aynı şehirde kalmak bana da saçma geliyor sonrada orda çok kaldın burda kalmıyosun vs vs gereksiz laflar uçuşuyor
hastalık vs gibi ekstra durumlar hariç gereksiz bence, en azından herkes çıkıp evine geleceği saati bilir
annemlerde kv lerde gideriz 2 saat oturur kalkarız , kalmanın lafı bile edilmez, eşim işteyken ben yanlız giderim 1-2 saat oturur kalkarım
bilmiyorum çocuk olunca öylemi gerekiyo kalmak daha mı rahat oluyo ama gereksiz geliyo bana
aynı şehirde kalmak bana da saçma geliyor sonrada orda çok kaldın burda kalmıyosun vs vs gereksiz laflar uçuşuyor
hastalık vs gibi ekstra durumlar hariç gereksiz bence, en azından herkes çıkıp evine geleceği saati bilir
annemlerde kv lerde gideriz 2 saat oturur kalkarız , kalmanın lafı bile edilmez, eşim işteyken ben yanlız giderim 1-2 saat oturur kalkarım
bilmiyorum çocuk olunca öylemi gerekiyo kalmak daha mı rahat oluyo ama gereksiz geliyo bana
Bizde şimdiye kadar hiç kimsede kalmadık
Sevmem öyle şeyleri
Ve biliyorum ki ben annemde kalsam karşı tarafın annesi de bunu isteyecek
Gerek yok
Herkes en rahat kendi evindedir bence
1-2 saat şart değil 6-7 saatte kaldığım olur ama herkes bilir ki saat kaç olursa olsun eve döneceğiz
Israr vs. olmaz
Ama bi ablam var hemen hemen her gittiğinde annemde kalır
Huy biraz galiba..
ben ramazandan sonra bir hafta sonunu kızımı da alıp annemlerde kalmak istiyorum.sabah kalkmak birlikte kahvaltı yapmak istiyorum.kızım çok seviyor anneannesini.aynı şehirdeyiz ama aramızda 26 kilometre var.
sanırım huy biraz da , rahatlarına geliyor ya da
ben kalıcam diyelim kv de sonr ao da geldiğinde kalmak istiyecek belki pek meraklı oluyorlar nedense
aman ne ben kalıyım ne de başkası kalsın bence herkes evinde uyusun
bende kahvaltı yapmayı falan seviyorum ailemle tabiki ama sabah kalkıp evimden gidiyorum mesela yapıyoruz
dediğim gibi çocuk olunca belki daha farklı oluyordur , uzak değilki abla arabayla yarım saat sürüyor dimi
kendi annemde kalmak tabiki abes değil, ama orda kalınca karşı tarafta da kalmam gerekir bence yani eşim kalalım derse hayır diyemem sonuçta
bende kahvaltı yapmayı falan seviyorum ailemle tabiki ama sabah kalkıp evimden gidiyorum mesela yapıyoruz
dediğim gibi çocuk olunca belki daha farklı oluyordur , uzak değilki abla arabayla yarım saat sürüyor dimi
kendi annemde kalmak tabiki abes değil, ama orda kalınca karşı tarafta da kalmam gerekir bence yani eşim kalalım derse hayır diyemem sonuçta
pastayı senmi yapacaklsın çekirge,
menün çok uygun bence
şimdiden Allah yardımcın olsun baya yorulacaksın
bence sorun burda kıskançlıkve bencillik.bencil insanı hiç memnun edemezsiniz.
Ben şu kısmı kaçırmışım pardon
evet ben yapıyorum
Ama hazır pasta kekinden ( Fırın hem kebap hemde börek için meşgul olacak çünkü )
Arasına krem şanti, muz, damla çikolata
Üstüne de çikolata sosu döküyorum
Krem şanti sıkıp süslüyorum
Ben şu kısmı kaçırmışım pardon
evet ben yapıyorum
Ama hazır pasta kekinden ( Fırın hem kebap hemde börek için meşgul olacak çünkü )
Arasına krem şanti, muz, damla çikolata
Üstüne de çikolata sosu döküyorum
Krem şanti sıkıp süslüyorum
çok methediyolar o pastaları bi gün bende deniycem bakalımm, kömüş gibi hepsini yicem sonra
Ben tatlı olarak genelde bunu yaparım
Hem pratik, hem tadı hoş, hemde bereketli ( 12 dilim çıkıyor )
Bi de fırın dolu olunca işime geliyo bu
Görümcem ilk yediğinde dedi ki bu çikolataları nasıl böyle yapıyosun
Dedim marketten alıyorumhazır o
Aaa dedi ben ilk kez gördüm nerde satılıyo
Her markette vardır damla çikolata diye geçer dedim
hımmm
yarınki misafirlerime bendemi yapsam acaba :S
dur bakayım akşamki durumuma göre şekil alırım
bide bişi dicem dalga geçmeyin
mesela bazen kek yada krem şanti yapıcam mikserle karıştırayım diyorum üstüm başım mutfak dolapları her taraf mahvoluyo
beceremedim bi türlüüü , doğrayıcı var ya onun içinde karıştırıyorum artıkoluyo ama
büyük çikolata alıp eritiyorum sonra kalıplara koyup donduruyorum deseydinn
uğraşsın dursun ,, bunu deseydin de inancakmış zaten
belki de abla, emaaan denge kurmakla uğraşmak ne zor, sen daha tecrübelisin artık oturmuştur düzen
ben tam kuruldu herşey yolunda diyorum kesin bişi çıkıyoo
bide sizde de oluyom bilmiyorum insanın kendine nazarı değer mi benim değiyo
ne zaman düşünsem uzun süredir tartışmıyoruz ne güzel desem o gün baya bi tatışıyoruz
Ben tatlı olarak genelde bunu yaparım
Hem pratik, hem tadı hoş, hemde bereketli ( 12 dilim çıkıyor )
Bi de fırın dolu olunca işime geliyo bu
Görümcem ilk yediğinde dedi ki bu çikolataları nasıl böyle yapıyosun
Dedim marketten alıyorumhazır o
Aaa dedi ben ilk kez gördüm nerde satılıyo
Her markette vardır damla çikolata diye geçer dedim
ben eşimi seviyorum ama öyle bir sevgi değil sarılma değil: ona olan sevgim denize düşen yılana sarılır misali başladı.biraz muhtaç olacaksın ihtiyaç duyacaksın herkeslerden bıkıp sarılacaksın.ona olan tahammülüm alttan almam biraz bundan.yoksa gerçekten zor bir insandı.son 4-5 yıldır hayat bana daha kolay geliyor.
aslında olay şu yaa bu deveyi güdeceksin yaa bu diyardan gideceksin.gitsen nereye gideceksin, bir taraftan deli gibi seviyorsun eee ne yapacaksın huzurlu ve mutlu olmaya bakacaksın.hem bizim acığımızı arayan çoktu.ben aptal mıyım açık verecek onları güldürecek.olaya böyle de bakmak lazım.KV daha yeni evliyken telefonlarda onu desteklemeyen oğluna mektup yazıp " oğlum zaman nasıl olsa gösterecek" demişti.sevgi ve aşk vardı, bunların olması az şey değil hatta benim için her şeydi.gerektiğinden antidepresan bile kullandım ama evliliğimi tehlikeye atmadım atmam.bir kere böyle dedikten sonra sanırım her şey kolaylaşıyor.
ahaha koptum
bizim bi akraba kızıda çörek otunu nasıl yaptığımı sormuştu :)
benden 4 - 5 yaş büyük ve bunu sorduğu zaman nişanlı idi.
Allah çirkin ve beceriksiz şansı versin diye boşuna demiyorlar :)
O kafayla çok iyi bir ailenin gelini oldu, altında arabası ile yatışta hanım kızımız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?