09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

gayet iyi tazminat iyi miktardaysa daha da iyi.iş değiştirmek değişiklik iyi gibi duruyor

Son düzenleme:
dogum paramı hesapladımda :) 6300 tl tutuyor cıktı ayakta bundan hıc kesıntı yapıyorlarmı acaba netten hesaplattım
ılk dogum paramı eskı esım almıs benden habersız sonrada sıgortandan benı ve egeyı dusurmustu yararlanmayalım ondan dıye 8 ay sonrada mahkeme bıtmıstı

doğum parasını en iyi ben bilirim canım.. sakın zamanını geçirme rapor almak için. yoksa eksik alırsın paranı.

merhaba ipek nasılsın?
doğum parası ne oluyor beni de bilgilendirir misin?

merhaba canım.
devlet seni anne olarak kısmen koruyor. ve ücretsiz izinleri saymazsak 2 ay doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra izin hakkın var. bu izin zamanı da maaşını iş yerin vermiyor brüt maaşının 2/3 ünü devletten alıyorsun. bir de süt parası ekliyorlar. ama süt parası çok fazla bir şey değil. ama 2+2 kuralını 1+3 de yapabilirsin. yani doğumdan önce 1 ay doğumdan sonra 3 ay izinli olursun.evraklar kati suretle tam ve yanlışsız olmalı.

ben yanlış anlamışım toplu para alınıyor sandım. her ay brüt maaşın 2/3 nu veriyorlar izinli olduğun sürede öyle mi?

doğum iznindeyken düzenli maaş almıyoruz yani:44:
bilmiyordum ben hiç bunları öğrendiğim iyi oldu canım sağol.

bazıları çok uğraşıyor nedense. ben hiç sorunsuz almıştım. aslında baya dikkat edilmesi gereken şeyler var. sen o noktaya gel bakalım da

elmayra için saygı duruşu banlandığı için durma eylemi yapıyoruz şuana kadar en ıyı ben durdum

Aferin
Belki gelince seni ödüllendirir
Bi daha kürk kazanırsa sana yollar

Konu yok galiba , ben bulurum hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…