09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

senin durumda benden hallice

başka iş bakmaya başlasan

senden hallice mii

valla bu kapanma olayını duyan 2-3 kişi geldi -aradı , kapandığında ara yardımcı olalım diye ,

onlardan umutluyum biraz, eşimin eniştesi vergi dairesinde şefmi müdür mü bişi, o dedi buluruz diye

kapansın da tazminatımı alayım diyorum üstüne de ara vermeden çalışmaya başlarsam çok iyi olur

tazminat havadan gelmiş gibi olur, birikime katkı olur, İnşallahh ev alımımız daha kolay olur

naber bacular ne var ne yok
cumartesi kvleri iftara çağıracağım menüm
mercimek çorbası
dolma+yaprak sarma
lahmacun
cacık
salata
üzüm + karpuz

nasıl yeterlimi

Elhamdülillah bu duyguyu da tattırdı Rabbim. Ben nankörlük ediyorum sanırım kendi kendime bu kadar sıkıntı yaparak, Allah affetsin.

İnşallah sen de bir gün yeniden tadarsın annelik duygusunu, Allahtan ümit kesilmez dimi

Amin bitanemmm

dediğim gibi tadını çıkar şükür et...
relax ol

geçmiş olsun abla

adı üstüne kaza kim bile isteye yapar, kendini suçlamayı bırak bence

önemli olan kimseye bişi olmamışş

Selam cümleten

geçmişi okudum biraz sağlık sorunlarından bahsedilmiş
allahım tüm hastalara şifa versin,
bizde içinde sağlık sorunu vermesin.

Fallancım, senin evladın var yahu hiç olmayanlar napsın :)
kadesacım, allah evlatlarına uzun ömürler versin, bu durumun hayırlısıyla netliğe kavuşur inşallah.
Sovr pampa en kısa zamanda iş bulursun inşallah kv ile de yakınsınız evde olman sana iyi gelmeyebilir.
Sebatiye ablam, kaza geliyorum demezki cana geleceğine mala gelsin hatalar bizler için sıkma canını.
Nemiş en kısa zamanda bebiş haberlerini bekliyoruz.
Zbycim çok belirgin değil aslında damarların kapatıcıya gerek yok ki gibi geldi
lydxcim bende belimde leke var aynısından annemde de var kaybolsaydım tanırlardı beni :)
asyalım yarın banada misafir gelecek menü düşünüyorum :s
nickim selamlar sanada :)
atladığım diğer arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar aklıma gelenleri yazdım.

çek çekim çalışıyor heralde görünmüyor ortalıkta :d

GEÇMİŞ OLSUN çiçeeemmm keşke bende tatile gitmedne olsam bitse
birde orda olurmuyum offf offfffffffffffffffffffffffffff:26::26::26::26:

Ben 3 gıdıyorum 5 adet olucam sanırım veya gebe geciktirici kullansam hamıleysem zararı olurmu?

Ben 3 gıdıyorum 5 adet olucam sanırım veya gebe geciktirici kullansam hamıleysem zararı olurmu?

cute senı keserimmmm gebelik şüphen varsa sen delimisin ilaç içiyosun
sakın içme bırak gelirse gelsin.
onu ben içecem eger gelmezse son iki gün kala içiyim diyom ne derseniz kızlar ??

BEN ayvalıkda olmucam ama penpişim :))))

Ben hıc kullanmadım gecıktırıcı ama 2 gun kala azdır yahu sanırım o hapı bıraktıgın an kanama oluyor sonra duruyor tekrar adet oluyomusun
tampon kullananan varmı adet olursam tampon koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…