http://3.bp.blogspot.com/_31Rjv8SZo8A/TOKPN6MJSFI/AAAAAAAAFsc/J2lAP5oPMbU/s640/mirandakerrpregnant.jpg için Google Görsel Sonuçları
http://4.bp.blogspot.com/-4hV1jhFXRFc/Tc3FEwopsSI/AAAAAAAADKU/f6xiszLgugE/s400/Miranda_Kerr_breastfeeding.jpg için Google Görsel Sonuçları
http://www.9sn.net/resim/Orlando-Bloom-and-Pregnant-Wife-Miranda-Kerr.jpg için Google Görsel Sonuçları
cute geçen hafta oruçtum resmen wc ye çıkamıyordum. dedim regl olsam da bitki çayı içsem de çıksam wc. anaa demez olaydım wc den içeri giremiyorum şimdi deo derece yani. çok fena. bağırsaklarım bozuldu sanırım. ptesine kadar geçmezse gidicem inşallah. işten çıkamam şu sıralar. izin alamam yani. bayram haftası annemler bir yere gidecek o zaman alacağım 1 gün. ona saklıyorum bonusumu
Geçmiş olsun :26: Kola gibi şeylerle boş mideni daha çok rahatsız ediyorsun ama? Onun yerine maden suyu içsene rahatlarsın hem de mineralinden faydalanırsın? Sade içemiyorsan meyvelisini içersin, kola içme de.
Bana da ye ye çok güzel dediler yutamadım bile. Sofrada önüme koyardı inadına sevmiyorum diye, hatta inadına sana şunu pişircem çok seversin diyordu hasta mıdır nedir. Yemediğim şeyden iyice tiksindirmişti.
13 harfli canım hiç korkma sezeryan olursan o gazdan tamam mı canım..
Sadece doğduğuna pişman oluyorsun.
9 gun ızındeyız bız bayramda :)
ne guzel dımı
senın kızın kac yasında bakalım
bence hastalıgı ıhmal etme raporluyken maasından kesıyolarmı(bızde kesıyolar kekolar
)
İftarı sakatlayacaz bu gidişle
Yaprak sarması
Normalde ben kolayı ağzıma sürmezdim. Ama şimdi en sevdiğim şey durumuna düştü. İş yerinde bir tek sade ve kola vardı. O yüzden kola içtim öyle devam etti.
yok ya o kadarmı dolasırsa sorun olmaz yavrum benım bebek kuvezdeydı ben sureklı yenı dogana cıkıyordum ınıyordum o arada gıttı herhalde :) bence dogumdan sonra en zoru ılk kez ayaga kalkmak o belden asagısının senden degılmıs hıssı cok acayıp
canım cektı ıyımı
Hiç korkmadım13 harfli canım hiç korkma sezeryan olursan o gazdan tamam mı canım..
Sadece doğduğuna pişman oluyorsun.
Etlimi z.yağlımı
ne güzel izinler ya. zaten iş dışı her yer tatil demi:)
3 yaşında teyzesi..
sigortadan kesme olayı otomatik kesiliyor. raporu işleyince personelci ssk otomatik hallediyor sanırım.
benim çok zor olmuştu. nefes alamıyordum içimdeki gazdan. solunuma bağladılar beni. sonra arkadan bir hortum sokup gazı çektiler çekebildikleri kadar. dr normal dedi. karnını yardık sonuçta hava doldu içerisi demişti.
sezeryan çok mu kötü bişey yaa valla gözüm korkuyo her iki doğum şeklindende
sezeryan çok mu kötü bişey yaa valla gözüm korkuyo her iki doğum şeklindende
Hiç korkmadımBen inşallah normal doğum istiyorum Allah öyle nasip eder inşallah.
Şuan bana et deme abla, en sevdiğim şeydi şimdi görmek bile istemiyorum.
masallahh canımbenim oğlum 21 aylık, ben de sezeryanla doğurdum hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri gözüyle bakıyorum. ben çok kolay geçirdim çok şükür, sonrasında da çok kolay ayaklandım, hatta hiç yatmadım bile denebilir. Allahherkese benim kadar kolay nasip etsin. ilk 4 gün yasttığım yerden kalkarken zorlandım, yatınca kalkması zor oluyo diye bende hep ayakta durdum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?