09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydınn nemesisss et kansızlığın ilacıdrır zaten geçmiş olsun sanada

jinekolojik muayeneyi de atlama, korkcak bişey yok, bende 5 eylülde 28 olucam

İnşallah geçer keleş ablam...

Geçer bitanem merak etme,hepimiz yaşadık o dönemleri sakinlk çok önemlidir bunuda atlatacaksın

Kan uyuşmazlığı varsa o da olabilir elbette,birde jinekolojik muayene yaptırman lazım bize dr öyle dedi

gunaydınn hanımlarr

Günaydınnn canımm ne habersin

Bişey daha sorcam,

geçenlerde ciğer yapmıştım tavuk ciğeri... Bi arkadaşım bu yüzden bana kızdı, aşerme zamanı ciğere ellersen de bir yerini kaşırsan, bebeğinde ciğer lekesi oluyormuş :26: Ben inanmıyorum ama böyle şeylerden de çok korkuyorum ya doğruluk payı yok dimi bunların :26:

gunaydın abla çok şükür iyiyim şafak sayıyorum şafakta karanlıkişe geldim dosya girmem gerekiyor hiç yapasım yoksen nasılsın abla

ivit jine muayeneyi atlıyorum sürekli o gün onuda yaptırıyım bariii , kaçarı kuçarı yok sanılsaa

Hamilelikte sakatat türü yeme bence,normaldede pek tavsiye edilmez gerçi..Eski insanlar ciğeri elleyince kaşırsan leke kalır derler,ne kadar doğru bilemem tabi..

annem bana hamileyken bu söylentinin aslı var mı diye denemek istemiş, dalak yediriyolarmış kansızlık için, beli kaşınmış serçe parmağı ile kaşımış, benim belimde doğum lekem var

ohoooooooooooooooooooo daha durrrrr ayollll BENIM kız tuturmuş anne benım memelerim ne zaman normale dönecek dio

4 AY EVVEL GİTTİM rahimi alırız dediler benım myomlar rahimin içinde değilmiş bir tanesi rahim duvarındaymış sanırım pöffffff

Hamilelikte sakatat türü yeme bence,normaldede pek tavsiye edilmez gerçi..Eski insanlar ciğeri elleyince kaşırsan leke kalır derler,ne kadar doğru bilemem tabi..

annem bana hamileyken bu söylentinin aslı var mı diye denemek istemiş, dalak yediriyolarmış kansızlık için, beli kaşınmış serçe parmağı ile kaşımış, benim belimde doğum lekem var

Dua edin de benimki gerçek olmasın ya çok korkuyorum böyle şeylerden :26:

ben benım kediye gebeykene hep zeytin yiyordum

demekki iyi kaşımışım baldırında kocaman zeytin var

Son düzenleme:
Kocaman günaydınlar,

hamilelikte hormonlar halaya geçtiğinden en komik reklamlarda bile ağlama potansiyeline sahip oluyor insan, geçecek hepsi sabır 8 ay boyunca ameliyathaneye girerken bile kusmayı beceren ve bulantılardan çok çekmiş olan biri olarak diyebilirim ki "ne güzel, bebeğin sağlıklı ve her gün sana buradayım diye sinyal gönderiyor" şükür et

Zibidi salonuna bayıldım tarzını çooook beğendim kuzular büyüsün muhtemelen bende bu renge dönerim şimdilik hala daha koyu tonlarda takılıyorum..

Kızımın alt dişi sallanıyor akşam şok oldum, ilk tecrübe erken mi geç mi ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum tecrübesi olduğum yerden geldi bu sabah çocuğun hali! 5 yaş 3 aylık henüz ben hep 6'dan sonra olacak diye biliyordum... akşam diş için randevu aldım götürücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…