09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

9 gun ızındeyız bız bayramda :)
ne guzel dımı
senın kızın kac yasında bakalım

bence hastalıgı ıhmal etme raporluyken maasından kesıyolarmı(bızde kesıyolar kekolar
)

Normalde ben kolayı ağzıma sürmezdim. Ama şimdi en sevdiğim şey durumuna düştü. İş yerinde bir tek sade ve kola vardı. O yüzden kola içtim öyle devam etti.

13 harfli canım hiç korkma sezeryan olursan o gazdan tamam mı canım..
Sadece doğduğuna pişman oluyorsun.

yok ya o kadarmı dolasırsa sorun olmaz yavrum benım bebek kuvezdeydı ben sureklı yenı dogana cıkıyordum ınıyordum o arada gıttı herhalde :) bence dogumdan sonra en zoru ılk kez ayaga kalkmak o belden asagısının senden degılmıs hıssı cok acayıp

9 gun ızındeyız bız bayramda :)
ne guzel dımı
senın kızın kac yasında bakalım

bence hastalıgı ıhmal etme raporluyken maasından kesıyolarmı(bızde kesıyolar kekolar
)

ne güzel izinler ya. zaten iş dışı her yer tatil demi:)
3 yaşında teyzesi..
sigortadan kesme olayı otomatik kesiliyor. raporu işleyince personelci ssk otomatik hallediyor sanırım.

benim çok zor olmuştu. nefes alamıyordum içimdeki gazdan. solunuma bağladılar beni. sonra arkadan bir hortum sokup gazı çektiler çekebildikleri kadar. dr normal dedi. karnını yardık sonuçta hava doldu içerisi demişti.

ne güzel izinler ya. zaten iş dışı her yer tatil demi:)
3 yaşında teyzesi..
sigortadan kesme olayı otomatik kesiliyor. raporu işleyince personelci ssk otomatik hallediyor sanırım.

valla oyle ıs dısında hersey her mekan tatıl bodrum :)
benımkıde 3.5 oldu herhalde artık subat dogumlu 41 aylık

ana havayı nasıl cektıkler lavman yaptılar sandımmm

benım dıkısım cok kısa ya
serce parmagım kadar ben dıkıs yerını kaybedıyorum temızkene tuyler cıkınca orada sıralanıyor masallah adamlr bır dıkmısler on numara bu kadar dıkısım (.................................................)

Son düzenleme:
kesi yeri yanı ama ıkıncıye oradan keseceklerı ıcın anam anam yanı dıyorum

sezeryan çok mu kötü bişey yaa valla gözüm korkuyo her iki doğum şeklindende

o zaman baska bır yerınden dogurursun yavrum bende normalden korkuyorum oturup anlatamıcam sımdı nıck var burada
sezeryanım benım rahat gecmıstı ama ınanılmaz korkmustum benı kesecekler dıyıp aglayıp durmustum zaten vazgecmıstım ben yalvarıyorum 1saat sonra olsun bırz kalkayımd olasayım dıye suyum gelıyordu benım o halde bıle sehır dısından doktorum gelsın dıye beklıyoduk dedı telefonda tıbbı mudahale bu senın ıstegınle olmaz gece 1.30 dogurdum 8 den 1 kadar bekledım
sabah 7 gıbı ayaga kalktım
akşam sanırım cocuk kuveze gırdı
o gece agrı pompası takıldı bana sanırım
sonrakı gece anam herkez uyurken gıttım cafetaryaya
bır bardak dola ıctım bır sıgara yaktım
kı ıcmıyordum :)
ama cocuk kuvezde ya ben cıldıracaktım o an dedım hersey bıttı ya gerıde kaldı hersey
ama o kadar guzel olmadı be keske sonu bu kadar cırkınolmsaydı
ılk dogurdum kucagıma getırdıler dedım ılk ben gorcem ben dogumdayken gostermeyın getırdıler cenemı yaladı yuzu fılan boyle pıslık ıcınde o kadar guzel geldıkı bana sankı yıllardır onu tanıyor gıbıydım
(gözlerim doldu)

benim oğlum 21 aylık, ben de sezeryanla doğurdum hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri gözüyle bakıyorum. ben çok kolay geçirdim çok şükür, sonrasında da çok kolay ayaklandım, hatta hiç yatmadım bile denebilir. Allahherkese benim kadar kolay nasip etsin. ilk 4 gün yasttığım yerden kalkarken zorlandım, yatınca kalkması zor oluyo diye bende hep ayakta durdum:)

masallahh canım
evet ya yattıysan kalkması cok zor oluyor belın kesılıyor gııb oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…