Araştır olmadı bu tarafa bi tatile gel ağırlarım ben seni götürürüm doktoruma :)) sağlık turizmine girdim hahahahhahhaha
ben sigara hiç kullanmadım, umarım sende doğumdan sonra başlamazsın iyi bişey değil içme bi daha be canım, kesenede zarar sanada zarar
canım bende bilmiyorum ki dün lekenlemem oldu doktora gititm 6 hafta 2 günlük ama bebek falan yok ortada sadece büyüyen bir kese var ve o kese de 1 hafta geriden geliyor zaten..yani ne olduğu belli değil..haftaya salı tekrar gidicem,bilmiyorum.
bak şu 10 gündür o kadar mahvetmişim ki kendimi dün sabah oğlumun biri yanıma geldi anne nasılsın dedi iyiyim oğlum dedim,artık gidin yanımdan diye bağırmayacaksın bize değil mi dedi işte o anda aklım başıma geldi..toparladım kendimi..
canım herşey olacağına varıyor..
NE KAA HIZLISIN FALLEN
KADİŞİM, DOĞAL YOLLARLA DA HAMİLE KALABİLİYORSUN ARTIK ÇOK ŞÜKÜR. BUNU BİLMEK BİLE ÇOK GÜZEL BİR HABER. GERİSİ DE RABBİMİN TAKDİRİ, ASLAN GİBİ 2 TANE EVLADIN VAR ALLAH ONLARI BAĞIŞLASIN SANA. GERİSİNİ DE TAKMA KAFANA ÜZME KENDİNİ.
dimi, bide o çocuğu istemeyenler oluyo
kadişim kurban oldupum allahım şifa versin çok üzüldüm aman kuzularımı üzme annesi
onlar ne bilsin içinde kopan fırtınaları((
Kadesa karşılaşamadık senle daha önce de ancak yazılanlardan öğrendim durumunu..
Her şey iyi olur umarım diyorum ve nasipte varsa mutlak dünyaya gelecektir. Sorunların olması da yine buna da şükür çok farklı sorunlar yaşayıp da hamile kalamayan insanlar var. Senin iki tane dünya tatlısı oğlun var.. forumda bir kız vardı. Her şey normal..sadece spermler dölleneceği zaman yumurtalıklarında bir madde varmış spermleri öldürüyormuş. Çare bulamıyorlardı.
Her şeyin hayırlı sonuçlanmasını diliyorum senin için.
Kadesa karşılaşamadık senle daha önce de ancak yazılanlardan öğrendim durumunu..
Her şey iyi olur umarım diyorum ve nasipte varsa mutlak dünyaya gelecektir. Sorunların olması da yine buna da şükür çok farklı sorunlar yaşayıp da hamile kalamayan insanlar var. Senin iki tane dünya tatlısı oğlun var.. forumda bir kız vardı. Her şey normal..sadece spermler dölleneceği zaman yumurtalıklarında bir madde varmış spermleri öldürüyormuş. Çare bulamıyorlardı.
Her şeyin hayırlı sonuçlanmasını diliyorum senin için.
içmem inşallah, nikotinin ve içindeki bi dünya zehirin sütüme geçip bebeğime zarar verme düşüncesi bile sigaradan tiksinmeme yetiyor.
hamileyken eşim benı hep aldatıyordu birahende kons.kadınlarla geziyordu
en son kotn gittiğimde bir tel geldi konuştru şu an gelemem felan dedi kapadı
elinden teli aldım aradımkadın çıkdı kapadım
sustum nst odasıan gittim cocuğu dogurup sana vericem bir saha sakın benım yanıma yanaşma dedim
özürler bilmem ne yalanlar
neyse cocuk doğdu 6-7 aylıkdı ayrıldık
yinede o hallerde bile sigara içmedim yavruma zarar gelmesin die
şimdi sanal içiyom bol bol
zaten bende öyle diyorum canım artık hamilelik defterini kapatmayı düşünüyorum..sen de kafana herşeyi takma bebişimizi üzme..
onları boğasım geliyo zaten!
ablacım amin,son cümlen ne kadar doğru..
kızlar hasta olan herkeselere geçmiş olsun,Allah şifa versin..ben kaçıyorum,evi toparlayayım
kızın 11 yaşındaydı dimi fallenn
eski konuları salla boşşverrr , herkes hakettiğini yaşarmış sende fazlaymışsın zaten o adama ,
hani güzel şeylerden bahsediyoduk laaa
sustum nst odasıan gittim cocuğu dogurup sana vericem bir saha sakın benım yanıma yanaşma dedim
gunaydınlar herkese.......
ooo sebatiye aplam gelmişnasıl olsun aplacığım
Aman aman Allah içirmesin.
bi güzel konu benden olsun o zaman
sanırsam yakın zamanda işsiz güçsüz bi hatun olabilirim, işyeri kapanıyoda yüzde 95 ihtimal
kv ile günlere katılırım bileziklerimi takıp yakama da küçük altınları takarım sünnet çocu gibi
büssürü borcumuz da var ousla çalar oynarız artıkkk
amin,çok teşekkürler ama pek umudum kalmadı artık,Allah daha büyük ve çözümsüz dert vermesin diyorum..
canım ablam
kötü dün arabayı çarptım.hala kendine kızgınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?