09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

annem bana hamileyken limon yiyomuş, babam file file limon taşıyodum eve diyo
kardeşimdede ekler pastalar varya onlardan yiyodu, tam ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı durumu

Ben ikisini de yemek istiyorum ama :44: Benim bebeğin kafası biraz karışık ne olacağına karar veremedi

ne konusuyonuz........
Ayıplı muhabbete doydun da geldin dimi
cilt durumun nasıl?
yağlanma sivilcelenme vs ne var?
kendini güzel hissediyor musun?

Bu sabah minicik bir sivilce gördüm yüzümde, kendimi her zamanki gibi hissediyorum ama göz rengim değişti daha koyu bi yeşil oldu, önceden maviye yakındı :)

annem bana hamileyken limon yiyomuş, babam file file limon taşıyodum eve diyo
kardeşimdede ekler pastalar varya onlardan yiyodu, tam ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı durumu

o hiç belli olmuyor ya ben ilk 3-4 ay limonla gezdim. sonra doğurana kadar tatlının içine girdim..
yalnız şey var. hamileyken ne seviyorsan çocuk da doğunca onu çok seviyor. doktorum da onaylamıştı.

kız bebegı olan anneler genelde cırkınlesırde ondan soruyor ipek nıckcımm

ay doydum sekerım eksınlı bısey varmı bugun kendımı hıc bı yere aıt hıssedemıyorum amanedeyıde ozledım

Kızlar Solante diye bi markanın güneş kremini aldım, sivilcelerimi kuruttu ya çok memnun kaldım, sivilce demişken aklıma o geldi

Ayıplı muhabbete doydun da geldin dimi

Bu sabah minicik bir sivilce gördüm yüzümde, kendimi her zamanki gibi hissediyorum ama göz rengim değişti daha koyu bi yeşil oldu, önceden maviye yakındı :)

he o zaman iyi erkek olma yolundasın canım. kız anneleri acaip cilt sorunları yaşar. ben çok fenaydım var ya her yerim nohut kadar sivilce olmuştu. ilaç da kullanamıyorsun. var ya denemediğim bitkisel şey kalmamıştı.

Kızlar Solante diye bi markanın güneş kremini aldım, sivilcelerimi kuruttu ya çok memnun kaldım, sivilce demişken aklıma o geldi

benımde alnımda mınık mınık var ya sıcaklardan oluyor sankı oyle ırınlı sıvılceler deghıl ama

işyerinde bi arkadaşım Ankaradanda bi arkadaşım 1 ay arayla kız doğurdular parlıyolardı be canım, cilt yapısından kaynaklı heralde, mesela benim hiç bebek gibi cildim olmadı her daim 1-2 sivilcem vardı halada çıkıyo ara ara

o hiç belli olmuyor ya ben ilk 3-4 ay limonla gezdim. sonra doğurana kadar tatlının içine girdim..
yalnız şey var. hamileyken ne seviyorsan çocuk da doğunca onu çok seviyor. doktorum da onaylamıştı.
Bebek anne karnındayken tatları alabiliyor, bu yüzden anne ne yerse bebeğin damağı ona aşina oluyor.

ay doydum sekerım eksınlı bısey varmı bugun kendımı hıc bı yere aıt hıssedemıyorum amanedeyıde ozledım
Ya ayrım yapmak istemiyorum ama hep önceliğim bir kız annesi olmaktı. Allah hayırlısını versin tabiki ama ne yalan söyleyeyim gönlümden daha çok öyle geçiyor.

ammma ne çirkinleşme. çirkinlerin kraliçesi olacaktım az kalsın.

Bence o cilt yapısıyla alakalı, ablamın 2 kızı var ikisinde de tek sivilce görmedi.

4. aya kadar sendeki stoklardan besleniyor. 4 aya kadar aldığın kilo yanına kar kalıyor yani. 4. aydan sonra direkt kordondan besleniyor senle paralel. o yüzden şu ramazan ayında oruç tutan hamileler var onlar çocuğun hakkından çalıyor bence

Ben tutmuyorum, 1 gün olsun tutmak istiyorum ama midem boş kalmaya gelmiyor malesef.

birde ciltlerde lekelenme oluyor kız annelerınde degılmı ?

va bende erkek annesıydımde cok kılo aldıgım ıcın bence guzel degıldım pogaca gıbı surat
bu sefer dıyetısyene gıdıcem vallahı ısı oluruna bırakamam hasarsız kaportayı toplattım ama bır daha dogurursam o kadar kılo alırsam vallaha veremem verırsem ıcı bosaltılmıs cuval gıbı olurum
bu seferkı dogumumda karın gerdırme amelıyatı yaptırıcam sezeryanla aynı anda

daha sonrada sılıkon tamamdır yavrularım

ne dıcem nıck dun bı arkadasımın yanı zıbıdıyle konusuyoduk uc arkadasın profılden resımlerıne baktık zıbıdıyle ortak arkadaslarımız reelden dıyım ucununde kızı vr ay oyle tatlılar oyle bırde durumlarıda ıyı kuaforler cekımlere fılan ınanamazsın o kadar guzeller
aslında olabılır bırde ben kızım olursa onu kıskanabılırım gıbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…