09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben sigara hiç kullanmadım, umarım sende doğumdan sonra başlamazsın iyi bişey değil içme bi daha be canım, kesenede zarar sanada zarar

içmem inşallah, nikotinin ve içindeki bi dünya zehirin sütüme geçip bebeğime zarar verme düşüncesi bile sigaradan tiksinmeme yetiyor.

Kadesa karşılaşamadık senle daha önce de ancak yazılanlardan öğrendim durumunu..
Her şey iyi olur umarım diyorum ve nasipte varsa mutlak dünyaya gelecektir. Sorunların olması da yine buna da şükür çok farklı sorunlar yaşayıp da hamile kalamayan insanlar var. Senin iki tane dünya tatlısı oğlun var.. forumda bir kız vardı. Her şey normal..sadece spermler dölleneceği zaman yumurtalıklarında bir madde varmış spermleri öldürüyormuş. Çare bulamıyorlardı.
Her şeyin hayırlı sonuçlanmasını diliyorum senin için.

zaten bende öyle diyorum canım artık hamilelik defterini kapatmayı düşünüyorum..sen de kafana herşeyi takma bebişimizi üzme..

dimi, bide o çocuğu istemeyenler oluyo

onları boğasım geliyo zaten!

kadişim kurban oldupum allahım şifa versin çok üzüldüm aman kuzularımı üzme annesi
onlar ne bilsin içinde kopan fırtınaları ((

ablacım amin,son cümlen ne kadar doğru..

kızlar hasta olan herkeselere geçmiş olsun,Allah şifa versin..ben kaçıyorum,evi toparlayayım

ipekcim çok teşekkürler..evet ben de hep şükrediyorum,iki evladım var Allah onlara sağlık versin diyorum..sadece şu belirisizlik ve bekleme süreci biraz yıpratıyor beni.

o arkadaş için deçok üzüldüm ne garip bi rahatsızlık ya,çaresi de yokmuş

ne ilginçç sıkıntılar var, başımıza gelmeden bilemiyoruz işte, İnşallah onunda çaresi bulunmuştur

içmem inşallah, nikotinin ve içindeki bi dünya zehirin sütüme geçip bebeğime zarar verme düşüncesi bile sigaradan tiksinmeme yetiyor.

hamileyken eşim benı hep aldatıyordu birahende kons.kadınlarla geziyordu

en son kotn gittiğimde bir tel geldi konuştru şu an gelemem felan dedi kapadı

elinden teli aldım aradımkadın çıkdı kapadım

sustum nst odasıan gittim cocuğu dogurup sana vericem bir saha sakın benım yanıma yanaşma dedim

özürler bilmem ne yalanlar

neyse cocuk doğdu 6-7 aylıkdı ayrıldık

yinede o hallerde bile sigara içmedim yavruma zarar gelmesin die
şimdi sanal içiyom bol bol

kızın 11 yaşındaydı dimi fallenn

eski konuları salla boşşverrr , herkes hakettiğini yaşarmış sende fazlaymışsın zaten o adama ,

hani güzel şeylerden bahsediyoduk laaa

kendine sıkıntı yapma Allahım çok büyükkk ne kapıalr açıo bize yeterki bizler tevekkül edelim.

kızın 11 yaşındaydı dimi fallenn

eski konuları salla boşşverrr , herkes hakettiğini yaşarmış sende fazlaymışsın zaten o adama ,

hani güzel şeylerden bahsediyoduk laaa

hakket laaaa yok anammmm umurumda olmaz o benım aklıma geldi bir anda

Aman aman Allah içirmesin.

bi güzel konu benden olsun o zaman

sanırsam yakın zamanda işsiz güçsüz bi hatun olabilirim, işyeri kapanıyoda yüzde 95 ihtimal

kv ile günlere katılırım bileziklerimi takıp yakama da küçük altınları takarım sünnet çocu gibi

büssürü borcumuz da var ousla çalar oynarız artıkkk

Aman aman Allah içirmesin.

Amin bitanem sende oyle herşeyi kafana takmaa

Kurban olduğum sana evlat vermiş şu an hamilesin

bak benım belki bir daha hiç cocuğum olmuycak hem yaşım ilerledi hem myomlar var

yarın bi gün içinde atmaya sonra tepinmeye başlıycakkk

onu bunu takıpta kendne harika bişeyi zindan etme çiçeemmm

yerim ben onu doğsunda butlarını yerim

senin durumda benden hallice

başka iş bakmaya başlasan

amin,çok teşekkürler ama pek umudum kalmadı artık,Allah daha büyük ve çözümsüz dert vermesin diyorum..

canım ablam

Bırak geçmişi aklına bile getirme bebeişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…