evet iyi bir plan.bir dilekçeyle mi başlasa ne
aynı fikirdeyimevet iyi bir plan.bir dilekçeyle mi başlasa ne
(bende sebatiye abla gibi alıntılayım üşendim o mesajı bulmaya cevabım asyalıya)
ne patavatsız kadınmış asyalı kv , öbür gelinine de çektiriyor mu arası iyimii
o ne dedi, gelin kv toprağından olurmuş anne diyeydi,
yok boşanmak için erken bence, çocuk olunca kırk kere düşünmek lazım boşanmayı ki iki çocukla boşanan ben bunun zorluklarını çok iyi bilirim, öncesinde her şeyi denemek lazım. (Konuşma, psikolog, aile ile konuşma vs..) Acep diyorum ciddi bir rest çekip annesine gitsin bir süre derim ben, acep ne yapar bu durumda?? (Annesi babası ile konuşsa, danışıklı dövüşülse yani..)
çeken bilir benim zihnimi vede aklımı aldılar iki kızı var biri uzak diğeri dibinde her işini yapar birlikte yerler birlikte içerler zaten 12-13 yaşındaki torunda onun oğlu diğeri yılda 1 ay gelir kalır kimse karışmaz ama bu kadın benim izinlerimi bayramlarımı zehir ediyo halbuki devlet kadrosundayım oğullarının işini düşünmeleri gerekiyor bunların derdi başka
bugün sizleri çok yordum biliyorum aslında çok duygusal olmamdan başıma ne geldiyse ama artık sizlerden acayip bi güç aldım adam gibi karşıma geçecek ne yapacağız diyecek yok öyle benden öneri falan ne hali varsa görsünYani Asyalı kısaca hepimiz bazı şeyler yaşamışız
Sana cevap verirken iki satırda onları iliştiriyoruz
Bunlar boşanmayı gerektirecek sebepler değil, 3.kişiler yüzünden evlilik bozulmamalı
Ama öte yandan senin Ous'ta dolduruşa pek bi müsait ve höt höt bi tip gibi geldi bana
Hemen köprüleri yıkmayı düşünme sende
Kabul ederse birlikte yardım alın ve bundan sonra sorunlarınızı sadece ikiniz halledin, hiç kimseye yansıtmayın
Milletin eline koz vermeyin
Kabul ederse derken de rica minnet sunma bu teklifi Ous'a
Durum bu bu, ben artık çok yoruldum, hem ben çaba gösterdim
Bu sefer sıra sende, ben kendi kendimize düzeleceğimize inanmıyorum
Hem ikinci çocuğumuz yolda, birlikte yardım alalım, son şansımız da bu de
Kendine çeki düzen versin paşamız
Madem dolduruşa müsait azıcıkta sen doldur
babm gemileri yakmaya çoktan razı aşağılık kompleksi var deyip duruyor eline geçse bi kaşık suda boğacak hatta kv yi dövmeyi bile düşündü çünkü bu kadın ıslah olmaz
yok boşanmak için erken bence, çocuk olunca kırk kere düşünmek lazım boşanmayı ki iki çocukla boşanan ben bunun zorluklarını çok iyi bilirim, öncesinde her şeyi denemek lazım. (Konuşma, psikolog, aile ile konuşma vs..) Acep diyorum ciddi bir rest çekip annesine gitsin bir süre derim ben, acep ne yapar bu durumda?? (Annesi babası ile konuşsa, danışıklı dövüşülse yani..)
yok canım şimdi her hareketim onu şişirecek geçnlerde hastane durağında saçlarımı tutamladı aman dedim sonra ben abartmıştım ama çok koymuştu milletin içinde o hareketiBende böyle düşünüyorum ama bu Ous biraz agresif gibi
Bi de annesi gibiyse olay daha da büyüyebilir
Hani tüüü annesinin evine gitti yapmışlar ya doğumda bile, şu an tartışma sebebiyle gidiyoken daha da büyütmezler mi
Eşinin tutumunu en iyi Asyalı kestirebilir
Bende böyle düşünüyorum ama bu Ous biraz agresif gibi
Bi de annesi gibiyse olay daha da büyüyebilir
Hani tüüü annesinin evine gitti yapmışlar ya doğumda bile, şu an tartışma sebebiyle gidiyoken daha da büyütmezler mi
Eşinin tutumunu en iyi Asyalı kestirebilir
bugün sizleri çok yordum biliyorum aslında çok duygusal olmamdan başıma ne geldiyse ama artık sizlerden acayip bi güç aldım adam gibi karşıma geçecek ne yapacağız diyecek yok öyle benden öneri falan ne hali varsa görsün
yok canım şimdi her hareketim onu şişirecek geçnlerde hastane durağında saçlarımı tutamladı aman dedim sonra ben abartmıştım ama çok koymuştu milletin içinde o hareketi
halbuki önceleri ne kadar kibardı ayrannımı önce doldururdu
Ousun tavrı çok önemli! Ne kadar gelebilir, ne kadar anlayabilir? Acaba diyorum okkalı bi mektupla mı başlasa? Bu kuzuya da yazık ya hamile hamile çektiği sıkıntıya bak, bebiş gelecek anne stresli al birde stresli bebiş daha beter olacaklar, baştan bi çözüm gerek ben buradan stres oldum resmen.
ben kaçtım kızllarrr ,
öptüm sizi
Estağfurullah lafı mı olur
Bi seans ücreti verirsin ödeşirizmuhaha
Şaka bir yana da
Hastane durağında saçlarımı tutamladı ne demek şaka mı yoksa ciddi çekti mi ?
Bi şekilde duygu ve düşüncelerini bildirmesi lazım
Millet her yandan çekiştirip anlatırken Asyalı'ya fırsat kalmıyo
Bunun yolu mektup, mail, mesaj olabilir
Daha az kavga riski olur böylece
Konuşmaktan sıkıldıysa Ous ta iki düşünür bir yazar
ben biraz sorunlu bi insanım sanırım
ufak bi sorun çıksın kafamda kurarım hemen şimdi bu sorun oldu ya sonra şöyle olursa ya sonra böyle olursa sorun yokken türetir ortalığı yakarım , evliliğimin ilk zamanlarını çoğu zaman zehir ettim bu yüzden
ama şimdi bakıyorum da iyiki yapmışım , hani testi kırılmadan fırçayı atmışım , hayal ettiğim sorunlar başıma geldiğinde eşim hep verdi tepkisini, bilmeseydi tepki veremeyecekti yine üzülen biz olucaktık,
Allah var kv aramızı bozmaya çalışmadı hiç ama evimizin içinde sözünü geçirmek istedi kimi zaman eşimde önceden dili yandığı için ben bilmem sovere sorayım ya da tamam söyliyim isterse öyle yapsınla götürdü işi hep
asyalı büyük konuşmuyum ama ben senin kadar sabırlı davranamazdım , eşimin kafasına göre planlar yapması,ailesinin yanında bana atarlı davranması bile kafasını kırmam için geçerli bi sebepp
Ousun tavrı çok önemli! Ne kadar gelebilir, ne kadar anlayabilir? Acaba diyorum okkalı bi mektupla mı başlasa? Bu kuzuya da yazık ya hamile hamile çektiği sıkıntıya bak, bebiş gelecek anne stresli al birde stresli bebiş daha beter olacaklar, baştan bi çözüm gerek ben buradan stres oldum resmen.
ben kaçtım kızllarrr ,
asyalı kendini yıpratıcak herşeyden uzak dur
en azından şimdilik, önemli olan sensin burda
seni düşünen bi Allahın kulu yok bari kendin düşün yavrunu
Allah korusun bişi olsa senden başka üzülen olmuycamm
dilekçeymiş oymuş buymuş bırak biraz benceee
illaki olacaksa da bi bebeğini kucağına al, kendine gel toparlan ,
öptüm sizi
sean ücreti dolr mı euromu
evet geçen anlatmıştım atlamışım demekki
saçımı tutu alttan aşağı doğru çekti sert biçimde baktı bişiler dei hatırlamıyorum
dün kp söyledim hiç mi dedi karı kocasında böle şeyler olmaz dedi bende olabilir belki ama kesinlikle toplum içinde olmamalı dedim
kızlar adım adına hiç bişi yapmayacağım ne bir mektup ne bir mesaj diyosanızki dilekçeyi yaz ver mahkemeye bir nüğshasını yolla bak o olabilir
O aramaz mı sence ?
güçlü olmaya çalışıyorum canım bugün gidip kpının kilidini değiştirsemmiki gece falan gelir melir
bu arada çekçim elmoşa benden slm söle onun görüşleride önemli evde netim yok bu yüzden numaramı özelden yolluyorum belki merak edersiniz işe faln gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?