09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

maasın cok dusuk be canım yaptıgın ıslere kıyasla ozellıkle
ne yapmayı dusunuyorsun sımdı?

ne kadar azmış. asgari ücret ne kadar zaten.
başka iş baksana. bulduktan sonra ayrılabilirsin. ama şimdilik evlilik arifesinde hızlı karar verme derim ama boş da durma bak bir taraftan zibidi. çok üzüldüm canım. en kötüsü de çocuğunun zamanından çalıp pazarları gelmen.

Zibidim maaşın çok çok çoook düşük bu maaşa bu işkence çekilmez, borcum harcım yok diyorsun bırak gitsin. Sıkıntıya girdiğine değmez, çok canın sıkılırsa başka iş bakarsın. Pazar günü gidilen ve karşılığı verilmeyen işten hayır gelmez...

Evde neden sıkılasın ki? Kendine güzel bir sürü uğraşlar bulursun yazık değil mi emeğine zamanına... Hayat bu kadar ucuz olmamalı..

de..
Annem bıdı bıdı yapıcak bana..
Oooff
bu akşam bi konuşayım onlarlada ona göre bırakıcam..

ben annemin dırdırını çekeceğime 50 kere kocamın dırdırını çekerim daha iyi. aile bir yere kadar maddi destek verir sonra batar bence. hem sen de rahatsız olursun. evlen durumlar müsaitse ona göre karar vermelisin.

maasın cok dusuk be canım yaptıgın ıslere kıyasla ozellıkle
ne yapmayı dusunuyorsun sımdı?

satınalma
halka ilişkiler vs. Yaparım cnm da düzgün bir iş lazım
böyle 30 işi tek kişiye yüklenmeyecek bi yerde
ya kişiliğimden alıştığım özelliklerimden cıktım burda.
Hep yönetici olarak çalıştım ben.
Ama burda durum farklı..
Sesim cıkmad baştan deneme dönemi diye.
Sonrada alçak eşek saman koyan cok olur lafı gibi oldu...

ipek iyicene soğudum sabahları kalkamıyorum bile ayaklarım geri geri gidiyor.
Aynen cocuğumun zamanından calıyorum ben sabah 11-18 arası burda oluyorum araba satmaya calışıyorum. Satsam bile bana herhangi bir artısı da olmuyor

Zibidi sen bana en şıkından bi CV'ni göndersene özelden mailimi yazacağım bizim İstanbul'da da lokasyonlarımız var, paylaşayım belki gönlüne göre bir şeyler çıkar?

ya bu iş verenler ne kadar salak. bilmiyorlar ki şu kuralları:
1. elemanıma iyi davranırsam o da müşterilerime iyi davranır.
2. elemanı önce mutlu etmem lazım ki verimli çalışsın.
bir çoğu aynı canım emin ol..

Zibidi benim eski işyerim öyleydi
Adam işçiden ne koparsam kar diye bakıyodu
3 kişilik iş verir az maaş öderdi
Kızarsan köpürürsen 50 -100 zam yapardı kızmazsan o da yok
İş bölüm yoktu
Çıkış saati düzenli değildi
İstifa ediyordum kabul etmiyordu
Bulmuş enayiyi tabi

Ben çok bekledim eleman alsınlar yetiştirip çıkayım diye
Gelen giden oldu 1 günde bile kaçan oldu ama üstelemediler
Beni oyaladılar
Bende dedim ben artık beklemeyecem haberiniz olsun
Evleniyorum ben bu yoğunluğa gelemem dedim
Saatlerimi düzenlediler evlendikten sonra, çıkmıyım diye
6 da çıkıyodum ama işler birikiyodu tabi dhaa fazla stres oldum
Olmuyo ben çıkıcam dedim
Oralı olmadılar yine oyalarız sandılar

Ous'ların firmaya muhasbe epersoneli aranıyodu işte
Bana söyledi
Seninle aynı binaysa gelmem dedim
Yok öteki bina dedi
Çok sevindim
Yalanım gizlim de yoktur, patrona da dedim ben görüşmeye gidiyorum
Büyük bi firma diye alınmam sandı
Gittim görüştüm
Pazartesi gel başla dediler
Bunlar bi morardı o en sevdiğim tabloydu işte
Normalde beni kızları gibi sevdiğini söyleyen karı koca düşmen gibi baktı bana o 2 gün tavırlar tripler bilmem neler..
Tazminatımı da aldım çıktım ( evlilik sebebiyle )

Buraya geldim
İnsanlık gördüm resmen
Bi rahat nefes aldım

Şimdi bırakın kk ya girmeyi ben kendime çeyizlik bişey bakamıyordum
Annemler yakına geliyodu ben 1 saat izin alsam surat düşüyodu onu sallamam ama iş birikiyodu yani
Çok şükür ben kurtuldum, Allah seni de diğer aynı dertten muzdarip insanları da kurtarsın
Roman gibi oldu ama bu daha binde biri

şaka gibi dimi
önce ki çalıştığım yerde halkla ilişkiler ve reklam yöneticisiydim.
Kurumsal pazarlamaya bakan bir ark. Yanımda onu yönlendiriyordum.
Ve 1500 tl. Maaş alıyordum.
Annem zoruyla çıktım ordan uzakmış yolmuş vs.
Sonra burasını buldum ilk giriş 2 ay denemeden sonra zaman gelicek dediler 900 tl. Aldım.
Ve sonra üzerime yavaş yavaş iş yüklemeye başladılar.
Hadi deneme dedim sesim cıkmadı
ama gecen ay yeter dedim ağlarak istifamı verdim.
(he bu arada burgaz da şubemiz var onunda girişlerini ve müşteri memnuniyetlerini ben yapıyorum. )
istfam kabul olması sabret dendi ve bi kaç gün sonra 450 tl pirim aldım ve yardımlarından dolayı heray alıcaksın denmişti..

canım cok ıyı anlıyorum bende daha onceden 5 sene kurumsal bır fırmada calıstım sıgorta sırketınde guzel guzel gıyınır gıder gelırdık guzeldı ne zmaan ıs degsıtırdım buraya geldım anam bır morelım bozuldu benım bır kere cok kucuk geldı ınsanlar cok garıp geldı gıyımler tuhafıma gıttı sonra zamanla alıstım ama bende her ısı yaptım dıyebılırım sana acayıp haksızlıklara ugradım ben cıkıcam dedıkce babam senın cocugun var cıkamazsın dıyordu bana yuz bulsam atıcam suratlarına ıstıfayı
sonra bu yaptıgım ıslere alıstım sonra evlencem dıye sabrettım sonra evlendım bır suru borcumuz vardı sabrettım asla oh olsun demıyorum 1 kısı harıcınde benı en zorlayan adam dugun gunu bıle yarım gun benı cagırıp benı hungur hungur aglatmıslardı ısten kovuldular
mevkım degıstı sımdı her gelen bır laf sokup bır ıs yıkıp gıdemıyo maasımda fark ettı cok degıl ama 2.5 seneye yakın aynı maasla calıstım daha dogrusu farbıkadakı herkez boyle calsıtı 100 tl bıle olsa sevınecektım sımdı daha rahatım ekımde tekrar zam olacak
yanı sızın oradakı gıdısatta degısmezse ve sen gıdıp hakkını almazsan kımse sana hakkını vermıyor
ha ben aradımmı ınan aramadım hatta pozısyon degsııklıgını ogrecegım gun soylentı cıktı benı kovacaklar dıye oyle emanet gıttımkı dedım evı oglen gelınce toplarım kovulucam

Mutlaka Allah bır kapıyı acar ama acmıyorsa senınde oradan rızkın bıtmıs demektır
evlenene kadar annenle kapısma durumun var en azından evlenene kadar dur sonra zaten calısmazsın sonra ıstersen ertu sana guzel bır ıs bulur belkıde kucuk bır dukkan acar sana ne guzel olur

Son düzenleme:
Zibidi sen bana en şıkından bi CV'ni göndersene özelden mailimi yazacağım bizim İstanbul'da da lokasyonlarımız var, paylaşayım belki gönlüne göre bir şeyler çıkar?

Zibidi İstanbul'da değil sanırım Tekirdağ'da..

ha buarada suanda uzerımde pembe bır bol paca pantolon converse beyaz tshırt rahat rahat sandalyede suzuluyorum

bırde bana o kadar abartmıslardıkı fabrıka mudur herkezın kendıne aıt olan ayak ıstıcı ufolarınıb ıle bana kapattırıp actırıyordu
gerızekalı onu hıc ozlemıyorum

buarada zıbıdı salonunu gordum cevap yazdımmı bılmıyorum
bıze gosterdıgın koltuklar bu sanırım
harıka olmuslar yanı ben hıc begenmemıstım koltukları a ma gerek renk gerek yerlesım sekıllerı hıc dusundugum gıbı olmamıs cok begendım canım
güle güle oturmayı nasıp etsın allah dorugun odasımı kaldı bır tek

ben bu işyerimde hep çok rahattım 6 yıldır

oda başımızda patron olmamasından kaynaklı

8 şirket sahibi birleşmişler bu şirketi kurmuşlar hepsi kendi işyerinde ayda yılda bir uğruyolar

burda mangal partileri de yaptık yeri geldi erkenden evlere de kaçtık görmüyolardı çünkü

hala öyle nettede rahat dolanırım istersem gün boyu yatarım yada işe gelmem 3-4 gün cepten aradıklarında işteyim derim kimi zaman

sonuçta işimi aksatmam iş, maaş konusunda da izmir şartlarına göre iyi maaşım, arabada verdiler, telefon ft ödeniyor

ama burdan çıktıktan sonra diğer iş yerimde çok zorlanıcam , bu kadar rahat olamam sanırım hiçbiyerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…