Öyle çılgın aşermelerim yok çok şükür
Hem tatlı hem ekşi :)
Ben de senden esinlendim de öyle dedim
annem bana hamileyken limon yiyomuş, babam file file limon taşıyodum eve diyo
kardeşimdede ekler pastalar varya onlardan yiyodu, tam ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı durumu
Ayıplı muhabbete doydun da geldin dimine konusuyonuz........
cilt durumun nasıl?
yağlanma sivilcelenme vs ne var?
kendini güzel hissediyor musun?
annem bana hamileyken limon yiyomuş, babam file file limon taşıyodum eve diyo
kardeşimdede ekler pastalar varya onlardan yiyodu, tam ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı durumu
Ayıplı muhabbete doydun da geldin dimi
Bu sabah minicik bir sivilce gördüm yüzümde, kendimi her zamanki gibi hissediyorum ama göz rengim değişti daha koyu bi yeşil oldu, önceden maviye yakındı :)
Kızlar Solante diye bi markanın güneş kremini aldım, sivilcelerimi kuruttu ya çok memnun kaldım, sivilce demişken aklıma o geldi
he o zaman iyi erkek olma yolundasın canım. kız anneleri acaip cilt sorunları yaşar. ben çok fenaydım var ya her yerim nohut kadar sivilce olmuştu. ilaç da kullanamıyorsun. var ya denemediğim bitkisel şey kalmamıştı.
Bebek anne karnındayken tatları alabiliyor, bu yüzden anne ne yerse bebeğin damağı ona aşina oluyor.o hiç belli olmuyor ya ben ilk 3-4 ay limonla gezdim. sonra doğurana kadar tatlının içine girdim..
yalnız şey var. hamileyken ne seviyorsan çocuk da doğunca onu çok seviyor. doktorum da onaylamıştı.
Ya ayrım yapmak istemiyorum ama hep önceliğim bir kız annesi olmaktı. Allah hayırlısını versin tabiki ama ne yalan söyleyeyim gönlümden daha çok öyle geçiyor.kız bebegı olan anneler genelde cırkınlesırde ondan soruyor ipek nıckcımm
ay doydum sekerım eksınlı bısey varmı bugun kendımı hıc bı yere aıt hıssedemıyorum amanedeyıde ozledım
kız bebegı olan anneler genelde cırkınlesırde ondan soruyor ipek nıckcımm
ay doydum sekerım eksınlı bısey varmı bugun kendımı hıc bı yere aıt hıssedemıyorum amanedeyıde ozledım
benımde alnımda mınık mınık var ya sıcaklardan oluyor sankı oyle ırınlı sıvılceler deghıl ama
he o zaman iyi erkek olma yolundasın canım. kız anneleri acaip cilt sorunları yaşar. ben çok fenaydım var ya her yerim nohut kadar sivilce olmuştu. ilaç da kullanamıyorsun. var ya denemediğim bitkisel şey kalmamıştı.
Bebek anne karnındayken tatları alabiliyor, bu yüzden anne ne yerse bebeğin damağı ona aşina oluyor.
Ya ayrım yapmak istemiyorum ama hep önceliğim bir kız annesi olmaktı. Allah hayırlısını versin tabiki ama ne yalan söyleyeyim gönlümden daha çok öyle geçiyor.
Bence o cilt yapısıyla alakalı, ablamın 2 kızı var ikisinde de tek sivilce görmedi.
4. aya kadar sendeki stoklardan besleniyor. 4 aya kadar aldığın kilo yanına kar kalıyor yani. 4. aydan sonra direkt kordondan besleniyor senle paralel. o yüzden şu ramazan ayında oruç tutan hamileler var onlar çocuğun hakkından çalıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?