Ağustosun 1 inde çıkıcam..
evet canım bu adam piyasada yokken ben gittiği yere kadar çalışacaktım. sonra adam gelince çık dediler izne. iyi dedim. adam 3 gün sonra istifa edince aradılar illa gel diye. ahh eşek kafam diyemedim ankaradayım eşim anca hafta sonu gelip alacak beni diye. çocuk doğmadan ben iş koliktim. neyse gittim son güne kadar çalıştım. cuma işi bıraktım ptesi doğum yaptım.. gerçi 2 maaş aldım hem burdan hem ssk dan ama yine de şimdiki aklım olsa yatardım evde.dogum ıznınden senı gerımı cagırdılar canım?
valal aynen oyle 2.5 sene o adamlarla calıstım abımın eskı patronlarıyla o fabrıka mudur harıc yemın edıyorum hayatımda boyle aptal bır adam gormedım 55 yasında bana gelır onun dedıkodusunu yapar ona gıder benıa nlatır herkez bılıyordu yuzune gulse arkadan kufuru basan bır adamdı herkez bı oh cektı herkezın tuvalete ınıslerını sıgaraya gıdıslerını hesaplardı dakıka dakıka kafası atarsa sucu olmayana sarardı
en cokta bana en sn gelen ve en kucuk bendım ınan cok cektırdı en son bu olayların olacagını bılmıyoruz bız sebebını yazamıyorum mahkemelık oldualr 15 gun once benı aglattı herkezın ıcınde kahvaltımı edıyordum agladıma gladım dedım Allah belasını versın onun onurada dedım boyle boyle
ısten cıkıp kredılerı odeyemeyelım dıyorsan cık gel hemen dedı
yanı oda ıstedıgım cevabı vermedı aslında haklıydı 15 gun sonra polisler avuaktlar eslıgınde bır sabah soke olduk
o ay hem terfı oldu 250 tl gıbı gecıcı zam aldım herkez aldı o ay elımıze para gectı krdıyı kapadık araba aldık hanı bır anda
am arahat 2 sene adam benımle acayıp oynadı benı sık sık odasına cagırıp senın psıkolojık sorunların var hayatın yolunda gıtmıyor ondan boylesın dıyordusebebı ıse bana gunluk cekılen renklı sıyah beyaz fotokopı adetlerını aldırmaya calısıyordu
makınede verıyor ama tutmuyordu sureklı bu yuzden
yanı ıpek anlat anlat bıtıremem o adamı
ne cabuk karar verdın kız acaba kendınımı kovdursan tazmınatı alırdın
evet canım bu adam piyasada yokken ben gittiği yere kadar çalışacaktım. sonra adam gelince çık dediler izne. iyi dedim. adam 3 gün sonra istifa edince aradılar illa gel diye. ahh eşek kafam diyemedim ankaradayım eşim anca hafta sonu gelip alacak beni diye. çocuk doğmadan ben iş koliktim. neyse gittim son güne kadar çalıştım. cuma işi bıraktım ptesi doğum yaptım.. gerçi 2 maaş aldım hem burdan hem ssk dan ama yine de şimdiki aklım olsa yatardım evde.
ipeğim kv dırdırından anne dırdırı iyidi ama haksızlık etme
Merhaba arkadaşlar... bende katılabilir miyim sohbetinize.. çalışan bayanların buluşma mekanı galiba burası.. ben 30 yaındayım 4,5 yıllık eviliym, 1,5 yaşında bi oğlum var..
sneijder karısı demişki bir bayanla birlikteliğim oldu ama pişman değilim bir gun kocam 3 seks yapalım bir kızla diye gelirse reddetmem yeniliklere acık bır kadınım demiş
7 aylık tazminat olmaz cnm..
Annemlerle konuştum..
Merhaba arkadaşlar... bende katılabilir miyim sohbetinize.. çalışan bayanların buluşma mekanı galiba burası.. ben 30 yaındayım 4,5 yıllık eviliym, 1,5 yaşında bi oğlum var..
olsun genede baya maas almısın 1+3 seklınde calısında paa degısıyormu ?
benım ılk dogum paramı eskı esım sgk gıdıp geldıgı ıcın benım adıma cekmıs herhalde o zeliha o...suna yedirdi bogazlarında kalmıstır ınsallahhh
o sebebten bılmıyorum ınsallah hamıleysem bende calısabılırdımde hakkımı alırım ama gerı geldıgımde burası benı alırmı bılemem
Merhaba hoş geldiniz
Allah bağışlasın, ben hamilesiniz sandım avatardan dolayı.
Bende 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim, çalışıyorum
orası öyle canım da kvalide yeri geliyo haddini biliyor.
benim annem çok anaç. geçen tatile gittik geldik kredi kartı bir çok geldi gofret anlatamam. annem dedi kadar dedim şu kadar. aa naptınız bakım şu ekstreye. biriktirin ev alın diyorum size diye başlayan ama bitmeyen bir cümle...
dün kardeşimin eşi 320 tl ye bir çanta almış. anneme dedim gelinine desene ne gerek var bu kadar pahalı almaya diye..
ses yok.
Merhaba hosgeldınız hanımefendı
hem evde hem işte çalışıyorum
10.5 aylık evli
3.5 yasında oglum var
26 3 kaldı :)
hamıle oldugumu dusunuyorum arz ederim
burcuu ne dıcem
duygunun ınstagramdan resımlerıne baktım 2 kızıda buyumus aynı eda o kadar guzelkı resımlerı masallah cok uzak kalmısım sahalarda gorunce bı ımrendım bı ozlemısım onları anlatamam
annemde bana saydırır ipek, heralda nazları kızlarına geçiyor, abim müsriflik yapsa o kadar laf etmez
şimdi gelini yok olunca napar bilemem :)
benim kv yüz bulmadığı halde yerini bilmez, bulsa napardı bilinmez
aa senin adına nasıl çekiyor ki? postaneye yatıyor zaten. şahsen gidip alıyorsun. benim annem bile alamadı. bir bit yeneği yapmış bence..1+3 alınca izni son iki ay yanı 2+2 gibi kullanacak şekilde hastaneye gidiyorsun 1 ay kalaya kadar çalışabilir diye rapor veriyor sana. bu raporla 1 ay kala çıkıp 3 ay sonra dönüyorsun. aldığın para değişmiyor.ama raporu almaz da çalışırsan 1 aylık paran yanar.
ülkenin sayılı holdinglerinden birinde yaklaşık 8 sene çalıştım,
stajer olarak başlamıştım enayi gibi çalışmamdan ötürü bırakmamışlardı, zamanla yetiştim işin kurdu oldum
departmanı tek başıma idare eder olmuştum, çıkardıkları elemanların yerine kimseyi almıyorlardı nede olsa gofret yapar herşeyi
akşam olur millet evine gider işimi bitirmeden çıkmazdım, normalde c.tesi çalışma yokken iş varsa gelirdim, yol paramı cebimden vererek hemde, sonra ne oldu departmanı kapatacağız yönetim küçülm kararı verdi deyip şutladılar beni
işim değil evim gibi olmuştu orası, bir sürü çakal olmasına rağmen onlarla savaşmayı öğrenmiştik küçücük yaşımda,
iş öğrenmemde zordan başlamanın büyük katkısı oldu, üstüme iş yıkıla yıkıla hemen hemen her departman hakkında bilgi sahibi oldum
Şimdiki iş yerim kobi tarzında, yaptığım işd e belli, zordan başladığım için buraya alışmak daha kolay oldu.
Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın, çalışmak isteyen herkese hayırlı iş kapıları nasip etsin, zibidicim seninde gönlüne göre versin inşallah.
iş yerindeki huzursuzluk evdekiyle eş değer nerdeyse, ailemizden çok iş yerinde zaman geçiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?