09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım kısmetin bittiği yerde kimse engel olamaz. ama bitmediyse içecek su varsa hala yine kimse engel olamaz. ben hamileyken bunlar bana bir oyun yaptı. birini aldılar güya benim yokluğumda. adam 3 dili süper konuşuyormuş. 10 yıl amerikada yaşamış zart zurt. eee iki karpuz bir koltuğa sığar mı ben dönünce ne olacak? işte ben izindeyken sorcak etcek işi öğrenene kadar. kıvırırsa devam bana da eyvallah. noldu biliyor musun? ben doğum iznine ayrıldım ptesi çarşamba şirketten aradılar beni. adam istifa etmiş. ben bu kadar hesap kitap detay yapamam yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum demiş. yani öz güven sıfırmış onca dili bilse nolcak. çok istemişlerdi gitmemi ama olmadı 3 yıldır hala buradayım. sonra noldu bin dil döktüler gel işler çok diye.doğuma kadar çalıştım

ertuya yazdım prim alınmıcakmış cnm o bir seferlikmiş çok üzüldüm dedim
hemen bırak ordan çık hiçte canını sıkma ben sana veririm yazmış..

Ben ondan para istemiyorum ki
hakkımla çalışaym kendim para kazanayım istiyorum.
Hak edeyim ve hakkımı versinler istiyorum.
Size odamın şuan ki fotosun görseniz şaşırırsınız..
Bu evraklar ne diye..

oh sovr hayat sana güzel canım. bir gün mutfakta yumurta yaptım dediğin gün şok olmuştum zaten. darısı biz garibanların başına.

Muhtemelen
ne ıs yapıyordun pekı orada?
ay nasıl ımrendım ayol soyle kucuk bır ofısmı ? onceden buyuk fırmalarda calısmak ısterdım burada 30 kısılık personel bana az gelmıstı sanırım yaslılık cokuyor :) ilk çalışmaya basladıgımda liseyi yenı bıtırmıstım de :) daha az ınsan ıstıyorum

yok cnm doruğun odasında geldi
onunda fotosunu cekerim akşama..
çok şükür birşey kalmadı

çok teşekkür ederim. Bende bu kadar ummduyordum
wuu oldum direk.
Cok şükür

şarjım olsa bende sıze bızım yonetım katını gosterırdım :) hehe acık ofıs gostermısmıydım yoksa bır ara :)

ertu verecekse dırek hesaba yollasın kuzum o zaman kabul ederım de

geri dönüşüm firması burası tesis, yani büyük bi tesis içinde orta halli tek katlı bi idari binamız var

ben muhasebeciyim , önceden 100 kişiye yakın çalışanımız vardı ama kapanma durumları var şimdi tek ben kaldım

sanırım 3-5 aya da ben çıkıcamm, hayırlısı bakalım

canım sen iyice tükenmişlik sendromuna girmişsin.
hayat çok kısa gerçekten bir daha ele geçmeyecek. kendimizi yememizin anlamı yok gerçekten bırak çık o zaman. tazminatın var mı? gerçi bunlar vermez de.

oh sovr hayat sana güzel canım. bir gün mutfakta yumurta yaptım dediğin gün şok olmuştum zaten. darısı biz garibanların başına.

İnşallah ipekcann darısı başınıza

işyerindeki huzurda çok önemli çünkü çoğu zamanımız burda geçiyo, huzur yoksa tüm hayatını etkiliyo benim öyle oluyo yani

Beni de tip olarak ya Trakyalılara ya Karadenizlilere benzetirler

dogum ıznınden senı gerımı cagırdılar canım?
valal aynen oyle 2.5 sene o adamlarla calıstım abımın eskı patronlarıyla o fabrıka mudur harıc yemın edıyorum hayatımda boyle aptal bır adam gormedım 55 yasında bana gelır onun dedıkodusunu yapar ona gıder benıa nlatır herkez bılıyordu yuzune gulse arkadan kufuru basan bır adamdı herkez bı oh cektı herkezın tuvalete ınıslerını sıgaraya gıdıslerını hesaplardı dakıka dakıka kafası atarsa sucu olmayana sarardı
en cokta bana en sn gelen ve en kucuk bendım ınan cok cektırdı en son bu olayların olacagını bılmıyoruz bız sebebını yazamıyorum mahkemelık oldualr 15 gun once benı aglattı herkezın ıcınde kahvaltımı edıyordum agladıma gladım dedım Allah belasını versın onun onurada dedım boyle boyle
ısten cıkıp kredılerı odeyemeyelım dıyorsan cık gel hemen dedı
yanı oda ıstedıgım cevabı vermedı aslında haklıydı 15 gun sonra polisler avuaktlar eslıgınde bır sabah soke olduk

o ay hem terfı oldu 250 tl gıbı gecıcı zam aldım herkez aldı o ay elımıze para gectı krdıyı kapadık araba aldık hanı bır anda
am arahat 2 sene adam benımle acayıp oynadı benı sık sık odasına cagırıp senın psıkolojık sorunların var hayatın yolunda gıtmıyor ondan boylesın dıyordu sebebı ıse bana gunluk cekılen renklı sıyah beyaz fotokopı adetlerını aldırmaya calısıyordu
makınede verıyor ama tutmuyordu sureklı bu yuzden
yanı ıpek anlat anlat bıtıremem o adamı

ipeğim kv dırdırından anne dırdırı iyidi ama haksızlık etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…