09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ıvır zıvır çok yiyor olabilir misin? dün hiç yemek yiyemedim diye asitli midem rahatlasın diye kola çok içtim. allahtan biraz kilo verir miyim ki demiştim. hiç bir şey yemedim ama kalori patlaması yaptım

yanı evet mıdemde sorun var ac duramıyorum yanıma etı form alıyorum ıste son 1 aydır ondan once ogleden once bır cıkolata ogleden sonra bır goftret yerdım sımdı ogleden once etı form ogleden sonra uzum erık yıyorum
ama mesela cıpsle kendımı doyurabılırım
bırde ben dogumdan sonra ayrıldıkya korku kaldı bende benım esımde cok dıkakt eder 1 kg alsın anında dıyete sokar kendını karsısında pasta ye donup bakmaz acıkcası
psikolojım bozulur cok kılo almak ıstemıyorum 10 kılo suan hamıle kalırsam
kı ben ahmıleyken yengemle tursu kavurur ekmekle bana bana yerdık

Ben normalde hiç baktırmam en son 7-8 sene önce İstanbul'da yine bi arkadaşın ısrarı ile kapamıştım yine aynı şekilde yok ben bakamam demişti o zamandan bu zamana ilk defa kapadım yine fincanı amca pat diye çarptı suratıma gıcık..

sezeryan göbeği bende de var malesef :2: birde iki kaşımın arasında kaşlarımı çatınca ortaya çıkan iki koca çiziktirik ki onları botokslayasım var :)

lydx o insanların 3 harflilerle bağlantısı var bence. ben de birine baktırmıştım. kadın bana dedi ki bir renk tut içinden. tuttum sarı mı dedi. evet sarıydı.
sonra dedi ki sen fal bakıyor musun? yooo dedim. istesen bakarsın dedi.
yemin ederim ki sana kadın bana bir baktı gözlerinde başka biri vardı sanki o kadar mı derin olur çok korkutucuydu. uzun zaman etkisinde kalmıştım.

ama cok zayıf kalanlarda cok kılo alıyor derler ya
buarada ben gene caltlarmıyım merak edıyorum sen pazzartesıden berı nasıl yemek yemıyosun ya huuu

asıl bu resmi yan profilden çekeceklermiş. o zaman daha net görülürdü. bir de bunların boyu çok uzun ya çok tırmalamıyo gözü. ama 1,60 larda gezen akdeniz kadını bıngıl bıngıl oluyor

bende kısa degılım 171 benımde boyum kısa elbıse bılmem ne gıyıcne cok dar degılse yanlarım ve gobek cıkmıyor kımse dıyemez bana dogum yapmıs ama ıse gıderken boyle gıyınemem kı dar kot ustune tshırt gıydınmı ıs bıttı hersey acıkta

Sarma muhabbeti varken işim çıkmıştı
Sarma demişken kayınvalidemler çok değişik sarmalar biliyolar
Ben ilk kez gördüm, sevmedim

Kabalak dolması dedikleri bişey var
Onların memleketinden bi ot galiba, kara lahana gibi
Ama içine pilav değil hamur koyuyolar
E üzerine yaprak geldiğinden hamur çiğ gibi kalıyo

Son düzenleme:

sen cipsleri ye ye sonra kilo de. ben kilo verdiğim zaman sadece lahana yedim ve çorba içtim. beyin inanınca ikna olunca gerçekten canın istemiyor. önce kendini ikna et. havalar güzel ver karpuza kendini. ekmek yeme. spor diyecem ama bebeyle zor valla halden anlarım

Ahh o. Szeryan. Göbeği ne. Fena. Bişi benimki. Yakında. Bağımsızlığını ilan etçek

Benim kaynana da öyle şeyler yapar, üzüm yaprağından başka ne bulursa sarar. Hele kabak yaprağını falan sarması ıyyy hiç sevmem. Senin dediğini de biliyorum kara lahana gibi, onu da yapıyor. İçine de mısır unundan yaptığı hamuru koyar, şapırdata şapırdata yer :120:

ya ama cok naıdr haftada ıkı cıpsten ne olacak
hamıle degılsem gıdıcem valla ya
yuzme olsun fıtness bıraz yoruyorda ,
eve yakın artık annemler ıdare eder cocugu

cute valla öyle yemiyorum yiyemiyorum. yemek için çok zorluyorum kendimi midem kalkıyor. hani regl olmasam hamileyim diyeceğim ama değil. üşüttüm galiba..en son yemeği ptesi öğlen yedim. bir ton ilaç alıyorum bana mısın demiyor. ancak asitli şeyler içebiliyorum soda kola gibi.. ilaçları bile aç karna alıyorum artık. şişkinliğim gitsin bakım kilo verdim mi. karnımda bir gaz var anlatamam. akşam eşim masaj yapıyor karnıma. sezeryan olanlar bilir. fenadır sezaryan gazı. benim arkadan çekmişlerdi o gazı.. aynen öyle bir gaz. eşim masaj yaptıkça içerden uzun uzun sesler çıkıyor karnımdan yani

Ben yemedim hiç
Israr ettiler
İyi ki de bölüp almıştım, kalanı Ous yedi
Nasıl şok olduysam yüzüme bakıp hemen beğenmedin galiba dediler
Bi daha yemem dedim
Çok güzel ama sen alışık değilsin diyedir dediler

Sonra damatları geldi başka zaman
Ona da ısrar ettiler
O da aynı tepkiyi verdi

tövbe tövbee
kız bı hastalıgamı tutuldun napıyons ahte hamılelık :) tövbe tövbe
kac kılosun suanda pekı?
doktora gıtmeyı dusunmuyonmu
buarada ben gaz sancısı cekmedımde o ısı bıraz yanı buyuk abdestı bıraz zor yapmsıtım kıvamıda cok kotuydu ya ne o oyle ıyk

yöresel damak tadı işte. afyon bölgesinin de arabaşı denen bir yemeği var. pelte gibi hamuru baklava dilimi şeklinde kesiyorlar. tavuk çorbasıyla hamuru çiğnemeden yutuyorlar. aynen bak şöyle kaşığa hamuru koyup çorbaya daldırıyorlar. hop ağzına direk yut zaten çiğneyemezsin tadı tuzu yok. ne anladım hamurun varlığından.

cute geçen hafta oruçtum resmen wc ye çıkamıyordum. dedim regl olsam da bitki çayı içsem de çıksam wc. anaa demez olaydım wc den içeri giremiyorum şimdi de o derece yani. çok fena. bağırsaklarım bozuldu sanırım. ptesine kadar geçmezse gidicem inşallah. işten çıkamam şu sıralar. izin alamam yani. bayram haftası annemler bir yere gidecek o zaman alacağım 1 gün. ona saklıyorum bonusumu

Geçmiş olsun :26: Kola gibi şeylerle boş mideni daha çok rahatsız ediyorsun ama? Onun yerine maden suyu içsene rahatlarsın hem de mineralinden faydalanırsın? Sade içemiyorsan meyvelisini içersin, kola içme de.
Bana da ye ye çok güzel dediler yutamadım bile. Sofrada önüme koyardı inadına sevmiyorum diye, hatta inadına sana şunu pişircem çok seversin diyordu hasta mıdır nedir. Yemediğim şeyden iyice tiksindirmişti.

13 harfli canım hiç korkma sezeryan olursan o gazdan tamam mı canım..
Sadece doğduğuna pişman oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…