hamilelikte artıyor dimi lydx , bir çok gebelik geçirmiş tanıdığımda dizlerinin arkasında bol miktarda var, bebişleri taşımaktan sanırsam
geçmiş olsun, inşallah şifasına da kavuşursun.dün akşam doktora gittim ben de bacaklarımda varisler var yol yakınken kurtulayım didim yeni bi teknoloji çıkmış moka diye bişi titreşimlerle varisleri tedavi ediyor bugün ilk seansım var... Kurtulayım şunlardan ya çok ağrı yapıyorlar, görüntüsünü de sevmiyorum neyseki çok ileri değil ama rahatsız ediyor beni.
[sıze=3]
abla nicke bişiy dicem ama keser beniii hahahahha tavuk cigerindne korkuooo yaaa[/sıze]
bende de var cnm kılcar damar catlaması
eski çalıştığım hastanede tedavi edildi ama yönetimini unuttum şuan kılcar damara bir ilaç verdi insilün iğnesi ile 10 gün sonra tekrar çıktı.
doktorum bu hep böyle olucak dedi :/,hem görüntüsü kötü hemde ağrı yapıyor.
inş. sen faydasını görürüsün..
Bu da bizde genetik yatkınlık, anneannem ve annemde de vardı ki ben annemi varis yüzünden kaybettimvaristen pıhtı attı ve akciğer embolisi geçirdi annem bir anda oldu ve doktorlar ne olduğunu anlayana kadar kadın gitti....
Genetik yatkınlık varsa hamilelikler tetikliyor iç bacak kısımlarında var benim dizimin hemen üzerinde iç kısımda sinir oluyorum, doktorum çok başarılı bu konuda çok güveniyorum. Hiç kalmayacağını garanti ediyor.
Bu da bizde genetik yatkınlık, anneannem ve annemde de vardı ki ben annemi varis yüzünden kaybettimvaristen pıhtı attı ve akciğer embolisi geçirdi annem bir anda oldu ve doktorlar ne olduğunu anlayana kadar kadın gitti....
Genetik yatkınlık varsa hamilelikler tetikliyor iç bacak kısımlarında var benim dizimin hemen üzerinde iç kısımda sinir oluyorum, doktorum çok başarılı bu konuda çok güveniyorum. Hiç kalmayacağını garanti ediyor.
anlat anlatKulaklarımı açtım
inşallah en kısa sürede nasip olur canım, ancak sana tavsiyem vücudunu "acaba hamilemiyim" diyerek çok dinleme, akışına bırak. Adet belirtileriyle çok benziyor çünkü, boşu boşuna üzülme sonra. Zamanı gelince olur inşallah.
geçmiş olsun, inşallah şifasına da kavuşursun.
fallen sen artık yaşamak istemiyorsun belli, söyle o zaman:
Acılı mı olsun acısız mı? Nasıl öldüreyim seni? Hızlı mı olsun, yoksa yavaş yavaş yapayım da doya doya git?
çok kasmıyorum canım kontrole gittim doktor herşey normal dedi bi problemin yok dedi hap falanda hiç kullanmadım
başın sağolsun lydx , varis diyip geçmemek lazım ufacık birşey bile nelere sebep oluyorr , ihmal etme sende eşimde de var ayaklarında hemde ilgiç ayağının iç kısmında nokta nokta morluklar var hiç öylesini görmemiştim , doktor ameliyat demişş ama umursamıyo şimdilik birde romatizması var birde fmf var , umarım çocuğa da geçmez bunlar
folik asit kullanmaya başladın mı?
çok kasmıyorum canım kontrole gittim doktor herşey normal dedi bi problemin yok dedi hap falanda hiç kullanmadım
Bu işte yanlışlık var ben sana diyim böyle olmaz çünkü bak bana düşündüğü yöntem (aşağıda linki var) ve max 3 ya da 5 seansta çözülecek dedi doktorum. Sürekli böyle olur mu ya işkence gibi sende iç varis mi var dış mı?
Varis Hakknda Bilmedikleriniz ve Tedavi Yntemleri
sENİ O ÇEKİRDEĞİN İÇİNE SOKAR, ÇEKİÇLE EZERİM FALLENsen o limon çekirdeğini içine koymadan kormuyordun ama
günaydın hatunlar safları sıklaştırın ben geldim :)
nickim herşeyi kafana takıp bunaltma kendini,şu 10 günde başıma gelenleri anlatsam şoklara girersin..hala belirsiz herşey..
eski kadınlar nasıl sağlıklı çocuklar doğrumuşlar ki bizim dikkat ettiklerimizin yarısına bile dikkat etmeden bi düşün..Allah verecekse zaten olur canım.kendini strese sokma.tabii ki tedbirini al ama fazla bunaltmadan..
senin çalıştığın hastane hangi semtte kuzum..
anneciğine allah rahmet eylesin..
YA KIZLAR ne olur güzel şeylerden konuşalım
benımde plt yüksek kanım çok koyu pıhtı olurda bende ölürmüyüm acaba
Allah razı olsun kuzum sağol, Eşini işin ehli bir kalp damar cerrahisi ile romatoloğun beraber takip etmesi lazım, çocuğa geçip geçmemesi tamamen piyango inşallah geçmez benim ablamda yok bende var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?