- 20 Mart 2008
- 142.080
- 214.214
- 1.423
- 60
Zibidicim salonunda bi harika, çok zevklisin Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
sovrcum bende de kronik kansızlık ve demir eksikliği vardı tırnaklarımın üstü soyuluyo kırılıyo saçlarım çok dökülüyo, ama Batmana geldim geleli etçil beslenme alışkanlığı banada geçti daha iyiyim, B12 eksikliği psikolojik sorunlara bile neden olabiliyomuş
ben aslında güzel yerim , yemek ayırt etmem ama sürekli böyleyim işte kan uyuşmazlığından diyolar , bakayım güzel bi bakım yaptırayım kendime 1,,5-2 yıldır hiç kendime baktığım yok 28 yaşıma giriyorum 14 ağustosta o gün yaptırıyım bari günün anlam ve önemine uygun olsun
İnşallah geçer keleş ablam...
ben aslında güzel yerim , yemek ayırt etmem ama sürekli böyleyim işte kan uyuşmazlığından diyolar , bakayım güzel bi bakım yaptırayım kendime 1,,5-2 yıldır hiç kendime baktığım yok 28 yaşıma giriyorum 14 ağustosta o gün yaptırıyım bari günün anlam ve önemine uygun olsun
gunaydınn hanımlarr
Geçer bitanem merak etme,hepimiz yaşadık o dönemleri sakinlk çok önemlidir bunuda atlatacaksın
Kan uyuşmazlığı varsa o da olabilir elbette,birde jinekolojik muayene yaptırman lazım bize dr öyle dedi
Günaydınnn canımm ne habersin
Bişey daha sorcam,
geçenlerde ciğer yapmıştım tavuk ciğeri... Bi arkadaşım bu yüzden bana kızdı, aşerme zamanı ciğere ellersen de bir yerini kaşırsan, bebeğinde ciğer lekesi oluyormuş :26: Ben inanmıyorum ama böyle şeylerden de çok korkuyorum ya doğruluk payı yok dimi bunların :26:
Bişey daha sorcam,
geçenlerde ciğer yapmıştım tavuk ciğeri... Bi arkadaşım bu yüzden bana kızdı, aşerme zamanı ciğere ellersen de bir yerini kaşırsan, bebeğinde ciğer lekesi oluyormuş :26: Ben inanmıyorum ama böyle şeylerden de çok korkuyorum ya doğruluk payı yok dimi bunların :26:
Cute evde değilim çalışıyorum. Hamileliğim biraz bitkin geçiyor. Ara ara çok bulantım oluyor. Hem duygusal olarak çöktüm, hem de bıkkınım. Sanırım hala evliliğin sorumluluğuna alışamadım. Maddi anlamda da sıkıntılı bir dönemdeyiz kafama çok takılıyor, hepsi bir araya gelince de ben moralmen iflas ediyorum.
Doğumdan sonra depresyon mu? Ay deme bana öyle şeyler :26: Olabilme ihtimali bile beni depresyona sokuyor.
Günaydın ablam, hayatın bütün sorumluluğunu omuzlarımda hissediyorum. Sanırım anne olmak zor iş...
işte teyzemde önemsemedi pek fazla küçüktü onunda sonra aradan 6-7 yıl geçti karnı büyümeye başladı durduk yere ki arada doğumda yaptı yani , sonra bi baktı doktor 5 kg , gezmediği doktor kalmadı rahimide almasınlar diye onunki yapışıkmış çünkü rahime , sonra almadan yapıldı ameliyat şükür şimdi gayet iyi, sende bekleme büyümesini
Hamilelikte sakatat türü yeme bence,normaldede pek tavsiye edilmez gerçi..Eski insanlar ciğeri elleyince kaşırsan leke kalır derler,ne kadar doğru bilemem tabi..
annem bana hamileyken bu söylentinin aslı var mı diye denemek istemiş, dalak yediriyolarmış kansızlık için, beli kaşınmış serçe parmağı ile kaşımış, benim belimde doğum lekem var
Bişey daha sorcam,
bende yedim hatta bacağıma bile dokandım bilerek ama benim oğlumda hiç bir iz yok...
gunaydın abla çok şükür iyiyim şafak sayıyorum şafakta karanlıkişe geldim dosya girmem gerekiyor hiç yapasım yok sen nasılsın abla
Dua edin de benimki gerçek olmasın ya çok korkuyorum böyle şeylerden :26:
Günaydın tatlımaz mı kaldı şafağa ilk mi gelecek yoksa izinden bende iyiyim canım sağoll
ben benım kediye gebeykene hep zeytin yiyordum
demekki iyi kaşımışım baldırında kocaman zeytin var
Dua edin de benimki gerçek olmasın ya çok korkuyorum böyle şeylerden :26:
nems sen başak burcu musunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?