09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

normalde 79 liraymış ama ben nette 63 liraya buldum kargoyla 67 falan oldu galiba, solantenin bi dolu çeşidi var canım benim aldığım solante acnes tinted,akne ve akneye meyilli ciltler için

ay abla o kadar uzun surerse ben kafayı yerım ben kendıme bakmayı sevıyorum hanı oyle ınsanları fesatlıktan oldurcek bıseyım yokta ben kı ben selulıt olmasın dıye cola ve kahve ıcmeyen ınsandım dogumdan once
ha hala selulıt yok ama catlak oldu tabı
bacak ıclerımde ve bel kısmınlarında ve kanrım guzel degıl onceden karnım ıyıydı hanı zayıftım ama karnım catlak yoktu yanı en azından kı dıyetısyen benım abartıtgımı soyluyor o kadar kıloyu verıp vucut dengen sasmıs dıyor bana dogru bacakları ıce donen fılan var
ben ayıptır soylemsı abla 4 aylıkken ege 47 kıloya dusmustum
1 yasına kadarda ben delı gıbı zayfıtım nasıl zayıf hemde zayıfken gene catlaklar da fena ben bıraz tedavıg ordum duzeldımde suanda 56 kılo bana cok gelıyor ya pantolon gıyınce fılan ne bılım vermem lazım hatta tovbe tovbe dun hamıleysem eger ınsallah 3 ay cok kusar kılo verırım dedım

45 ne be o kadarda eritme kendini bebek senden çekiyo herşeyi vücut depon sağlam olsun sen gebelik istiyosunda folik asit kullanıyomusun acebaaa

pahalıymıs be nemı dur bakalım su yaz bı gecsın :) hahaha
aktardan bısey alayım ben

ama mutlaka bişey kullan sen de çok beyazsın

o senin güzelliğin canım

sezeryan diye mi öyle bi yayılma oldu kuzum, hani kimine derler ya eti sıkı diye kimide en ufak kilo alıp vermede pelte gibi oluyo bakalım ben nasıl olucam

mankenler hariç doğumdan sonra kimi tanıdıysam göbeği kaldı. hatta denizde kim doğum yapmış hemen belli oluyor.

ben şuan 60
5 kg vermem lazım en az
ama ayucuk gibi yiyorum
ve yemek yemeyi çok seviyorum

o senin güzelliğin canım

sezeryan diye mi öyle bi yayılma oldu kuzum, hani kimine derler ya eti sıkı diye kimide en ufak kilo alıp vermede pelte gibi oluyo bakalım ben nasıl olucam

ya benım etlerım cok sıkıdır mesela bazısı kolunu uzatır dolaba kol altı sarkar bısey olur bende o durum yok ama dogumdan sonra bkın kac kılo aldıgımı soylemıyorum dıkkatınıcı cekerım dogum anında 12 kılo verdım ben ustelık sonrasındada hala cok ustundeydım hamıle kaldıgım kıloda
sezeryan dıyemı bılmem benım suyum fazlaymıs karnım ben cok buyuktu valla cok buyudugu ıcın gobek kaldı yayılma derken ben sırt ustu yattıgım ıcın karında yenı bosaldıgı ıcın dumduz duruyordu ama bı 2 ay hamıle gıbıydım yanı onu bılırım

ben şuan 60
5 kg vermem lazım en az
ama ayucuk gibi yiyorum
ve yemek yemeyi çok seviyorum

ya ben cokta yemıyom ama kıloda vermıyom su ara ne ıs
ben dıyorum tatılden sonra k fleks yıyım
ya senın her yerın orantılı yapılısın sen kolların bacakların vucut tıpın
bende bır dengesızlık var bacaklarım kollarım ınce gogusleırm ıdeal kalcam ıdeal benım gobek kısmında sorun var

mankenler hariç doğumdan sonra kimi tanıdıysam göbeği kaldı. hatta denizde kim doğum yapmış hemen belli oluyor.

abowwww o zaman çok kötü olursa gerdirmek en iyisi paramı biriktirsek, cute sezeryan sırasındamı yapıyolar bu işlemi zararlı olmasın sezeryan zaten başlı başına bi ameliyat

Kuzular öğle arasında iş yerinde yemek kötü olduğundan dışarı çıkalım dedik ve iş yerine yakın bir cafeye gittik neyse Türk kahvesi içtik sonunda mekanda da fal bakan biri varmış arkadaşlar sırayla e madem var hadi baktıralım dediler ve sırayla herkes baktırdı ben inanmam asla böyle şeylere ve çok dalga geçmişliğim vardır ancak bakan kişi baktığı herkese isimler vererek (eşinin adı, çocuğunun adı, işi vs..) girince hadi buyursun bana da baksın o zaman dedim ve en son bana fal bakmak isteyen kişi ile 7 sene önce sanırım aynı diyaloğu yaşamıştım... Bakan kişi bana sıra gelince ben sana bakamam dedi, enerjin çok yüksek dedi başım ağrıdı dedi özür diledi gitti :))) dumur oldum, sinir oldum :))))

evet gobek derken mıde kısmında degıl alt kısımda hatat gecen gun gazetede berguzar korelı gordum o resmı bulım
onu tanımasamda dogum yaptıgını o gobektekı goruntuden tanırdım

tabi ne kadar az başlarsan hamişliğe o kadar iyi.. ama çocuk sağlıklı olsun da nasıl olsa gider o kilo. çatlaklar falan da aileden yadigar canım. istediğin kadar yağla karnını annende çatlak varsa kaçamazsın. ben bebek yağı bile sürmedim. hiç çatlağım yok. annemde de yoktu.
bir de böyle yemiyeyim falan deme. valla çok kötü. geçen ctsi dedim regl olacam fabrikada yerim içerim...
ptesinden beri son yemeğimi ptesi öğlen yedim. o günden beri bişey yiyemiyorum.. su içsem midem bulanıyor. karnım ağrıyo, kusuyorum. daha yeni bugün biraz iyiyim. mide bulantısı çok fena bir şey ya. yemek yemek bile Allah'ın lutfuymuş meğer.

aaaaaa bazı insanlara fal bakılmaz biliyorum.
Ağır olur derler..

Ağır hatunum benim

ben de aynen doğumda 10 kilo verdim.

baksa neler dicekti kimbilir yine gidin bence, ben olsam çatlarım

ıvır zıvır çok yiyor olabilir misin? dün hiç yemek yiyemedim diye asitli midem rahatlasın diye kola çok içtim. allahtan biraz kilo verir miyim ki demiştim. hiç bir şey yemedim ama kalori patlaması yaptım

abowwww o zaman çok kötü olursa gerdirmek en iyisi paramı biriktirsek, cute sezeryan sırasındamı yapıyolar bu işlemi zararlı olmasın sezeryan zaten başlı başına bi ameliyat
benım yengem yaptırdı canım sezeryan sırasında yaptı doktor ayarlandı ben erken dogurdum ansızın o yuzden yaptıramamıstım
yengem ılk dogumda yaptırdı ustelık sonra egeyle kız dogurdu ama aman aman gobegı yok en azıdnan olu derı yok

lydx banada hıc bakamazlar bılıyonmu

asıl bu resmi yan profilden çekeceklermiş. o zaman daha net görülürdü. bir de bunların boyu çok uzun ya çok tırmalamıyo gözü. ama 1,60 larda gezen akdeniz kadını bıngıl bıngıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…