- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
nick eşi diye bır konu var ortaya karısıkta
orada huylarımızı benzetmısler sanırım
ne bılım kız ben tatıle gıdıyom dedın sankı gecenlerde
kac lıra gecelıgı?
hangı tarıhlerde
3 agustos ıle 10 agustos bende ordayımda
ramazan sonrası gideyim doktoraa , şu kansızlık derdim bitmicekmi yahuuu
ramazan sonrası gideyim doktoraa , şu kansızlık derdim bitmicekmi yahuuu
aaaaaaa ne güzeeeelll aslında kaderlerimizde aynı gibi((
nerdesin ulaaaaa 3 ağustosda ?
benımde var myomlardan aşırı kanama sonunda damarlarımda kan kalmıo((
sonra vur ilacın gözüne...
yok yok kesin ameliyat olcam ben bu sene(
aaaaaaa ne güzeeeelll aslında kaderlerimizde aynı gibi((
nerdesin ulaaaaa 3 ağustosda ?
benımde var myomlardan aşırı kanama sonunda damarlarımda kan kalmıo((
sonra vur ilacın gözüne...
yok yok kesin ameliyat olcam ben bu sene(
Eki Görüntüle 764024 Eki Görüntüle 764025 Eki Görüntüle 764026
salonumla size kucak dolusu günaydınlar
Geçmiş olsun benim kızdada var kansızlık doktor kan ilaçları verdi onu içiyor..Birde vücut deposu denilen olay var o boşmuş biraz..
Cute evde değilim çalışıyorum. Hamileliğim biraz bitkin geçiyor. Ara ara çok bulantım oluyor. Hem duygusal olarak çöktüm, hem de bıkkınım. Sanırım hala evliliğin sorumluluğuna alışamadım. Maddi anlamda da sıkıntılı bir dönemdeyiz kafama çok takılıyor, hepsi bir araya gelince de ben moralmen iflas ediyorum.Bıraz daha acarmısın canım?
duygusallıkmı bıkkınlıkmı?
evdemısın hamılelıgın bulantılımı gecıyor?
benım hamılelıgım sureklı yatarak gectıgı ıcın cok sıkıntılıydı ınan gunler aylar gecmeyecek gıbıydı resmen hamıle kaldım o 1 sene kayıp bende sonrakı yaz dogumdans onra alısverıse cıktıgımda daracık pantolonlaır gorunce soka gırmısıtm gıyemem ben bunları demısıtm :) hayattan kopmusutm halıyle psıkolojımde normal degıldı
Doğumdan sonra depresyon mu? Ay deme bana öyle şeyler :26: Olabilme ihtimali bile beni depresyona sokuyor.
Şu an hormonların halay çekio rep yapıo kolbastı oynuo sonra uyuyo kalkıo felan....
Sakin ol bol bol dua et...
ben o depresyonu doğumdan sonra yaşadım..
çok zor oluyor bitanemmm((
Günaydın canımyaşadıkların tamamen hormonal değişklikten kaynaklıdır..Yeni bir süreç yaşadığın için gayet normaldir bunlar
nick bdv de bi arkadaş var kaderimin oyunu sanırım adı , oda yeni hamişş onunda seninkine benzer sıkıntıları vardı, konu açmıştı bi bak istersen
çok güzel oılmuş mobilyalar , iyiki bunları almıştın
tv ünitende çok hoşmuş zibidi, iyi günlerde otururn
fallan ameliyattan toparlan sonra niye daha erken olmadımki erteledim ki diceksinn
daha önce bahsetmiştim teyzem 5 kiloluk aldırdı, 57 tane dikişi vardı , öyle fazla zorlanmadan toparlandıı, annemde oldu onunki küçüktü oda hiç zorlanmadı sonrasında
benim kansızlık durumu küçüklüktn beri tekrarlar, kan uyuşmazlığı var annemle babam arasında ondan olduğunu söylüyolar, yılda 1-2 kere kontrole gitmem lazım hep takviye amaçlı ,ne zamandır gitmiyorum bidaki ay gidim
Meleğimmmmm günaydınnnnnn
Günaydınlarrrr
sağolasın abal ,vücut deposu derken demirden mi bahsediyorsun acaba , birde regl dönemim çok yoğun geçer benim o da demirsiz kalmamı sağlıyor sürekli, gerçi o genel bayanların ortak derdi demir
Anammm svrum ne diosun sen 5 kmu anammmmmm(( benımkiler daha 3,5 cm :))))
Cute evde değilim çalışıyorum. Hamileliğim biraz bitkin geçiyor. Ara ara çok bulantım oluyor. Hem duygusal olarak çöktüm, hem de bıkkınım. Sanırım hala evliliğin sorumluluğuna alışamadım. Maddi anlamda da sıkıntılı bir dönemdeyiz kafama çok takılıyor, hepsi bir araya gelince de ben moralmen iflas ediyorum.
Doğumdan sonra depresyon mu? Ay deme bana öyle şeyler :26: Olabilme ihtimali bile beni depresyona sokuyor.
Günaydın ablam, hayatın bütün sorumluluğunu omuzlarımda hissediyorum. Sanırım anne olmak zor iş...
Allahım huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Anammm svrum ne diosun sen 5 kmu anammmmmm(( benımkiler daha 3,5 cm :))))
Günaydın sultanımmm canımın içiiii
keleşçi hatuuun gü nay dıııın
fallen balım cok tsk ederim amiiiin
Total demir bağlama kapasitesi ismi,vücutta olması gereken mineral vitamin demir ne varsa eğer eksikse kansızlık oluyor işte..Bunun içinde sebze ve özellikle et yenmesi tavisye edilir..Birde kuru bakliyat yiyeceksin özellikle yeşil mercimek nohut fasulye..Adet dönemleride çok ağır geçer kızımın,arada mide sorunuda yaşar yediklerini çıkarır..
Zibidicim salonunda bi harika, çok zevklisin Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
sovrcum bende de kronik kansızlık ve demir eksikliği vardı tırnaklarımın üstü soyuluyo kırılıyo saçlarım çok dökülüyo, ama Batmana geldim geleli etçil beslenme alışkanlığı banada geçti daha iyiyim, B12 eksikliği psikolojik sorunlara bile neden olabiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?