09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yazık sana çok saygısız davranıyor sevgiyi geçtim.nedeni ne 2. bebeği mi kabullenemiyor

canım öncelikle ben ortada savcılığa dilekçe verilecek bişi göremedim
yani sadece bunun için boşanma davası bana biraz ağır geldi
konuşulup aşılacak sorunlar gibi bunlar asya

birde bi kaç şeyi anlamadım ben şimdi sen eve gidelim dedin annenlerde eşyanız vardı onları almaya inince eşin seni orda bıraktımı gitti? ben öyle okudum yani

Evet normalde etmez ama ilk kez nişanlısının aileisyle gelecek
Kayınvalideyi sallamaz da eltisi beni seviyo ve o yardım ettikçe bu da eder
Rekabetleri işime yarayacak gibi

Amin çok sağ ol

Bence ikinizde biraz sakinleşmeye, birbirinize ihtiyacınız var.. Tekrar okuyacağım açıkçası tam sorunu anlayamadım ama boşanacak kadar büyük olmadığının da farkındayım açıkçası..

evet canım çok büyüttük ama son zamnlarda biz birbirimizi yiyoruz birimiz ak desek ötkei kara modundayız ve tabi haliyle ailelere yansıyor istemiyorum bu kadar sıkı fıkı olmayı ikna edip götürüyor gelince hep kavga hep kavga annesi cadısı bu arada doldurmuştur. gelince yine kavga gürültü biz hep böylemi sürdürecez bu evliliği çok seviyorum oysaki

ailelerle çok sıkı fıkı olmak iyi değil

Madem biliyorsun huylarını
Ellerine koz verme, sevindirme
Ne kadar kızarsan kız, belli etme. Evinize dönünce halledersiniz
Hem geçen süre sinirinin geçmesine sebep olur, daha sakin konuşabilirsin böylece

Ben çok fevri biriyimdir aslında
Ama evlendikten sonra törpüledim
Törpülemek derken evde hala terör estirebilirim sinirimi çok zıplatırsa ama
Annemlerde veya kayınvalidemlerde hiç bişey olmamış gibi davranırım.

Ousla konuşun
Ne olursa olsun üçüncü kişilere yansıtmayın
Yansıtacak boyuta gelince illa yansıtılır da, böyle ufak tefek şeyleri değil.

yazık sana çok saygısız davranıyor sevgiyi geçtim.nedeni ne 2. bebeği mi kabullenemiyor

Bence ikinizde biraz sakinleşmeye, birbirinize ihtiyacınız var.. Tekrar okuyacağım açıkçası tam sorunu anlayamadım ama boşanacak kadar büyük olmadığının da farkındayım açıkçası..

ailesi çok değişik bi yapıda pireyi deve yapıyor aansı teeeeeeee nereleri katıp dolduruyor yanımda bile el kızları gelinler diye laf çarpıyor ister istemez etkileniyor ama ben bıktım artık toparlayıcı olmaktan onada kalırsak hayattta aramaz sormaz bizim için bağlar koptu aans ımuradına erdi sonunda

babamla konnuşmasını sağlayıp biraz kendine gelmesini söylemesini isteyecektim o arada kardeşim konuışunca gerek duymadım babama annem o arada ne bu meseleniz bitmiyor deyince baabm bağırdı ne oldu yine dedi o arada arba sesi geldi gitmiş

ailesinin öyle oldugu çok belli ki böyle aileden fellik fellik kaçılır ama senin ailene de çok laf düşmemeli

Eşin ayıp etmiş

Ama hem annesi yeterince doldurmuş, hem de sen gidelim diye tutturmuşsun, hemde ailen yine ne oldu diye bağırınca sıkılmış kaçmış sanırım.

Tasvip etmiyorum ama 3 koldan çekiştirilmek te yorucu olsa gerek, bu yüzden kimseye sıkıntılarınızı belli etmeyin evde başbaşayken konuşmanızda fayda var

En mükemmel ilişkiyi bile bu kadar müdahale yıpratır.

Ah bu anne babalar neden böyle anlayışsız ego tatmini yaparlar. Anlamak mümkün değil, siz sorunlarınızı ulu orta yaşamamalısınız. Aynı şehirde değil misiniz neden gidince kalıyorsunuz ben de onu anlamadım? İpleri kopartma şansın da yok sanırım pek güzellikten anlayan bir kadın değil herhalde..

hep bu adamların ana kuzuluğundan kaynaklanıyor birde beni bırakmaz nasılsa düşüncelerinden ,

evet aslında gereksiz ufak tefek mevzular ama birikimler senide boğuyor zaten hamilelik ve geçmişten gelen sıkıntılar derken bunalmışsın belli, bide sen üstüne düştükçee kaçmış adamm ,

gelmesini bekle bakalım , nası gelicek ne dicek ne açıklıcakk

asyalı sen anneler de misin? onu nerde bekliyorsun? bence evine git ve işine gücüne bak.

sana şunu söyleyim ben 10 yıllık evliyim daha 1-2 yıla kadar annemin evine misafir gibi gidiyor 1-2 saat ancak kalıp geliyordum.10 yıldır annemin evinde gece geçirmedim.kocam istemiyor olay olmasın diye tamam canım diye diye 10 yıl geçirdim.annem anlayışlı davranıyor ben de kocayı kırmamaya çalışıyorum.sonra bana surat yapacak sık sık konu edecek beni iplemiyorsun ben mecburmuyum gibi ki ne gerek var dedim yıllardır

sağ olun kızlar aslında onada çok üzüldüm ama neden bu kadar tepki gösterip onların yanında kendini kanıtlama çabasına giriyor ben neden bu kadar sinirlenip büyüttüm bilemiyorum sanırım birikmişlik ailelerin olaya girme şeysini bi kere yaşamıştık 2 sen evvel ve zor toparlamıştık şimdi toparlayacak gücüm de yok birbirimize bakacak yüzümüzde hem bikerede o arasında kurtarmaya çalışsın

dediğin gibi bırak bakalım o kurtarmaya çalışsın , dilekçeyi de verme istersne hmen

bi yüz yüze konuşun , bunaldığını anlat, senin körü körüne ona bağlı olmadığını bilsinn

şimdi işteyim akşam evime döndüm sen iyi sabırlıymışın ben bu ara biraz o tarafı boşladım babam hasta diye önce hep oraya gittik kadın küplere bindi zihniyeti oğlu annemlerde kalamaz telefon etmişti dedim bi iş yapıyor falan sanıyorsan sabaha kadar kardeşlerimle presteşın onuyor dedim yooo falan yaptı resmen kıskanıyor

sabah bişi yemedim şimdi yemem lazım dönerim öğleden sonra rabbim bu kadın adert verip derman aratsında beni unutsun

Asyalı kendine iyi baka sne iki canlısın, yemeklerini aksatma
Kimse sizden önemli değil
Sonra eşinle de müsait bi zamanda konuş, ne hissediyosan onu anlat, hep ben adım attım diyorsun ya bunu ona da anlat
Hakkınızda hayırlısı olsun, çok üzüldüm senin adına

kıskanç ve fesat insanlar yüzünden zaten bütün bu çektiklerimiz

aynı şehirde kalmak bana da saçma geliyor sonrada orda çok kaldın burda kalmıyosun vs vs gereksiz laflar uçuşuyor

hastalık vs gibi ekstra durumlar hariç gereksiz bence, en azından herkes çıkıp evine geleceği saati bilir

annemlerde kv lerde gideriz 2 saat oturur kalkarız , kalmanın lafı bile edilmez, eşim işteyken ben yanlız giderim 1-2 saat oturur kalkarım

bilmiyorum çocuk olunca öylemi gerekiyo kalmak daha mı rahat oluyo ama gereksiz geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…