normalde 79 liraymış ama ben nette 63 liraya buldum kargoyla 67 falan oldu galiba, solantenin bi dolu çeşidi var canım benim aldığım solante acnes tinted,akne ve akneye meyilli ciltler için
alemsin cute. ben de mayısta doğum yaptım. hayat normal akıyor. taa yılbaşı yemeğine gideceğiz eşimin iş arkadaşlarıyla bir kıyafetim var doğumdan önce giydiğim onu giymek için prova yapayım demiştim. anaa kavaldan yukarı çıkmadı o an yüzleştim gerçekle ve sabahı ben diyetteydim. 10 kilo verdim.
ay bende bu ay hamıle kalırsam 56 kıloyum doguma kadar 10 kılo alsam hadı 15 de gene sıstım ya la ben
eger hamıle kalamazsam spora gıdıcem seneye bebek yapıcam o zamana kadar gobektı (gobegım var ıcıme ceke ceke yuruyorum bırazda yumusak) soyle 50 kılo ya dussem hadı olmadı 45
harıka olur ama ben ılk hamılelıgımde zyaıf hamıle kaldım dunyanın kılosunu aldım aygır gıbı
pahalıymıs be nemı dur bakalım su yaz bı gecsın :) hahaha
aktardan bısey alayım ben
o senin güzelliğin canım
sezeryan diye mi öyle bi yayılma oldu kuzum, hani kimine derler ya eti sıkı diye kimide en ufak kilo alıp vermede pelte gibi oluyo bakalım ben nasıl olucam
ay bende bu ay hamıle kalırsam 56 kıloyum doguma kadar 10 kılo alsam hadı 15 de gene sıstım ya la ben
eger hamıle kalamazsam spora gıdıcem seneye bebek yapıcam o zamana kadar gobektı (gobegım var ıcıme ceke ceke yuruyorum bırazda yumusak) soyle 50 kılo ya dussem hadı olmadı 45
harıka olur ama ben ılk hamılelıgımde zyaıf hamıle kaldım dunyanın kılosunu aldım aygır gıbı
o senin güzelliğin canım
sezeryan diye mi öyle bi yayılma oldu kuzum, hani kimine derler ya eti sıkı diye kimide en ufak kilo alıp vermede pelte gibi oluyo bakalım ben nasıl olucam
ben şuan 60
5 kg vermem lazım en az
ama ayucuk gibi yiyorum
ve yemek yemeyi çok seviyorum
mankenler hariç doğumdan sonra kimi tanıdıysam göbeği kaldı. hatta denizde kim doğum yapmış hemen belli oluyor.
mankenler hariç doğumdan sonra kimi tanıdıysam göbeği kaldı. hatta denizde kim doğum yapmış hemen belli oluyor.
ay abla o kadar uzun surerse ben kafayı yerım ben kendıme bakmayı sevıyorum hanı oyle ınsanları fesatlıktan oldurcek bıseyım yokta ben kı ben selulıt olmasın dıye cola ve kahve ıcmeyen ınsandım dogumdan once
ha hala selulıt yok ama catlak oldu tabı
bacak ıclerımde ve bel kısmınlarında ve kanrım guzel degıl onceden karnım ıyıydı hanı zayıftım ama karnım catlak yoktu yanı en azından kı dıyetısyen benım abartıtgımı soyluyor o kadar kıloyu verıp vucut dengen sasmıs dıyor bana dogru bacakları ıce donen fılan var
ben ayıptır soylemsı abla 4 aylıkken ege 47 kıloya dusmustum
1 yasına kadarda ben delı gıbı zayfıtım nasıl zayıf hemde zayıfken gene catlaklar da fena ben bıraz tedavıg ordum duzeldımde suanda 56 kılo bana cok gelıyor ya pantolon gıyınce fılan ne bılım vermem lazım hatta tovbe tovbe dun hamıleysem eger ınsallah 3 ay cok kusar kılo verırım dedım
kuzular öğle arasında iş yerinde yemek kötü olduğundan dışarı çıkalım dedik ve iş yerine yakın bir cafeye gittik neyse türk kahvesi içtik sonunda mekanda da fal bakan biri varmış arkadaşlar sırayla e madem var hadi baktıralım dediler ve sırayla herkes baktırdı ben inanmam asla böyle şeylere ve çok dalga geçmişliğim vardır ancak bakan kişi baktığı herkese isimler vererek (eşinin adı, çocuğunun adı, işi vs..) girince hadi buyursun bana da baksın o zaman dedim ve en son bana fal bakmak isteyen kişi ile 7 sene önce sanırım aynı diyaloğu yaşamıştım... Bakan kişi bana sıra gelince ben sana bakamam dedi, enerjin çok yüksek dedi başım ağrıdı dedi özür diledi gitti :))) dumur oldum, sinir oldum :))))
ya benım etlerım cok sıkıdır mesela bazısı kolunu uzatır dolaba kol altı sarkar bısey olur bende o durum yok ama dogumdan sonra bkın kac kılo aldıgımı soylemıyorum dıkkatınıcı cekerım dogum anında 12 kılo verdım ben ustelık sonrasındada hala cok ustundeydım hamıle kaldıgım kıloda
sezeryan dıyemı bılmem benım suyum fazlaymıs karnım ben cok buyuktu valla cok buyudugu ıcın gobek kaldı yayılma derken ben sırt ustu yattıgım ıcın karında yenı bosaldıgı ıcın dumduz duruyordu ama bı 2 ay hamıle gıbıydım yanı onu bılırım
Kuzular öğle arasında iş yerinde yemek kötü olduğundan dışarı çıkalım dedik ve iş yerine yakın bir cafeye gittik neyse Türk kahvesi içtik sonunda mekanda da fal bakan biri varmış arkadaşlar sırayla e madem var hadi baktıralım dediler ve sırayla herkes baktırdı ben inanmam asla böyle şeylere ve çok dalga geçmişliğim vardır ancak bakan kişi baktığı herkese isimler vererek (eşinin adı, çocuğunun adı, işi vs..) girince hadi buyursun bana da baksın o zaman dedim ve en son bana fal bakmak isteyen kişi ile 7 sene önce sanırım aynı diyaloğu yaşamıştım... Bakan kişi bana sıra gelince ben sana bakamam dedi, enerjin çok yüksek dedi başım ağrıdı dedi özür diledi gitti :))) dumur oldum, sinir oldum :))))
aaaaaa bazı insanlara fal bakılmaz biliyorum.
Ağır olur derler..
Ağır hatunum benim
Aynen öyle canım, onun varlığından daha güzel ne var?sen şu an bi mucize taşıyosun karnında Rabbim yaratma iradesini kadınları aracı kılarak kullanıyo ne kadar güzel, bunun güzelliği sana yeter bu yıl
ne alıcaksın bakkaldan
ya ben cokta yemıyom ama kıloda vermıyom su ara ne ıs
ben dıyorum tatılden sonra k fleks yıyım
ya senın her yerın orantılı yapılısın sen kolların bacakların vucut tıpın
bende bır dengesızlık var bacaklarım kollarım ınce gogusleırm ıdeal kalcam ıdeal benım gobek kısmında sorun var
benım yengem yaptırdı canım sezeryan sırasında yaptı doktor ayarlandı ben erken dogurdum ansızın o yuzden yaptıramamıstımabowwww o zaman çok kötü olursa gerdirmek en iyisi paramı biriktirsek, cute sezeryan sırasındamı yapıyolar bu işlemi zararlı olmasın sezeryan zaten başlı başına bi ameliyat
Kuzular öğle arasında iş yerinde yemek kötü olduğundan dışarı çıkalım dedik ve iş yerine yakın bir cafeye gittik neyse Türk kahvesi içtik sonunda mekanda da fal bakan biri varmış arkadaşlar sırayla e madem var hadi baktıralım dediler ve sırayla herkes baktırdı ben inanmam asla böyle şeylere ve çok dalga geçmişliğim vardır ancak bakan kişi baktığı herkese isimler vererek (eşinin adı, çocuğunun adı, işi vs..) girince hadi buyursun bana da baksın o zaman dedim ve en son bana fal bakmak isteyen kişi ile 7 sene önce sanırım aynı diyaloğu yaşamıştım... Bakan kişi bana sıra gelince ben sana bakamam dedi, enerjin çok yüksek dedi başım ağrıdı dedi özür diledi gitti :))) dumur oldum, sinir oldum :))))
http://www.merakhersey.com/wp-content/uploads/2013/06/halit-ergenc-berguzar-korel-tatil-fotografi.jpg için Google Görsel Sonuçları
tam ıstedıgım resım bu degıl ama gobek degılının altındakı kısım mesela dogum yapmamıs bırıne gore genıs ve yayık suan her ne kadar cogunuza normal gelsede yan resmı bulamadım o resımde barız yer cekımıne karsı gelemeyen ölü deri gordum resımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?