Aferin
Belki gelince seni ödüllendirir
Bi daha kürk kazanırsa sana yollar
Konu yok galiba , ben bulurum hemencik
Şimcik şöyle bi durum var
Kayınpederimin ve görümcemin izin günü hafta içi diye onları haftaiçi zorlanacak olsamda iftara alacaktım
Salı ikisine de uyuyor diye Salı düşündüm..
Pazartesi akşamdan biraz hazırlık yaparım diye düşündüm..
Şimdi de müdür aradı şirket iftarı Pazartesi dedi
Kabul ettim..
Yani bu biraz mecburi bişey olur, katılmayan tüü kakalanır..
O yüzden..
Ayvayı yedim mi ben şimdi
Pazar benim için daha uygundu ama Pazar kayınpederim daha yoğun çalışıyo
Ben onları Pazar alsam ayıp mı olur
Kendimi zorlasam geç uyusam da Salı mı alsam
bence pazar alamanda hiç bı sakınca yok kp.çalışırsa çalışsın nede olsa hazır yemeğe geecek sen çalışan insansn alabıldığine şükretsinler şekerim hiç kasma pazar gunu davet et rahat rahat hazırlanırsınŞimcik şöyle bi durum var
Kayınpederimin ve görümcemin izin günü hafta içi diye onları haftaiçi zorlanacak olsamda iftara alacaktım
Salı ikisine de uyuyor diye Salı düşündüm..
Pazartesi akşamdan biraz hazırlık yaparım diye düşündüm..
Şimdi de müdür aradı şirket iftarı Pazartesi dedi
Kabul ettim..
Yani bu biraz mecburi bişey olur, katılmayan tüü kakalanır..
O yüzden..
Ayvayı yedim mi ben şimdi
Pazar benim için daha uygundu ama Pazar kayınpederim daha yoğun çalışıyo
Ben onları Pazar alsam ayıp mı olur
Kendimi zorlasam geç uyusam da Salı mı alsam
sen varken bıze kalırmı hıhhadi bul bakalım akşama ıftrda ne yapıyorsun meselaa bu aralar en popüler konu bu
Akşama ben tekim bişey yapaya gerek yokyerim bişiler
Cips mips te alırım
salı gelin dedin mi sen çek, demediysen ertelersin ama gelin dediysen bi günlük sık kendini pazartesi gecesi salıya al bence
sen bide akşamları da erkenden evde olmuyosun dimi, yorucu olccak ama sen bilirsin
bence pazar alamanda hiç bı sakınca yok kp.çalışırsa çalışsın nede olsa hazır yemeğe geecek sen çalışan insansn alabıldığine şükretsinler şekerim hiç kasma pazar gunu davet et rahat rahat hazırlanırsın
bu arada bu akşam kp. bızı iftara dışarı götürecek
evet saolsun hiç görümceleri karıştırmadan sadece aile içi yemek yıycez hep araya görümcelerıde sokuşturulardıİzin gününüz ne zaman tutuyo diye sormuştum görümceme
O da annesine söyledi tabi
Ama davet için Ous aramadı henüz
Evet ben bari birgün önceden hazırlarım birazını diye düşünmüştüm de şirkette tam iftar gününü buldu
Çalışıyo derken benim gibi değil, iftara gelemiyo o. Yemek sektöründe çalışıyo malum.
Geçen sene de gelemedi bi de
Vay senin kayınpederi gözüm tuttukaynanaya çekmemiş
bende yarın için randevu aldım , kansızlık,demir,b12, çinko herşeyime baktırıciimmmm
bidaki ay diyodum ama hazır yoğunluk yokken aradan çıksın dedim
kız senı görunce cips aklıma geliyor cips görunce sen
hoşgeldin çekirgecim,
Pazar günü al kızlarında dediği gibi adamcağıaz hazır sofraya gelcek yoğun oılsa ne olurki
Görümncen pazar olursa gelebilir mi peki
katieem selam,
kp ii adammış tuttum
hoşgeldin çekirgecim,
Pazar günü al kızlarında dediği gibi adamcağıaz hazır sofraya gelcek yoğun oılsa ne olurki
Görümncen pazar olursa gelebilir mi peki
katieem selam,
kp ii adammış tuttum
evet saolsun hiç görümceleri karıştırmadan sadece aile içi yemek yıycez hep araya görümcelerıde sokuşturulardı
ozaman yıne salıya kalacak galiba çekirge çok zorlanırsın canımya ben butun gun evdeyim mısafır gelcek oldumu elim ayağıma dolanıyor
bende baktırmak istıyorum devlet hastanesınemı gıdeceksın ınsulın dırencım var galiba benımde bu testlerden sonra belli olur değilmi sanada geçmiş olsun sovr
Hoş buldum sende hoş geldin gorretcim
Yok gelemiyo ki, iftara bile gelemiyo çünkü yemek sektöründe o zaman onun en yoğun saati..
Görümcem gelebiliyo, akşam erken çıkıyomuş bu hafta
Galiba Salı olacak evet
Valla mı sevindimyani ben acemiyim diye bi bende oluyo bu durum sandım ama
Günler tutmayınca hafta içi almıştım geçen yılda ama o zaman 3 kişilerdi
Şimdi dünürcanlar da var4 dünürler + 3 kaynanamlar + 2 de biz = 9 kişiyiz
Çorbayı ve bezelyeyi Pazartesi gecesi yaparım artık ( Şirket iftarından 12 de döneriz malum sohbet muhabbet yol )
Köfteleri de Ous hazırlar dolaba atar
Ertesi günde izin ister 1 saat erken çıkarız trafiğe kalmadan gideriz
Ous patlıcan kebabı yapar ben pilav, börek ve salatayı
Olur herhalde
Hoş buldum sende hoş geldin gorretcim
Yok gelemiyo ki, iftara bile gelemiyo çünkü yemek sektöründe o zaman onun en yoğun saati..
Görümcem gelebiliyo, akşam erken çıkıyomuş bu hafta
Galiba Salı olacak evet
Valla mı sevindimyani ben acemiyim diye bi bende oluyo bu durum sandım ama
Günler tutmayınca hafta içi almıştım geçen yılda ama o zaman 3 kişilerdi
Şimdi dünürcanlar da var4 dünürler + 3 kaynanamlar + 2 de biz = 9 kişiyiz
Çorbayı ve bezelyeyi Pazartesi gecesi yaparım artık ( Şirket iftarından 12 de döneriz malum sohbet muhabbet yol )
Köfteleri de Ous hazırlar dolaba atar
Ertesi günde izin ister 1 saat erken çıkarız trafiğe kalmadan gideriz
Ous patlıcan kebabı yapar ben pilav, börek ve salatayı
Olur herhalde
çok yorulacaksın çekim ama kp seviyorsun sen onunda gelmesi için salı günü ancak olur...
evt devlt hast gidicem, 5-6 ay önce özel bi polikliniğe gitmiştim doktyor sahtekar çıktı tabi hepsi aynı olucak değil ama bu randevu sistemiyle eski zorluklar yokmuş
sahtekar derken , şeker yüklemesi yapıldı kan ve idrar tahlili yapıldı, adam bana şeker olma ihtimalin yüksek dedi, kansızlık var dedi,demirin düşük dedi birde idrar yolu iltihabı var dedi, neyse ben başladım ilaç kullanmaya
sonra benim pimpirikli ous'un kendi doktoru var doçent mi ne güvenemedi götürdü ona , doktor zaten benim gittiğim doktorun adını duyunca saydırmaya başlamış sahtekar güvenilmez vs diye meğer doktor deprezantla anlaşmalıymış ondan bana kutu kutu ilaç yazmışş ve değerlerimde gayet normalmiş yuh dedik
sonra pimpirikli ous garanti olsun diye aile hekimine de gösterdi benim sonuçları oda aynı şekilde değerler gayet normal demişş
ayyyy çok konuştum yoruldum böyle işte
canım senın ousun becerıklıymiş benımkıne masaya bardak koy desem onuda kırar bıde bana nıye yaptırıyorsun dıye kızar ustune
bizde geçen gun aldık ıftara kp. nın kardeşlerını 18 kişiydik çok kalablık köfteleri dışardan söyledık pişirmeye zamanın olmazsa dıye dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?