saftık.
ay ne zor bu çocuk konuları..öyle mi böyle mi? insan düşüne düşüne kendinden geçiyor artık.
hey yavrum kızlar hayran olacak
aynen bende şaşırdım mantarı bana gösterince ne diceğimi bilemedim o an
bakalım başka neler görücez ve sorucak
bu arada senayı hala unutmadı
Benim oğlum olsaydı doğar doğmaz kestirirdim pipiyi, o kadar çabuk iyileşiyorlar ki anesteziye bire gerek duyulmuyor. Çok rahat bebeler için.
benim büyük kuzuda en parlak elbisesini giymek istedi bu sabah hayır olsun didim bide gözlerine parıltı sürer miymişim? Kime süsleniyorsa bizim de efecanımız vardı bi ara neyseki bitti bide neyini beğendiyse turuncu kafa bişidi
oy maşallah onaaa ya yeriiim doruk 3 yaşındayken ecrinimiz vardı bizim ecrin aşağıya ecrin yukarı ona ne ojeler tokalar aldık ama unuttuk gittivah garibim bu yaşta aşk acısı da çekerlermiş. benim de kızım banyodan sonra saçını kendi tarıyor. anne ali beni beğenir mi böyle diyor.
demek iç güdüsel bir durum bu karşı cinse karşı ilgi duymak ve beğenilme arzusu. 3 yaşında ve bunu diyebiliyor.
benim büyük kuzuda en parlak elbisesini giymek istedi bu sabah hayır olsun didim bide gözlerine parıltı sürer miymişim? Kime süsleniyorsa bizim de efecanımız vardı bi ara neyseki bitti bide neyini beğendiyse turuncu kafa bişidi
lydx ben de bu konuda çok müdahele etmiyorum kızıma. ne istiyorsa onu giysin. bazen çok saçma şeyler istiyor olmayacak bir şeyse dikkatini dağıtmaya çalışıyorum evde unutsun diye. geçen dışarı çıkacağız bir ayağına başka terlik bir ayağına başka terlik giymiş. illa böyle gitcem diyor. yani çıkaracaktım az kalsın öyle. ha diğer tekleri de yanına alıyor tabi.. ben de şey dedim: şimdi bunları unuturuz gittiğimiz yerde belki en iyisi bir tanesi evde kalsın sen tekini giy. vs vs 10 dk ikna ettim. ben de bazen parlatıcı niyetine nemlendiriciler var ya onlardan sürmesine izin veriyorum. kişisel bakımı öğrenmesi açısından. daha doğrusu tercihlerini oluşturabilmesi için.
oy maşallah onaaa ya yeriiim doruk 3 yaşındayken ecrinimiz vardı bizim ecrin aşağıya ecrin yukarı ona ne ojeler tokalar aldık ama unuttuk gitti
oy yerim yerim rabbim bana da bir kız nasip etsinnn
bizim senada sarı çıyan gibi sapsarı
benim oğlumda sarı ama çıyan gibi değil
ecrinde kara kuru bişeydi
Benim oğlum olsaydı doğar doğmaz kestirirdim pipiyi, o kadar çabuk iyileşiyorlar ki anesteziye bire gerek duyulmuyor. Çok rahat bebeler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?