09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım canııım güzel bakan ve gören arkadaşım

Teyzelik anneliğin yanında cok hafif birşey totosunu yesen doymazsın

Onur: Hatun biraz makarna atistirayim dedim isittim bi guzel sonra ketcap mayanez koydum pul biber koydum icinde kurt cikti ya

kızlar kocamın attıgı mesaja bakın yahu
kurtlandık haberımmı yok pul bıber dısarıdaymıs pul bıber kurtlanırmı yada buzdolabındamı bısey var makarna buzdolabnındaydı :26::26::26:

neden oruclu olmadıgını yarın acıklarım da cok tıksındıms uanda

valla biaz sonra banlanıcam devam edersem :)

Senin sicilin pek bozuk değil
Bir iki günle yırtarsın
Elmayra'yı hiç bi ceza evi ıslah etmiyo Allah ıslah etsin

Bende banlanırsam 1 gün yicem ama siftah yapınca gerisi geliyo diye tövbemi bozmak istemiyorum

Akşam doruk tata yapmış
anne bittti dedi
annecim kendi işini kendin halledermisin artık ananen sana öğretti ya dedim
ses çıkmadı
sonra dayanamadım yanına gittim
surat 5 karış kaşlar catık
ne geldin kendi işimi kendim hallediyorum ben kapıyı kapat dedem kokuyu duymasın dedi
kaldım döndüm arkamı tırs tırs yerime gittim

gonzalez çok güzelsin bebek gibisin maaşallah

sanırım eski bir üyesin ama yeni isminle burdasın dimi :) ama çok hoş bir hatunsun

Son düzenleme:

yavrum ben naptım bılıyonmu tedavı sırasında tatıle gıttım

ıkı kere tedavııcın ucakla ıstanbula geldım gıttım ayrıca akupunktur ve norel terapı gordum ıyıce salmıstım kendımı ama dıger tedavılerım ınanılmaz streslıydı her gun aglıyordum sen rahattın belkıde ne guzel bak hemencık tutmus

ay benımkıde ıslak mendılle sıldırmıyor taret muslugunda yıkatmak ıstıyor tuvalette uzun duruyor ve kapıyı kapattırıyor bende kapı deliğinden bakıyorum yanlıs bısey yapmasın dıye

Senin sicilin pek bozuk değil
Bir iki günle yırtarsın
Elmayra'yı hiç bi ceza evi ıslah etmiyo Allah ıslah etsin

Bende banlanırsam 1 gün yicem ama siftah yapınca gerisi geliyo diye tövbemi bozmak istemiyorum

nayırrrrr 40 puandayım banlanırsam 5 gün olmıycam zaten sıkıntıdan kendimi bdv ye vurdum

ay ben nerelere gıdeyım nutella fılan dısarda durursa kurtlanırmı bal fılan :S

kurt yedıysek ıcımızde buyur dıyor kocam oylemı :26:

ben çok hevesli değildim.hastanelerden felan nefret ederim zaten.bir şekilde başlayınca gidiyor ama iti kalka gidiyordum hastaneye.
ama hamilelik öyle olmadı hemen sahiplendim kızımı hatta kız olacagını rüyamda bile gördüm.deli divane oldum dogurana kadar.her gün kabus görüyordum, elim karnımda geziyordum.kendimi tanıyamıyordum.tuhaftı.bir keresinde rüyamda kalbi durmuş deli gibi ağlıyarak uyanmıştım.rüyamda başka çocukların olur hatta oğlun olur diyorlardı hayır hayır ben kızımı istiyorum diye ağlıyordum eşim uyandırdı saatlerce devam ettim ağlamaya

nayırrrrr 40 puandayım banlanırsam 5 gün olmıycam zaten sıkıntıdan kendimi bdv ye vurdum

Aslında arkadaş çevresi çok önemli
Bende Carrie, Elmayra ve Badezuzum ile tanıştım ondan sonra ban manyağı oldum
Körle yatan şaşı kalkar misali

Böylelerinden uzak duralım
Sen yoksa pıtırcıksın 40 puanı 40 senede alamazdın

bende 20 haftalık hamıleyken cocugumu ozleyınce gece 11 acıle usg gırmek ıcın gıttım doktoru uykudan uyandırmısız
ada bısey var soylemıyoz sandı
suyun az suyun bıtıyor dedı o gece sabah olmadı agla agla agla
kendı doktoruma gıttık durumu anlattık bon bon bktı sen hafatda bır gel bana dedı
annem dıyordu o cocuk usg gırmekten bısey olursa gelme eve :)
soonra zaten o stresten erken dogum sancılarım basladı hastaneye yattım

Cute
Kuru gıda ve makarna çok kaldıysa kurtlanmış olabilir
O makarna kurtlandı da siz farketmeden pişirdiniz mi acaba ?

tabi sonra sen kurt kadın olursun , eşinle ege de kurt adam olur , uuu larsınıızz

töbe töbeee kız seni korkutmak için demiştir

hem zaten içimiz kurt dolu değilmi

Cute
Kuru gıda ve makarna çok kaldıysa kurtlanmış olabilir
O makarna kurtlandı da siz farketmeden pişirdiniz mi acaba ?

tabi sonra sen kurt kadın olursun , eşinle ege de kurt adam olur , uuu larsınıızz

töbe töbeee kız seni korkutmak için demiştir

hem zaten içimiz kurt dolu değilmi

yok ıkızım cıddı cıddı cocuk ıcın kurt dokucu deyıp ılac al dıyor bana cıddı yanıı korkutmuyor

makarna dolaptaydı
yanı un cay onlar dısarıda onlarıdamı dolaba koyaıym pul bıberdenmı geldı acaba m dolabını kurtmu sardı la aksama temızlık var

Kadesa doğal güzellik için sabun reklamında oynayan kızlar var ya onlara benziyo
Şunun gibi

Ama Kadesa daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…