- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
BEN DE BIRAKTIM ÇAY İÇMEYİ, SABAHLARI BALLI SÜT İÇİYORUM. BU ARADA SİGARA DA KULLANIYORDUM, ŞİMDİ İÇENİN YANINDAN BİLE GEÇMİYORUM ÇOK ŞÜKÜR ÖĞRENDİĞİM GÜN BIRAKTIM.evet balım 2.5 aydır içiyorum folic plus kullanıyorum çayı kahveyide bıraktım günde 2-3 bardak günlük süt içiyorum
İnşallah herşey gönlünüze göre olur kızlar,sağlıklı gebelikler olsun,bebek isteyenlerede rabbim nasip etsin
Bizler bu dönemi atlattık tabi,sıra torun sevmeye geliyor artık
sENİ O ÇEKİRDEĞİN İÇİNE SOKAR, ÇEKİÇLE EZERİM FALLEN
KADİŞİM HOŞGELDİN, SONUÇLARIN NE ZAMAN KESİNLEŞECEK PEKİ? HAKLISIN ÇOK KAFAMA TAKIYORUM AMA ELİMDE DEĞİL Kİ. İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA ALIRIZ YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA.
normalde kapatıcı sürüyorum ama bugün uzun etek giydiğim için özgür bıraktım
sENİ O ÇEKİRDEĞİN İÇİNE SOKAR, ÇEKİÇLE EZERİM FALLEN
KADİŞİM HOŞGELDİN, SONUÇLARIN NE ZAMAN KESİNLEŞECEK PEKİ? HAKLISIN ÇOK KAFAMA TAKIYORUM AMA ELİMDE DEĞİL Kİ. İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA ALIRIZ YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA.
Allah razı olsun kuzum mesaj atıyorum sana özelden.
Seninle uğraşmak çok hoşuma gidiyor bebeğim yirim seni
Töbee töbeee nası bağladın konuyu buraya tebrik ediyorum!! vermişlerdir kuzum sana ilacı delirme, sulandırıcı kullanıyon mu? benim annemin varisleri çok fenaydı ve hi tedavi görmemişti kıyaslama bile sakın :))))) Allahın izni ile sağ salim alacaksın bebişini kucağına
BEN DE BIRAKTIM ÇAY İÇMEYİ, SABAHLARI BALLI SÜT İÇİYORUM. BU ARADA SİGARA DA KULLANIYORDUM, ŞİMDİ İÇENİN YANINDAN BİLE GEÇMİYORUM ÇOK ŞÜKÜR ÖĞRENDİĞİM GÜN BIRAKTIM.
TORUN DA NE TATLI OLUR DİMİYEĞENLER BİLE ÖYLE, TORUN SEVGİSİ HELE BAŞKADIR DİYORLAR.
canım bende bilmiyorum ki dün lekenlemem oldu doktora gititm 6 hafta 2 günlük ama bebek falan yok ortada sadece büyüyen bir kese var ve o kese de 1 hafta geriden geliyor zaten..yani ne olduğu belli değil..haftaya salı tekrar gidicem,bilmiyorum.
bak şu 10 gündür o kadar mahvetmişim ki kendimi dün sabah oğlumun biri yanıma geldi anne nasılsın dedi iyiyim oğlum dedim,artık gidin yanımdan diye bağırmayacaksın bize değil mi dedi işte o anda aklım başıma geldi..toparladım kendimi..
canım herşey olacağına varıyor..
canım bende bilmiyorum ki dün lekenlemem oldu doktora gititm 6 hafta 2 günlük ama bebek falan yok ortada sadece büyüyen bir kese var ve o kese de 1 hafta geriden geliyor zaten..yani ne olduğu belli değil..haftaya salı tekrar gidicem,bilmiyorum.
bak şu 10 gündür o kadar mahvetmişim ki kendimi dün sabah oğlumun biri yanıma geldi anne nasılsın dedi iyiyim oğlum dedim,artık gidin yanımdan diye bağırmayacaksın bize değil mi dedi işte o anda aklım başıma geldi..toparladım kendimi..
canım hemotolog profla konuştum şu an benım plt 400 felan 450 yi aşarsa ilaca gerek var dedi
en son 372 idi bende varis yok korkuyorum elimde değil..
milletin 800 e 900 e çıktığı oluyormuş plt si
demir eksikliğinden oluyormuş
al işte benim de aynı böyle ama geçecek inşAllah :))))
BEN DE BIRAKTIM ÇAY İÇMEYİ, SABAHLARI BALLI SÜT İÇİYORUM. BU ARADA SİGARA DA KULLANIYORDUM, ŞİMDİ İÇENİN YANINDAN BİLE GEÇMİYORUM ÇOK ŞÜKÜR ÖĞRENDİĞİM GÜN BIRAKTIM.
TORUN DA NE TATLI OLUR DİMİYEĞENLER BİLE ÖYLE, TORUN SEVGİSİ HELE BAŞKADIR DİYORLAR.
ben sigara hiç kullanmadım, umarım sende doğumdan sonra başlamazsın iyi bişey değil içme bi daha be canım, kesenede zarar sanada zarar
ay kadiş kitap yaz sen ilk doğumunda yeterince olaylı, bu hamilelikte yılan hikayesine döndü
NE KAA HIZLISIN FALLENfalleni de gebe yaptıkk, 2. bebiş hayırlısı olsun
bende araştırsam mi acaba bu yöntemi
çok canımı sıkıyor
mesala havuza girerken su bazlı fondöten sürüyorum
Allah razı olsun kuzum mesaj atıyorum sana özelden.
Töbee töbeee nası bağladın konuyu buraya tebrik ediyorum!! vermişlerdir kuzum sana ilacı delirme, sulandırıcı kullanıyon mu? benim annemin varisleri çok fenaydı ve hi tedavi görmemişti kıyaslama bile sakın :))))) Allahın izni ile sağ salim alacaksın bebişini kucağına
Eki Görüntüle 764080 Eki Görüntüle 764079 Eki Görüntüle 764080
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahımmmm(( zibidim bu ne yaa
normalde kapatıcı sürüyorum ama bugün uzun etek giydiğim için özgür bıraktım
falleni de gebe yaptıkk, 2. bebiş hayırlısı olsun
Geçmiş olsun, kesenin içinde umarım pıtırcık ve kalp atışları vardır, stres olmanız normal ama çok aklı başında çocuğunuz varmış Maşallah ona allah sizi onlara onları size bağışlasın..
Korkma bişi olmaz bu değerlerle benim arkadaşım 9 ay boyunca iğne vurdu kendine kötü düşünme güzel şeyler düşün, güzel olsun mutlu hamişler olun!
bende araştırsam mi acaba bu yöntemi
çok canımı sıkıyor
mesala havuza girerken su bazlı fondöten sürüyorum
ah nemişim ikizlerden önce de bir hamileliğim olmuştu o da ayrı bir olaydı..onu anlatsam tekrar şaşırırsınız..pat diye hamile kalıp hamileliği normal devam eden insanlara hayranım ben
ah nemişim ikizlerden önce de bir hamileliğim olmuştu o da ayrı bir olaydı..onu anlatsam tekrar şaşırırsınız..pat diye hamile kalıp hamileliği normal devam eden insanlara hayranım ben
Zibidi neden gerek duyuyorsun ki buna. Cildin sorunsuz görünüyor. Zaten denizde fazlasıyla terleyeceğinden hava almanı engellemez mi?
dimi, bide o çocuğu istemeyenler oluyo
Geçmiş olsun, kesenin içinde umarım pıtırcık ve kalp atışları vardır, stres olmanız normal ama çok aklı başında çocuğunuz varmış Maşallah ona allah sizi onlara onları size bağışlasın..
]
OLmaz mı ana paranın faizi derler torun için
Canım benimmgel sarılacam sana kadişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?