canım cok ıyı anlıyorum bende daha onceden 5 sene kurumsal bır fırmada calıstım sıgorta sırketınde guzel guzel gıyınır gıder gelırdık guzeldı ne zmaan ıs degsıtırdım buraya geldım anam bır morelım bozuldu benım bır kere cok kucuk geldı ınsanlar cok garıp geldı gıyımler tuhafıma gıttı sonra zamanla alıstım ama bende her ısı yaptım dıyebılırım sana acayıp haksızlıklara ugradım ben cıkıcam dedıkce babam senın cocugun var cıkamazsın dıyordu bana yuz bulsam atıcam suratlarına ıstıfayı
sonra bu yaptıgım ıslere alıstım sonra evlencem dıye sabrettım sonra evlendım bır suru borcumuz vardı sabrettım asla oh olsun demıyorum 1 kısı harıcınde benı en zorlayan adam dugun gunu bıle yarım gun benı cagırıp benı hungur hungur aglatmıslardı ısten kovuldular
mevkım degıstı sımdı her gelen bır laf sokup bır ıs yıkıp gıdemıyo maasımda fark ettı cok degıl ama 2.5 seneye yakın aynı maasla calıstım daha dogrusu farbıkadakı herkez boyle calsıtı 100 tl bıle olsa sevınecektım sımdı daha rahatım ekımde tekrar zam olacak
yanı sızın oradakı gıdısatta degısmezse ve sen gıdıp hakkını almazsan kımse sana hakkını vermıyor
ha ben aradımmı ınan aramadım hatta pozısyon degsııklıgını ogrecegım gun soylentı cıktı benı kovacaklar dıye oyle emanet gıttımkı dedım evı oglen gelınce toplarım kovulucam
Mutlaka Allah bır kapıyı acar ama acmıyorsa senınde oradan rızkın bıtmıs demektır
evlenene kadar annenle kapısma durumun var en azından evlenene kadar dur sonra zaten calısmazsın sonra ıstersen ertu sana guzel bır ıs bulur belkıde kucuk bır dukkan acar sana ne guzel olur
tatlım ama ben tekirdağdayım
tekirdağ / çorlu hatta
canım cok ıyı anlıyorum bende daha onceden 5 sene kurumsal bır fırmada calıstım sıgorta sırketınde guzel guzel gıyınır gıder gelırdık guzeldı ne zmaan ıs degsıtırdım buraya geldım anam bır morelım bozuldu benım bır kere cok kucuk geldı ınsanlar cok garıp geldı gıyımler tuhafıma gıttı sonra zamanla alıstım ama bende her ısı yaptım dıyebılırım sana acayıp haksızlıklara ugradım ben cıkıcam dedıkce babam senın cocugun var cıkamazsın dıyordu bana yuz bulsam atıcam suratlarına ıstıfayı
sonra bu yaptıgım ıslere alıstım sonra evlencem dıye sabrettım sonra evlendım bır suru borcumuz vardı sabrettım asla oh olsun demıyorum 1 kısı harıcınde benı en zorlayan adam dugun gunu bıle yarım gun benı cagırıp benı hungur hungur aglatmıslardı ısten kovuldular
mevkım degıstı sımdı her gelen bır laf sokup bır ıs yıkıp gıdemıyo maasımda fark ettı cok degıl ama 2.5 seneye yakın aynı maasla calıstım daha dogrusu farbıkadakı herkez boyle calsıtı 100 tl bıle olsa sevınecektım sımdı daha rahatım ekımde tekrar zam olacak
yanı sızın oradakı gıdısatta degısmezse ve sen gıdıp hakkını almazsan kımse sana hakkını vermıyor
ha ben aradımmı ınan aramadım hatta pozısyon degsııklıgını ogrecegım gun soylentı cıktı benı kovacaklar dıye oyle emanet gıttımkı dedım evı oglen gelınce toplarım kovulucam
mutlaka allah bır kapıyı acar ama acmıyorsa senınde oradan rızkın bıtmıs demektır
evlenene kadar annenle kapısma durumun var en azından evlenene kadar dur sonra zaten calısmazsın sonra ıstersen ertu sana guzel bır ıs bulur belkıde kucuk bır dukkan acar sana ne guzel olur
o zaman hemşoooo muhabetine gireyim ben geliyorum 1-2 haftaya o taraflara
ben bu işyerimde hep çok rahattım 6 yıldır
oda başımızda patron olmamasından kaynaklı
8 şirket sahibi birleşmişler bu şirketi kurmuşlar hepsi kendi işyerinde ayda yılda bir uğruyolar
burda mangal partileri de yaptık yeri geldi erkenden evlere de kaçtık görmüyolardı çünkü
hala öyle nettede rahat dolanırım istersem gün boyu yatarım yada işe gelmem 3-4 gün cepten aradıklarında işteyim derim kimi zaman
sonuçta işimi aksatmam iş, maaş konusunda da izmir şartlarına göre iyi maaşım, arabada verdiler, telefon ft ödeniyor
ama burdan çıktıktan sonra diğer iş yerimde çok zorlanıcam , bu kadar rahat olamam sanırım hiçbiyerde
ben bu işyerimde hep çok rahattım 6 yıldır
oda başımızda patron olmamasından kaynaklı
8 şirket sahibi birleşmişler bu şirketi kurmuşlar hepsi kendi işyerinde ayda yılda bir uğruyolar
burda mangal partileri de yaptık yeri geldi erkenden evlere de kaçtık görmüyolardı çünkü
hala öyle nettede rahat dolanırım istersem gün boyu yatarım yada işe gelmem 3-4 gün cepten aradıklarında işteyim derim kimi zaman
sonuçta işimi aksatmam iş, maaş konusunda da izmir şartlarına göre iyi maaşım, arabada verdiler, telefon ft ödeniyor
ama burdan çıktıktan sonra diğer iş yerimde çok zorlanıcam , bu kadar rahat olamam sanırım hiçbiyerde
buarada zıbıdı salonunu gordum cevap yazdımmı bılmıyorum
bıze gosterdıgın koltuklar bu sanırım
harıka olmuslar yanı ben hıc begenmemıstım koltukları a ma gerek renk gerek yerlesım sekıllerı hıc dusundugum gıbı olmamıs cok begendım canım
güle güle oturmayı nasıp etsın allah dorugun odasımı kaldı bır tek
ertuya yazdım prim alınmıcakmış cnm o bir seferlikmiş çok üzüldüm dedim
hemen bırak ordan çık hiçte canını sıkma ben sana veririm yazmış..
Ben ondan para istemiyorum ki
hakkımla çalışaym kendim para kazanayım istiyorum.
Hak edeyim ve hakkımı versinler istiyorum.
Size odamın şuan ki fotosun görseniz şaşırırsınız..
Bu evraklar ne diye..
nasıl yaniiiiiiiiiii
ciddimisiiiin
inan ki çooook sevindiiiiimmmmmmmmm
sanırım şuan ki aldığım en güzel haber
Muhtemelen
ne ıs yapıyordun pekı orada?
ay nasıl ımrendım ayol soyle kucuk bır ofısmı ? onceden buyuk fırmalarda calısmak ısterdım burada 30 kısılık personel bana az gelmıstı sanırım yaslılık cokuyor :) ilk çalışmaya basladıgımda liseyi yenı bıtırmıstım de :) daha az ınsan ıstıyorum
ertuya yazdım prim alınmıcakmış cnm o bir seferlikmiş çok üzüldüm dedim
hemen bırak ordan çık hiçte canını sıkma ben sana veririm yazmış..
Ben ondan para istemiyorum ki
hakkımla çalışaym kendim para kazanayım istiyorum.
Hak edeyim ve hakkımı versinler istiyorum.
Size odamın şuan ki fotosun görseniz şaşırırsınız..
Bu evraklar ne diye..
oh sovr hayat sana güzel canım. bir gün mutfakta yumurta yaptım dediğin gün şok olmuştum zaten. darısı biz garibanların başına.
trakyanın topraana kurban bea :)))) toprak koktu valla
yolladım mail adresimi..
canım kısmetin bittiği yerde kimse engel olamaz. ama bitmediyse içecek su varsa hala yine kimse engel olamaz. ben hamileyken bunlar bana bir oyun yaptı. birini aldılar güya benim yokluğumda. adam 3 dili süper konuşuyormuş. 10 yıl amerikada yaşamış zart zurt. eee iki karpuz bir koltuğa sığar mı ben dönünce ne olacak? işte ben izindeyken sorcak etcek işi öğrenene kadar. kıvırırsa devam bana da eyvallah. noldu biliyor musun? ben doğum iznine ayrıldım ptesi çarşamba şirketten aradılar beni. adam istifa etmiş. ben bu kadar hesap kitap detay yapamam yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum demiş. yani öz güven sıfırmış onca dili bilse nolcak. çok istemişlerdi gitmemi ama olmadı 3 yıldır hala buradayım. sonra noldu bin dil döktüler gel işler çok diye.doğuma kadar çalıştım
ben annemin dırdırını çekeceğime 50 kere kocamın dırdırını çekerim daha iyi. aile bir yere kadar maddi destek verir sonra batar bence. hem sen de rahatsız olursun. evlen durumlar müsaitse ona göre karar vermelisin.
ne ıs yapıyorsunuz yavrum varmı cok paralı bır ısyolladım mail adresimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?